|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kokosak
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 18:06 14. Feb 2015 |
|
|
Nevim, ale tipuju, že jo.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 18:14 14. Feb 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Resuscitovat to může jen kucik nebo Rejty... oba jsou jaksi mimo..
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
montacue
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 12:00 16. Feb 2015 |
|
 |
Poutník |
|
|
máte nějakou alespoň orientační představu, jak dlouho to může trvat? dny, týden?
|
|
Top |
|
FroziKk
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 12:03 16. Feb 2015 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Měsíc až dva podle posledního infa.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 13:19 16. Feb 2015 |
|
|
V průběhu týdne.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 19:29 17. Feb 2015 |
|
|
....kuciku? Můžeš se prosím nějak... um... oficielně vyjádřit? Případně sdělit čím ti v tom můžeme pomoct/motivovat? 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 21:43 17. Feb 2015 |
|
|
já teda nevím jak kdo, ale já jsem už nějaké vyjádření četla. jen tam není daná žádná doba 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 21:56 17. Feb 2015 |
|
|
Admini jsou jen lidi, pracující lidi.. vzhledem k tomu, že s musí sejít asi tři lidi aby se půl dne opravoval server... dřív než o víkendu to určitě nebude... A přestaňte tu plašit nebo trollit, že to bude trvat měsíce!
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 22:28 17. Feb 2015 |
|
|
karolina wrote: Admini jsou jen lidi, pracující lidi.. vzhledem k tomu, že s musí sejít asi tři lidi aby se půl dne opravoval server... dřív než o víkendu to určitě nebude... A přestaňte tu plašit nebo trollit, že to bude trvat měsíce! Tak toto naprosto chápu. Co mi ale uniká je důvod, proč prostě oficiálně nenapsat: "heleťte, budem se snažit, ale dřív než o víkendu to nebude". Osobně nevidím problém v tom něco takového napsat. Pak aspoň jeden nezkouší "jestli náhodou už..." a holt útrpně přečká do víkendu 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Sodom
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 22:45 17. Feb 2015 |
|
|
A co když je to jako úplně rozbitý .. a už to spravit vůbec nepůjde!! *začíná panicky pobíhat po pokojíku sem a tam*
_________________ Ash. Housewares
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 23:04 17. Feb 2015 |
|
|
Stačí, jo? Spam je jinde...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 23:27 17. Feb 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Barbar321 wrote: Tak toto naprosto chápu. Co mi ale uniká je důvod, proč prostě oficiálně nenapsat: "heleťte, budem se snažit, ale dřív než o víkendu to nebude". Osobně nevidím problém v tom něco takového napsat. Pak aspoň jeden nezkouší "jestli náhodou už..." a holt útrpně přečká do víkendu  Od nedele se snazim vyprudit nekoho, kdo smi vlezt do Plzenske serverovny. Soucasny plan je takovy, ze v patek nebo v sobotu vyrazim do Plzne, vytahnu server ze serverovny, odvezu ho k nekomu, kde na nem muzu delat a do druhyho dne ho s trochou stesti dame dohromady. Vzhledem k tomu, ze je to zavisle na nekolika dalsich lidech, tak nemuzu rict, kdy se to podari.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 13:34 20. Feb 2015 |
|
|
kucik wrote: Barbar321 wrote: Tak toto naprosto chápu. Co mi ale uniká je důvod, proč prostě oficiálně nenapsat: "heleťte, budem se snažit, ale dřív než o víkendu to nebude". Osobně nevidím problém v tom něco takového napsat. Pak aspoň jeden nezkouší "jestli náhodou už..." a holt útrpně přečká do víkendu  Od nedele se snazim vyprudit nekoho, kdo smi vlezt do Plzenske serverovny. Soucasny plan je takovy, ze v patek nebo v sobotu vyrazim do Plzne, vytahnu server ze serverovny, odvezu ho k nekomu, kde na nem muzu delat a do druhyho dne ho s trochou stesti dame dohromady. Vzhledem k tomu, ze je to zavisle na nekolika dalsich lidech, tak nemuzu rict, kdy se to podari. V patek i sobotu to vidim na hospodu ... pokud pudete slavit oziveni serveru sem na telefonu  Kuciku koukej Rejtyho nekam vytahnout, slehla se po nem zem 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 17:00 20. Feb 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Lord_Berserk wrote: V patek i sobotu to vidim na hospodu ... pokud pudete slavit oziveni serveru sem na telefonu  Kuciku koukej Rejtyho nekam vytahnout, slehla se po nem zem  Jsem pro.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Pády servru Posted: 00:05 21. Feb 2015 |
|
|
Šel bych do čajovny nebo na deskovky 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|