Quote:
Stínový únik (Shadow evade)
- Stínový tanečník může povolat stíny z okolí, které jej chrání. Bonusy, které tímto získá, závisí na úrovni tanečníka. Stínový únik trvá 5 + tanečníkův bonus za obratnost kol. Aktivace stínového štítu neruší skrytí. Štít dává tanečníkovi vlastnosti stínového štítu (imunitu na negativní energii, vysátí úrovní, vysátí vlastností a kouzla školy nekromancie). Schopnost Stínový únik může být použita jedenkrát denně, s postupem úrovní se počet použití zvyšuje.
Nevim jestli to z toho popisu chapu správne, ale zda se mi ze Stínový únik trvá moc krátkou dobu. Moje postava má bonus za obr +5. Stopnul jsem čas a schopnost trvá jen 36.5 sekund. Nemělo by to spíš být 30 sekund + 5 kol díky bonusu za obratnost tedy 30 sekund, když kolo trvá 6 sekund ? Dohromady by to tedy mělo trvat 60 sekund.
Quote:
Skrýt se pozorován (Hide in plain sight)
- Stínový tanečník se může skrýt, i když jej někdo vidí. Trvá mu jedno celé kolo, než se skryje, po tuto dobu na něj lze normálně útočit.
Ve hře trvá stínovému tanečníkovi 10 sekund než se může skrýt. Kolo má ale 6 sekund.