|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
orcbutcher
|
Post subject: K zamyšlení Posted: 18:47 18. Jul 2008 |
|
|
No, to tak hraju v pondělí, úterý, ....sobotu. Procházím Ivory, procházím Krynské hory, procházím Thálií. V Ivory před hospodou je prázdno, jen projde kolem nějaký dobrodruh. Otočím se k vetešníkovi a najednou vidím mulu, o pár vteřin později vyjde od vetešníka jistý dobrdruh, proběhne kolem mě, div mě neporazí, vezme mulu a utíká směrem na sever do hvozdu. Nu což, asi spěchá. Sednu si před hospodu a jen tak sedím a sedím. Za chvíli někdo přijde a vejde do hospody. No...nikdo se neodpojil, asi vyšel druhým vchodem. Po několika hodinách dobíhá ten samý dobrodruh, kterého sem potkal před vetešnictvím tentokrát však z jižní strany. Něco asi prodal zase a odběhl pryč...pár vteřin nato se odpojil. Toto se mi stává často a chtěl bych, abychom se zamysleli. Nikdo si ničeho neváží...peněz, věcí, expů. Co takhle někdy posedět v hospodě, u řeky, ulovit jednoho medvěda jako v reálu a trochu to zahrát. ...............často jsem taky takový a nikomu nic nevyčítám a nestěžuju si
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 23:03 18. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to imho dano soucasnym poctem hracu. Holt jsou prazdniny - doba kdy nikdo nechce tvrdnout u pocitace.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 11:15 19. Jul 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
POkud chcete, můžemesi přes prázdniny zavést duchovní debaty a vyučování o Dei-anangově evangeliu  V hospodě se s Maricemmoc dobře nekalí, pokud necete poslouchat řeči o škodlivosti alkoholu
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
MaSo
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 12:52 19. Jul 2008 |
|
|
Já bych si to klidně rád vyslechl  ale jinak.... nemyslím že musí všeci vysedávat v hospodách a jenom tak kecat...ale spíš..aby prostě začli hrát trochu to RP... řekněme takový příklad...v hospodě se sejde banda dobrodruhu....jeden nadhodí...nepudem někam? třeba na obry? jasně...všichni se přidaji...cestou prakticky žádné RP...všichni prostě běží po cestě...občas někdo něco prohodí... těsně před nepřáteli.. kouzelníci řeknou...chceš někdo kamennku?(nebo tak nějak to řikaji  ) nechce někdo to a to?....dobre rozdaji se kouzla...tady bych se třeba pozastavil...přijde mi že je v thálii magie až moc elkou samozřejmostí... normálně bych čuměl i kdybych viděl nějaké obyčejné kouzlo....tady se kouzlí kouzla jak o dušu a všeci to berou jako samozřejmost  no nic..pokračuju...během vybíjení dungu...všeci prostě běží...hlava nehlava všechno vybít posbírat..(ti chytřejší samozřejmě pokud se jedná o těžkého nepřítele vylákají jednoho za druhym  ) no..vybije se dung...všeci se vrátí prakticky beze slova zpatky k pajzlu...rozděli se peníze ...a čau... žádná třeba zastávka u ohniště...(když člověk ujde v těžké zbroji nějakých co já vím jaké sou kilometrové poměry v thalii... ale určitě ujde hodně daleko...tak je asi vyčerpany..tady jako by nic... prostě...přece nebudu zdržovat hru nějakým bezvýznamným sezením když mužu stihnout vybít ještě jeden dung...nebo třeba když je někdo zraněny....nebo lépe téměř mrtev a běhá jakoby nic  ...normalně by byl člověk rád že aspon lěží na zmi v kaluži krve  samozřejmě nechcu nutit nikoho když je třeba sám na serveru...aby hrál nějake super RP...protože to asi nemá cenu když je tam sam že jo  (takové třeba kecání s NPC když neodpovídá...zajimavá věc  ...občas to provzuju) já to taky moc nedělám  ale když už se sejde víc lidí...tak to RP když už teda zahrat trochu lip no  .... napadlo by mě eště určitě plno věcí...ale už mě nebaví psát...(mimochodem tohle je můj nejdelší příspěvek v životě...ani ve škole nepišu takové slohovky  ) No....tak tak to vidim ja  A jesli se to někomu nelíbí......TAK AŤ MI KLOBOUK POLÍBÍ 
_________________ Peace & Love
Helm z rodu Hornů zvaný ,,Lovec" - Starý alkoholik, lovec veterán, všude a přitom nikde.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 22:00 05. Nov 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
1) hele opravdu mě to taky štve když jdu a někdo kolem mě proběhne málem mě porazí (já když běžím a někoho vidím jako hráče tak rychle zastavím a dám si chuzi ať to aspoň trošku vypadá  ) 2) k tomu RP např v hospodě. Určitě bych bral kdyby jsem došel do hospody sednul dal si pívo a celý real večer by jsme kecali jenom v hospodě a nikam by jsme se nehnali. (Já osobně jsem se o to párkrát snažil ale nemělo to cenu, po chvilce všichni odešli do hor nebo na medvědy  ) 3) ty kouzla jak říkal mara. na thalii si to všichni berou jako samozřejmost...  spíš by to mělo být jako rarita(do hospody dojde kouzelník a začne se vytahovat že umí udělat kouzlo světlo) takže by jsem chtěl aby to EXpení si šlo odpustit a šlo si raději připusti RPení. vždyť koho baví víc (real) sedět v hospodě nebo např. doma než někam běhat do lesa?
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 22:10 05. Nov 2008 |
|
|
Tretas wrote: 1) hele opravdu mě to taky štve když jdu a někdo kolem mě proběhne málem mě porazí (já když běžím a někoho vidím jako hráče tak rychle zastavím a dám si chuzi ať to aspoň trošku vypadá  ) Nevypadá, když už běžíš, tak běž dál a hraj jako že spěcháš nebo tak něco, mnohem přijatelnější než když postava běží, zastaví se, a za chvíli normálně jde... tedy alespoň pro mě.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 22:20 05. Nov 2008 |
|
|
jo to chápu, jako ve vesnici a městech chodím pomalu skoro vždy, ale když jsem v lese tak na to kašlu a když někoho vidím z dálky tak rychle kliknu na chuzi a dělám jako že nic 
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 22:36 05. Nov 2008 |
|
|
George wrote: Tretas wrote: 1) hele opravdu mě to taky štve když jdu a někdo kolem mě proběhne málem mě porazí (já když běžím a někoho vidím jako hráče tak rychle zastavím a dám si chuzi ať to aspoň trošku vypadá  ) Nevypadá, když už běžíš, tak běž dál a hraj jako že spěcháš nebo tak něco, mnohem přijatelnější než když postava běží, zastaví se, a za chvíli normálně jde... tedy alespoň pro mě. Tak jenom chodte, pokud nemate opravdu důvod běžet. Já třeba běham jenom při boji. Je fakt, že to vypadá docela debilně když někdo běží a když si mě všimne tak zacne jit jen tak jakoby nic, ale aspon něco. Nějaká snaha to hrát. Furt je to lepsi než když někdo kolem me profrci, ještě k tomu uprostred mesta/vesnice a prijde mu to v pohode.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 22:49 05. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Myslim ze sa tu zase riesi uplna hovadina, neviem kto bol ten dobrodruh co ta skoro porazil, ale napriklad ja mam niekedy na hru vymedzeny urcity cas a za ten cas sa snazim nieco urobit, ked si po restarte sadnem do hospody tak tam vacsinou mozem sediet miminamlne hodinu lebo vacsina ludi looti dungy..ale co je natom spatne, taky valecnik nikdy nebude mat od vacsiny hracov respekt ked bude len chodit a tlachat, mozem povedat z vlastnej skusenosti ze nez som sigurda vyhodil na vyssi level chovali sa kumne ludia ako k hadre a teraz mam v podstate neobmedzene moznosti, mozem hrat toho asociala ako som planoval - to predtym neslo.
Niekedy ked sa ponahlam tak utekam, coz je vacsinou lebo aj ked neustale chodenie je pekne nemam zaujem prezit hodinu cestou z ivory do karathy ked tam chcem len neico predat, popripade skuknut a odpojit sa. Niekedy ked utekam a vidim niekoho tak spomalim, idem chodzou co sa da okomentovat aj ako naberanie sil..a tiez to ma tu vyhodu ze ked chce niekto nieco povedat davate mu tym dost casu. Pre inych je to zase len nieco "Ne-RP"..
zlvast ked nieco predavam a u dveri bude stat postava s ktorou nic nemam, dokonca ju popripade neznasam tak do nej kludne vrazim protoze hrajem postavu ktora nebude zdravit "kazdeho blbecka" ale pre hraca ktory hrava "plysaka" to bude stale len neohladuplne chovanie zo strany ineho hraca a hlavne 0 RP...
Na kazdu vec sa da pozriet z viacerych uhlov a je celkom smiesne vidiet ako sa ludia vzdy pozeraju len tym jednym a to mi pride skorej k zamysleniu.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 23:01 05. Nov 2008 |
|
|
Tak urcite nesouhlasim s tim ze kdyz potkam nekohokoho neznam abych se s ni dal hned do reci. To je dalsi extrem. takovyto zdraveni kazdyho. Kdyz nekoho neznam tak si s nim snad hned nepadnu do naruci, že sem jako rad, že sem ho potkal... Já nikoho nenutim aby jenom chodil, chápu že to každýho nebaví. Já sem si na to třeba zvyk a už mi to ani nepřijde nějak pomaly. Ale chce to najit si zdravou miru a když vim že je pravdepodobný, že někoho potkam, tak si myslim že by bylo dobry jenom chodit....
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Last edited by Phantorris on 23:03 05. Nov 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 23:02 05. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Kebyze tu aspon riesite pouzivanie anglickych slov v hre, nulovy strach postav pred smrtou u Q a podobne veci.. skorej poburujuce mi pride ked hobita dva krat po sebe umlati trpaslik skoro az k smrti a on sa postavi a veselo rype dalej, alebo clovek co mi pise "Jezis nevim vo co go" nez niekto kto okolo mna prebehne 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 23:08 05. Nov 2008 |
|
|
Tak je toho určitě hodně co se dá rozebírat, já tu ani nechci někoho nějak do něčeho nutit, nemam na to taky nejmensi pravo, jenom pišu svuj nazor. A co se tyce treba tech angl. vyrazu, tak s tim sem se treba nastesti jeste nesetkal...
edit: a ten beh se podle me resi protoze je asi nejvic videt
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 23:59 05. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Imho o tomhle nema smysl plkat na foru. Pokud se Ti neci hra nelibi, tak mu to zkus vysvetlit rovnou. Hned poznas, jestli se nad tim dotucnej nejak zamysli a zkusi to zmenit, nebo jestli je mu to putna.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 07:38 06. Nov 2008 |
|
|
jo jasné, aspoň nějaký to mělo smysl tady psát. Dozvěděl jsem se co si myslí ostatní hráči. Jako neinthan má pravdu, když hraje takového pobudu tak myslím že je v pořádku když do někoho vrazí, ale je lepší do něj vrazit v chůzi, ať ten dotyčný se stihne vzpamatovat a napsat třeba: co děláš ty nemotorná plechovko 
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: K zamyšlení Posted: 10:03 06. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Tak když už do někoho vrazit, tak spíš hvězdičkami. Protože když do mě někdo vrazí v běhu, nic neřekne a zmizí v dáli, aniž bych mohl reagovat, tak si ho rovnou hodím do škatulky „prase“. V nejlepším případě si můžu myslel, že u hraní čte noviny a absolutně nevnímá, co se na obrazovce děje. Když někdo běží, uvidí mě a začne chodit, tak to beru. Dává mi tím šanci něco udělat. Když dál běží, tak prostě nestihnu zareagovat ani kdybych chtěl.
|
|
Top |
|