Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:46 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  Next
Author Message
 Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte?
PostPosted: 20:40 09. Mar 2015 
Urozený
 ICQ  Profile

D_E_K_A wrote:
Speciálně pro Johna, jelikož vím, že se mu první díl líbil. ;)

Blackguards 2 nabízí nově vypadající a pohodlnější kabát, avšak po mechanice se zas až tak neliší, tudíž kdo vyzkoušel první díl zjistí, že stačí kabátec trochu více oprášit. Za výtku bych považoval nemožnost širší manipulace se svými žoldnéry.
Přesto se je na co těšit, hlavně po příběhovém ději, leč se mi dvojka zdála kratší.

Edit1: Málem jsem zapomněl.., nutný nejposlednější patch, jinak se objeví sem tam nějaký ten brouk a zároveň doporučuji na nejtěžší obtížnost, jinak to není výzva.

Takže je to jednodušší, než první díl? Ten mi na normal přišel docela tak akorát (i když je fakt, že hard bych asi zvládl také, jen jsem ještě neovládal mechaniku tak dobře)

Na screenshotech jsem viděl ty samé NPC parťáky co byli v 1 díle - je to tak nebo se objeví i nějací noví?

Reply with quote  

PostPosted: 00:08 10. Mar 2015 
Mistr
 Profile

G-ladiator wrote:
Takže je to jednodušší, než první díl? Ten mi na normal přišel docela tak akorát (i když je fakt, že hard bych asi zvládl také, jen jsem ještě neovládal mechaniku tak dobře)

Na screenshotech jsem viděl ty samé NPC parťáky co byli v 1 díle - je to tak nebo se objeví i nějací noví?

Záleží na tom, do čeho se pustíš (skrze mechaniku). Ono na hard dostaváš podstatně méně AP, stejně tak tomu bylo v prvním díle. Jestli se tam projeví i větší množství nepřátel, tím si nejsem tak jistý. Avšak já měl pocit, že v některých soubojích to bylo až moc triviální. Popravdě se našel jeden úsek, kde jsem musel snížit obtížnost, sic těžko posoudit, jestli se tam projevila opravdu změna. To poznáš sám, až se tam dostaneš. :) (jde o souboj s Adamantem - dost o rozestavení družníků a načasování).

Jinak ano, v rámci děje tě budou doprovázet. Osobně se mi dvojka jeví trošku odfláknutá, vzhledem k tomu jak to pojali to mohli prohloubit více, ať už po příběhové lince (hlavně závěr působil dost lacině) nebo i skrze dobývání. Jednička působila rozsáhleji, přesto bych si to nenechal ujít, pokud se jednička líbila. ;)

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 08:12 10. Mar 2015 
Urozený
 ICQ  Profile

Aha, tak z toho, co jsem slyšel, tak si asi počkám na nějakou pořádnou slevu. Je to kratší, méně lokací (údajně) a ještě ke všemu ti samí parťaci. Jestli to má navíc bugy jako první díl, tak si opravdu radši počkám.

Reply with quote  

PostPosted: 10:19 13. Mar 2015 
Bůh
 Profile

Darkest Dungeon

Nedá se říct, že bych na této hře ujížděl, ba dokonce jsem jí ještě ani nehrál, ale musím říct, že po přečtení recenze je to po dlouhé době hra, u které bych i uvažoval o zakoupení.

Kdo má zájem, může juknout na recenzi od gameparku:

http://www.gamepark.cz/darkest_dungeon_ ... n=GP150310

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 07:53 17. Mar 2015 
Ďábel
 Profile

Hele hele - engine pro buildění vlastní MMO. Vypadá to celkem zajímavě http://www.atavismonline.com/

Reply with quote  

PostPosted: 10:32 17. Mar 2015 
Bůh
 Profile

Kdyby někdo chtěl zkusit Biathlon Mania :) http://s1.biathlonmania.com/r17393
Vcelku fajn hra, která se nedávno spustila. Je to zábavné, ale občas časověji náročné...pokud teda chcete být výše v žebříčku ;). Ale dobré je, že se tam dá jezdit i v týmech a tak.

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka

Reply with quote  

PostPosted: 12:40 17. Mar 2015 
Ďábel
 ICQ  Profile

WTF, proč si radši nejdeš zasportovat normálně ven?

Reply with quote  

PostPosted: 12:51 17. Mar 2015 
Bůh
 Profile

J.F.Payne wrote:
WTF, proč si radši nejdeš zasportovat normálně ven?

Ty jsi v reálu rytíř paladin? :shock:

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka

Reply with quote  

PostPosted: 15:16 19. Mar 2015 
Ďábel
 ICQ  Profile

Musím znovu zmínit ten Viking Conquest. Posunuje to Mount a Blade někam mnohem dál. Lepší systém tvorby postavy, lodní bitvy, větší zřetel na boj pěšmo, možnost realistickýho módu, kdy se unavujete a pohyb v těžký zbroji omezuje... (takže lehcí oděnci jsou důležitější a i vy si místo nejlepší zbroje ve hře na leckterou misi radši vezmete jen prošívanici...). Má to příběhovej mód kde jsou pěkný zvraty a hezky vykreslený tehdejší reálie (za zabitý antagonisty leckdy musíte zaplatit wergeld... a podobně). Je to paráda, a s nejnovějším patchem už to není ani tak zabugovaný a jede to mnohem hladšeji.

Reply with quote  

PostPosted: 09:21 20. Mar 2015 
Urozený
 ICQ  Profile

Je to datadisk enbo standalone?

Reply with quote  

PostPosted: 17:59 20. Mar 2015 
Ďábel
 ICQ  Profile

Standalone, ale musíš mít Warband :))

Reply with quote  

PostPosted: 10:08 21. Mar 2015 
Urozený
 ICQ  Profile

Jo, takže to není standalone :) Díky.

Reply with quote  

PostPosted: 13:10 21. Mar 2015 
Mistr
 Profile

Varování: doporučuji u ukázek na youtube pak navýšit kvalitu (pokud to nahrané video umožní) videa, páč automaticky se optimalizuje.

Trocha nostalgie, protože Populous: The Beginning intro (Populous 3) od Bullfrogu si to rozhodně zaslouží. Na svět tohle dílo přišlo v roce 1998 a vzhledem k tomu, jde o velice povedený počin ať už po hratelnosti (škále možností) či tehdejších možnostech grafiky (dá se nastavit i fullscreen na novějších strojích, avšak nejvyšší rozlišení je 800 x 600) nebo hostování v multiplayeru i po netu.
Doporučuji shlédnout další dvě ukázky z níž první poukáže více na potyčky kmenů "bez" větší podpory šamanů, kdežto druhá nabízí širší sortiment kouzel.
První: https://www.youtube.com/watch?v=7OuS4QkDM1w
Druhá: https://www.youtube.com/watch?v=qjKuZpQqtag

Následuje Warlock 2 The Exiled od Paradox Interactive, tak trochu jiné Majesty The Fantasy Kingdom Sim. Jedná se o tahovku, ale velice dobrou! Byť se mi zdá, že si hra ukradla od jiných kousek tu a tam, leč rozhodně jí to neškodí ba naopak. Pobavila mě i vsuvka u eventů v podobě originálního humoru z Monty Python and the Holy Grail. :)

A jako poslední zatím očekávané Pillars of Eternity od Obsidianu. Developeři se chtějí vydat cestou, která má navázat stylem (avšak ne příběhem a už vůbec ne světem) na jedinečné tituly jako Baldur´s Gate či Ice Wind Dale. Pár let zpět na vývoj vybrali necelé 4 miliony dolarů na Kickstarteru a hra má spatřit světlo světa v brzkých dnech!
Grafikou mi však hodně připomíná i oblibené The Temple of Elemental Evil. Každopádně se těším a snad si zde každý najde to své. ;)

Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.

Reply with quote  

PostPosted: 17:23 25. Mar 2015 
Urozený
 ICQ  Profile

Jak se kdo těšíte na Pillars of Eternity? Já po zkušensotech s Wasteland 2 počkám pár měsíců, než vyjdou patche.

Reply with quote  

PostPosted: 17:50 25. Mar 2015 
Ďábel
 Profile

Heroes of the Storm

Blizárdí MOBA. Sgt. Hammer FTW

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 1144 posts ]  Go to page Previous  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 77  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]