|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Animace Meditace Posted: 23:50 15. Jul 2008 |
|
|
Taaak aby se nam Kucik o prazdninach nenudil ...tak by nam moh predelat animace meditovani podle naseho gusta presne na miru.Takze zaciname: Barbar - vidim to urcite na "Krec" Bojovnik - "Klaneni v pokleku" nebo "Pohrozit" Mnich - urcite "Modleni" Klerik - "Modleni" Kouzelnici - vsecky vodnoze kouzelniku "Modleni" Ostatni povolani mi zrovna nenapada co by bylo lepciho nez stavajici "Modleni" ...takze napady piste sem !!! 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
Last edited by Lord_Berserk on 16:51 22. Jul 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 23:57 15. Jul 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Lord_Berserk wrote: Ostatni povolani mi zrovna nenapada co by bylo lepciho nez stavajici "Modleni" ...takze napady piste sem !!!  Mne by sa páčilo keby druidi sedia v tureckom sede s rukami na kolenách...podobne ako budhisti
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 11:45 18. Jul 2008 |
|
|
kněz - klanění (worship) mnich, druid - záklek (meditate) ostatní - postát se zkríženejma rukama
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 13:19 18. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě by se zamlouvalo kdyby se moje postava postavila na pravou ruku, levou si strčidla do nosu, levou nohu narovnala do tvaru svíčky a pravou se dotýkala brady, u toho aby dělal *ohmmmmm* .. prosím 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 15:39 18. Jul 2008 |
|
|
photter wrote: kněz - klanění (worship) mnich, druid - záklek (meditate) ostatní - postát se zkríženejma rukama Jako kněžce se mi ale vůbec nelíbí mohamedánský způsob modlení, dal bych přednost křesťanskému (emoce -> dlouhodobé -> modlení, meditace ).
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 19:08 18. Jul 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Souhlasim s Monsterou.. boha můžem vyzívat při RP věcech ale když se chce služebník někde v klidu pomodlit tak at jen sepne ruce jako každej normální věřící
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 20:11 18. Jul 2008 |
|
|
K tomu bych se připojil.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 11:01 22. Jul 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
a já také nemůžu jinak, než se připojit za pokleknutí a sepnutí rukou.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 06:57 23. Jul 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Kazdej normlani verici?  koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu  :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat  Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich".
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 12:23 23. Jul 2008 |
|
|
Kiri wrote: Kazdej normlani verici?  koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu  :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat  Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich". Já jsem atheista, ale Sandra vyznává milostrdnou paní Juanu a ne Alaha, raději trochu civilněji....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Animace Meditace Posted: 19:53 24. Jul 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
monstera wrote: Kiri wrote: Kazdej normlani verici?  koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu  :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat  Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich". Já jsem atheista, ale Sandra vyznává milostrdnou paní Juanu a ne Alaha, raději trochu civilněji.... Promin, nejsem vtom nijak znalej, verim ve Futuramu...spis mi priso podivny ze normlani ma byt pouze krestan 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 11 posts ] |
|