|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
seveřan
|
Post subject: OPRAVENO: Gargoyly Posted: 20:22 07. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Nepozdává se mi spawn Gargoyl v lokaci "Poušt-Údolí mrtvých 3". Gargoyly stojí jako sochy (což je v pořádku), ovšem tvoří uskupení něco mezi 30-70 soch v jedné řadě dlouhé přes "téměř" celou lokaci. Myslím, že tohle nebyl záměř spawnu. Možná je to i jeden z důvodů lagu serveru. Nechám na zvážení WB a týmu. Každopádně by bylo hezčí, kdyby Gargoyly byli v lokaci různě rozmístěné. (Pouze můj návrch). Také jsou v lokaci, kde jsou mnohem tvrdší bestie, za které jsou relativně slušné XP. Gargoyly by možná nebylo od věci trochu (trochu víc) posílit a přidat XP. Není za ně nic, což je pochopitelné, jsou to prostě poseroutky. (Pokud je můj návrch "nevkusný", prosím ignorujte jej.) Děkuji 
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Gargoyly Posted: 21:47 07. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
seveřan wrote: Nepozdává se mi spawn Gargoyl v lokaci "Poušt-Údolí mrtvých 3"... Dle osobniho pozorovani je pravdepodobny problem ve zmene jedne spawnute gargoyly zpet na kamennou sochu. Process vypadal tak ze se ona gargoyla posunula o maly kousek vytycenym smerem - zmenila se v kamennou sochu - o kolo pozdeji obzivla a presunula se dal, ale jeji kamenny klon zustal. Pri pruchodu okolo pak kamenni klonove ozivali a pustili se do PC. Co jsem videl tak se tato gargoyla stihla naklonovat odhadem 40x. Tzn. 40 placeablu non-static placeablu v jedne lokaci, se skripty tomu nalezicimi. Doporucuji reseni: Zkontrolovat sochy gargoylu na akvaduktu/viaduktu a zmenit tu jednu ktera oziva na static plateable.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Gargoyly Posted: 21:50 07. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
pavad wrote: seveřan wrote: Nepozdává se mi spawn Gargoyl v lokaci "Poušt-Údolí mrtvých 3"... Dle osobniho pozorovani je pravdepodobny problem ve zmene jedne spawnute gargoyly zpet na kamennou sochu. Process vypadal tak ze se ona gargoyla posunula o maly kousek vytycenym smerem - zmenila se v kamennou sochu - o kolo pozdeji obzivla a presunula se dal, ale jeji kamenny klon zustal. Pri pruchodu okolo pak kamenni klonove ozivali a pustili se do PC. Co jsem videl tak se tato gargoyla stihla naklonovat odhadem 40x. Tzn. 40 placeablu non-static placeablu v jedne lokaci, se skripty tomu nalezicimi. Doporucuji reseni: Zkontrolovat sochy gargoylu na akvaduktu/viaduktu a zmenit tu jednu ktera oziva na static plateable. Děkuju, už na to koukám.. právě jsem chtěla napsat, že tam žádný spawn s gargoylama není.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Gargoyly Posted: 21:54 07. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
karolina wrote: Děkuju, už na to koukám.. právě jsem chtěla napsat, že tam žádný spawn s gargoylama není. Neni zac. Rozdil v popisu je IMHO dany prilisnym vtelenim hrace severan do sve postavy. Kdo jiny dokaze problem srozumitelne popsat problematiku jak jakz-takz inteligentni magus?  PS: Problem spise vidim ze si severan nepovsiml jak se tam ti "karkulaci" klonovali a jak vznikl(a) ten/ta prvni.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
seveřan
|
Post subject: Re: Gargoyly Posted: 22:19 07. Jan 2015 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Aha, toho jsem si opravdu nevšiml. Myslel jsem si, že to je normální spawn, protože když jsme do lokace vešli, byla tam jedna, když jsme ji opustili a následně se vrátili bylo jich tam X.
/ Tvé poznámky o inteligenci postav si beru osobně ty dvojocasatý netvore. Podepsán Mustafa.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Gargoyly Posted: 22:21 07. Jan 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
No, dobrý, takže opraveno.. Mě bylo divný, že by se spawn udělal v řadě
_________________ Na vyžádání.