|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: OPRAVENO - Překupník zboží Posted: 11:33 09. Mar 2015 |
|
|
NPC: Překupník zboží Lokace: * Kahzet - střední město - černý trh
Chyba: S postavou jsem k němu vložil nějaké suroviny na prodej. Pár surovin už u něj není. Ale v bance mám stále jen do 200 gp.
Domnívám se tedy, že se nepřičítají postavám peníze za úspěšný prodej.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 11:38 09. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
A proběhl restart?
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 12:32 09. Mar 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Protože je to přeplněný. Je tam 250 itemů a víc než 200 najednou to neukáže.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 15:08 09. Mar 2015 |
|
|
Ani po restartu, ale dobrá, beru co píše kucik, děkuji.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 13:54 10. Mar 2015 |
|
|
Jsem ted z toho úplně zmaten ale vidím CHYBU.
Mám podezření že restartem se vrátí suroviny k překupníkovi. Příklad: Vykoupím 50itemů. Probehne restart a úplně stejné itemy tam jsou znova. (zkoušel jsem to na kamenech duší, vykoupil jsem všechny - cca 10ks a přesne stejný počet tam zas přibyl v obdobných, ne-li stejných % duší) Vykoupil jsem i kameny a teď tam jsou zase, ne-li při identických cenách.
Vykoupím ted šípy a restart mi to kdyžtak potvrdí.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 15:18 10. Mar 2015 |
|
|
Potvrzeno. Vykoupené suroviny jsou znovu u obchodníka. Stejné suroviny ve stejných cenách.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 15:34 10. Mar 2015 |
|
|
Spíš jde o to, že je toho tam fakt plno a spoustu věcí se neukazuje. Jen to co tam nacpal Barbar je třetina celého obchodníka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 15:42 10. Mar 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Kuciku, nedal by se omezit počet předmětů na postavu které by překupník vzal? To že tam někdo nacpe hromady věcí, kolikrát i za totálně přemrštěné ceny (na povrchu máme nuget vermajlu za 5300). Kdyby bral třeba jen 20 věcí a pak zase až se prodají, tak by to možná alespoň částečně problém řešilo.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:03 10. Mar 2015 |
|
|
No je zvláštní že jsem například vykoupil část šípů a ted tam jsou znovu. Ve stejném počtu, jako byly, než jsem je začal vykupovat.
Včera jsem vykoupil 60+itemů. Dnes to samé. A po restartu tam byly všechny suroviny zas znovu. No ale pokud říkáte že to není chyba ...
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:10 10. Mar 2015 |
|
|
kucik wrote: Spíš jde o to, že je toho tam fakt plno a spoustu věcí se neukazuje. Jen to co tam nacpal Barbar je třetina celého obchodníka. V tom případě doporučuju projít celý ten systém. Barbar tam dával jen uhlí a to v době, kdy po obnově tam nebylo 200 předmětů. A věř nebo ne, když jsem tam dával uhlí znova, žádné další tam nebylo (a stále nebylo tehdy 200 předmětů). Po tom 14-ti denním výpadku mi připadá, že se tam nějak ty předměty nakopírovaly znova. tj. že se odněkud vytáhlo, co tam kdy bylo a to se tam doplnilo. Před tím výpadkem jsem uhlí prodával opravdu dost (trénoval jsem na něm kopání). Naposled jsem tam dal jen pár kamenů cca do 10-ti ks. Nic jiného (kromě příležitostného jednoho kusu) tam teď nedávám. Navíc, nějaké kameny jsem dnes ráno koupil a peníze mi do banky také nepřišly. Takže teď věřím také, že se jedná o chybu, jak hlásil Dark.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:17 10. Mar 2015 |
|
|
Máš pravdu, je tam chyba. V jednom z nedávných updatů se vyhodilo volání scriptů při nákupu z obchodu.
Ale ten limit na počet předmětů jsem tam přidal.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:22 10. Mar 2015 |
|
|
Kolik je tedy nyní limit na postavu? A nebo je to limit na účet?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:24 10. Mar 2015 |
|
|
Dal jsem tam teď' 20. Na účet.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:29 10. Mar 2015 |
|
|
kucik wrote: Dal jsem tam teď' 20. Na účet. Zjistím nějak kolik a čeho je prodáváno z daného účtu?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník zboží Posted: 16:31 10. Mar 2015 |
|
|
Při pokusu něco nabídnout to řekne, pokud je to přes limit.
Bude fungovat po nahrání změn do modulu, pro info.
|
|
Top |
|