|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Animace Meditace Posted: 22:01 09. Jul 2008 |
|
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 22:49 09. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Lord_Berserk wrote: U barbara byla driv lepsi animace a to ...klaneni se z rukama roztazenejma - ted se modli jak nakej posuk s rukama u sebe. Zadam pana Kucika aby to opravil  ***************** Jo, taky se mi víc líbilo to klanění.  Ted je to jak v kostele...
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 23:23 09. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no tak tohle bude věc názoru.. barbar je divný když se modlí ale jesli se modlí nějakej trpoš a mává okolo sebe rukama jako pošuk tak to vypadá divně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 10:07 10. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak vyjmenujte povolání, který by se měly klanět a pokud se na tom lidi shodnou, tak klidně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 11:23 10. Jul 2008 |
|
|
já teda nevim, komu na koncentraci myšlenek pomáhá klečet, tím méně mlátit palicí vo zem....co kdyby postava jen tak decentně postála se zkříženejma rukama ? ok, kněz se pomodlí ale ostatní ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 12:03 10. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
nebo specielne pro berse bych tam hodil soubor 1minutove animacky, kdy postava pobiha do kolecka, poskakuje a pojida ruzne zbytky koncetin nepratel  Jako vyber je velkej, ruzne poskoceni, zakriceni, skrizeni ruk.. no me by se libilo asi u barbaru tam dat to obycejne klaneni. prece jen, i oni maji sve bohy, tak proc by se nemohli modlit, ze?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 12:37 10. Jul 2008 |
|
|
právě že u barbara bych tam dal spíš tu křeč nebo něco.. něco jako že se uvadí do běsu a získává zpátky svoje schopnosti.. 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 12:42 10. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no prave to je ten pohled na vec.. kazdej vidi barbara jinak.. co takhle male menu: chcete: a)meditvat b)uctivat boha c)lezet na zemi v krecich d)poskakovat jak zbesily e)nebo slozit ruce do krize Ale vis jak .. nektera prace je opradu zvytecna, kdyz jde valstne fakt o kravinu.. kdyz se mu to nelibi, tak muze pri modleni zavrit oci 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 13:10 10. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
nomis_b wrote: no prave to je ten pohled na vec.. kazdej vidi barbara jinak.. co takhle male menu: chcete: a)meditvat b)uctivat boha c)lezet na zemi v krecich d)poskakovat jak zbesily e)nebo slozit ruce do krize Ale vis jak .. nektera prace je opradu zvytecna, kdyz jde valstne fakt o kravinu.. kdyz se mu to nelibi, tak muze pri modleni zavrit oci  ******* Já budu ten, co bude zavírat oči  nelíbí se mi, když klečí v brnění-to mi přijde vhodný pro hadráky. Ty animace můžeš postupně měnit a teba vyberem 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 13:27 10. Jul 2008 |
|
|
Co tak rozcvičuje se se zbraní? Je tam něco takového ... vhodná meditace pro válečníky. A vůbec co jste takoví puntičkáři, buďte rádi, že to šlape.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 13:28 10. Jul 2008 |
|
|
Nebo každej dostane svou speciální 
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 22:25 10. Jul 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Theogil I wrote: Co tak rozcvičuje se se zbraní? Je tam něco takového ... vhodná meditace pro válečníky. A vůbec co jste takoví puntičkáři, buďte rádi, že to šlape. Já si dělal legraci, skutečně 20-ti vteřinová animace meditace nehraje roli. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|