|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 19:35 14. Jun 2008 |
|
|
9. Nadavky na foru na dotycneho hrace.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 19:36 14. Jun 2008 |
|
|
Naaaadhera, ale ma to jeden zasadny problem. Kym by sa zlodej dostal ku pokladu za sprintujucimi postavami, tak tie by uz davno sedeli v Ivory a dohadovali sa na dalsej vyprave.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 19:38 14. Jun 2008 |
|
|
Malej dotázek... nedostaneš náhodou při otevření truhly postih -50 ke skrejvání?
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 19:46 14. Jun 2008 |
|
|
Daanri wrote: Naaaadhera, ale ma to jeden zasadny problem. Kym by sa zlodej dostal ku pokladu za sprintujucimi postavami, tak tie by uz davno sedeli v Ivory a dohadovali sa na dalsej vyprave. ... to je pravda většinou to nelze takhle zrealizovat z důvodu sprintu "odhodlanců" , takže se jednoduše nedají stopovat výpravy do dungeonů ve Stínu 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
Freddy
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 19:54 14. Jun 2008 |
|
|
igor wrote: Malej dotázek... nedostaneš náhodou při otevření truhly postih -50 ke skrejvání? Wau někdy se na to kouknu jak to je  , co se v tu chvíli děje ,většinou mám oči na obsahu truhličky  ,no od doby zavedení postihu jsem stejně ještě nic velkého z novou postavou zloděje neotvíral 
_________________ Šermína Prstokládková
BON PARI Filled hard boiled candy with fruit flavours.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 20:05 14. Jun 2008 |
|
|
No když hrábnu na truhlu nebo na cokoliv co leží na zemi, tak se mi nahoře objeví ta ikona snížení vlastnosti, jako když vylezeš z hidu a po 10s zas zmizí. Tak abys nebyl pak překvapenej až plechovkám elegantně vybereš truhly 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 20:27 14. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
igor wrote: Malej dotázek... nedostaneš náhodou při otevření truhly postih -50 ke skrejvání? Ty taky vsechno prokecnes. Stejne si te nevsimnou. Pokud se jim nebudes cpat do party, nebo se je nepokusis zabit, jako bys nebyl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 22:49 14. Jun 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
je to jenom na chvíli, než toho nějakýho bose zabijou tak to vybereš a zas se schováš.. hmm, Roid mi fakt chybí 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 18:25 18. Jul 2008 |
|
|
Já si mylsím že stínový tanečník je fakt dobré povolání. Na 8 lvl se skrýt pozorován mi příjde velmi dobré a když z toho dáte zákeřný útok, tak je to dost v pohodě a srovnávání s ostatními mi nepříde moc dobré, protože když víte jak své povolání hrát tak můžete být dost dobří a hlavně: nejde o to být nejsilnější, ale o zábavu a pobavení. 
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Lorelei
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 17:57 19. Jul 2008 |
|
|
Nechtěl jsem se přidávat do této diskuse, protože vím, že budu ten špatnej a vždy se vynoří dalších 1.000.000 odpovědí proč ne. Nedalo mi a několik hodin jsme seděl a snažil jsme se vytvořit super zloděje, co si budeme povídat tak jako každém v této hře prostě nejlepší postavu. Bylo tu několik možností, protože tři povolání nejdu tak jediné možné tak abych přežil a alespoň zraňoval byl zloděj + SD ale tak, že zloděj byl opravdu na velkém levlu a pár levl SD a ještě jsme musel dělat zloděje na dálku, kterej střílel, protože jinak bylo velmi složité přežít. Sám osobně jsme vždy dával přednost boji tváří v tvář je to zábavné, i když někdo hraje zabijáckého zloděje, ale toto vůbec nešlo protože jsme vydržel opravdu pár kol, protože jsme musel utíkat po prvním útoku, abych se mohl po delší době schovat. Jo když bych měl vraha tak ten jeden útok by stačil, protože bych postavu paralyzoval a pak bych jí dodělal. Ale to nejde, tak že utíkat… utíkat a někde se schovat a zase pak střelit … prostě to je strašné. Naproti a to se nechci dotknout nějakých hráčů čaroději je to opravdu masakr sám projde do opravdu dobrej dungeonu, ale zloděj SD nikoliv. Byl bych pro trochu upravit SD tak aby to schovávání netrvalo alespoň tak dlouho.
Je pravda ale, že dobrej hráč nepotřebuje nic měnit a muže hrát jen čistého zloděje..nebo rybáře a užije si to stejně, ale každém dostane někdy chuť si sám jít někam zabojovat.
____________________ Co je lepší jak dýka v zádech od zloděje schovaného ve stínu...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 00:01 20. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zlodej, a to ani v kombinaci s SD, proste neni povolani, ktery by mohlo samo vymlatit jakykoliv dung, a hraci kteri si ho zvoli, s timhle podle me pocitaji predem  na druhou stranu zlodej v parte je uz velice dobra smrtici masina, pokud ma pred sebou nejaky zivy stit  nedokazu rict, jak moc tech 10s SD ovlivnuje, urcite to je oslabeni oproti stavu pred wipem, ale na druhou pred wipem bylo velice dobre videt, co se stane kdyz ta penalizace neni... SD nehraju, tak to nedokazu presne posoudit, ale porad mi prijde jako jedno ze silnejsich prestiznich povolani
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 10:49 20. Jul 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sorry, zlodej proste neni povolani, ktery solo vymlati celej dung a imho je to i dobre. Rikat, ze assassin jednou prasti a ma vystarano diky paralyze je pitomost a imho to muze rict jen nekdo, kdo assassina nehral. 1. Velke mnozstvi potvor ma imku na paralyzu. 2. Jen velmi malo potvor neprehodi DC na paralyzu a ty co to opravdu neprehodi zpravidla umrou driv, nez k te paralyze vubec dojde.
Presto je zlodej dost silna postava a do znacne miry velmi samostatna, diky mnozstvi skillpointu. V kombinaci s SD ziskava summony, ktere muze pouzit jako stit a tim padem sneakovat ikdyz bojuje solo. V parte je pak zlodej at uz je michnuty s cimkoliv zase strasne uzitecna postava, protoze s trochou cviku dokaze velmi, velmi rychle zabijet, zatimco fighter dela stit.
Ale to uz tu bylo receno vazne mockrat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Totální degradace Shadowdancera Posted: 18:39 08. Sep 2008 |
|
|
Uz to tu zaznelo, ale nebolo to davno co mi jedno nemenovane DM (daanri  ) povedal/o: ,,Nejde o to mat najsilnejsiu postavu." uz som sa stym aj stotoznil, lebo sa snazim postavit bojovnik/klerik a pocul som ze klerik dokaze vymlatit vsetko a sam. no bud som totalna lama a bude to asi aj pravda lebo NWN hram necely rok a toto je moja druha, alebo mam nahov. build. No podla mna tam nieje ani jedno povolanie vylucne na solo hru co sa tyka chodenia po dungoch a mlatenia priser. a asi by ma to asi moc nebavilo hrat solo,aj ked sa stava malo kedy ze sa stretne nejaka fajna druzina kde je viacero povolani a nieje naskodu ked je zohratam potom je to aj vetsia sranda  a ten SD je podla mna fakt dobra posila. tot vse 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|