|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:18 23. Jan 2015 |
|
|
Bahnak wrote: Případně "jistě pane ministře". Či neméně povedený "Jistě pane premiére".
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:10 23. Jan 2015 |
|
 |
Bůh |
|
|
montacue wrote: Také doporučím britský 6 dílný komediální seriál "Ať jedí koláče". Velmi humorná záležitost Ano, ten se mi libil. PRislo mi, ze scenarista musel v dobe tesne pred padem Bastily prozit notny kus zivota.  ALe at jsem k tematu - puvodne jsem dal odkaz do spatneho topicu: http://www.imdb.com/title/tt0308476/Konec trochu moc idylicky - ale i tak doporucuji.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:03 24. Jan 2015 |
|
|
Tak jsem začal koukat na ty dříve zmiňované Star Wars Rebels a musím říct, že je to super  Připomíná mi to trochu Firefly a to je možná jeden z důvodů, proč se mi to tolik líbí.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:51 02. Feb 2015 |
|
|
A hele Fryne, vetřelec bude v kině, sice je to staronový rejža sestřih, nevím jak ty, ale já vetřelce v kině a v HD neviděl. https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... aUMknZh2yg
Attachments: |

gfngahc6ukdlf05aqfcc.jpg [ 156.81 KiB | Viewed 3467 times ]
|
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:06 03. Feb 2015 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: A hele Fryne, vetřelec bude v kině, sice je to staronový rejža sestřih, nevím jak ty, ale já vetřelce v kině a v HD neviděl. https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... aUMknZh2yg Já ho v kině taky neviděl  . Tak se jenom stačí domluvit na dobu, kdy nebudu mít noční/bude dostatek času a vyrazit.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:37 03. Mar 2015 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak (staronový - directors cut) Vetřelec v kině je opravdový zážitek a to ve velmi pozitivním smyslu slova. Nejen, že plátno dává krásně vyniknout veškerým detailům a divák má možnost naplno pocítit kvalitní digitální zvuk, tak vystřižené scény, které se do filmu "vrátily", nijak neruší (i přes mé počáteční obavy), ale naopak vše hezky doplňují. Přiznám se, že i když jsem Vetřelce viděl mnohokrát, atmosféra z kina mě docela dostala a i přestože jsem věděl co nastane, stejně jsem měl z některých scén stále mrazení a užíval si z promitání snad každou vteřinu. Určitě doporučuju  .
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:41 03. Mar 2015 |
|
|
Také mohu jen a jen vřele všem doporučit, stále ještě v některých kinech promítají. A taky jsem hltal každou vteřinu, rozhodně letos zatím nejlepší filmový zážitek v kině.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:56 05. Mar 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pokud se vás oslovily filmy jako Zabijáci lesbických upírek či Yeti (Mrazivé peklo), pak rozhodně nesmíte minout hororový počin jménem Démonova levárnaCo se může přihodit na americkém venkově, když máte za sousedku švihlou malířku, rodiče se vám propálí postelí a na návštěvu k vám chodí trochu divnej strejda? Ve filmu je všechno. Zombíci, mutanti, hipíci (a hippie jesus!), metaláci, rednecks, démoni, tak trošku hodní démoni, nadržení démoni, démoni s čtyřma kozama, šílení kytaristi, invaze hovězích flákot, souboje plastových dinosaurů, spousta latexových masek a hlavně potoky krve a kopy vnitřností. Doporučuje šest z pěti lobotomiků.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:09 20. Mar 2015 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:23 20. Mar 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Puxina wrote: Rozhodně doporučuju - dnes už je to klasika. Puxina wrote: Pro tankisty. Naturalistický drsný film z druhé světové války. Mě se hodně líbil jak byl udělaný http://www.csfd.cz/film/339501-zelezna-srdce/Přiběhově ploché, ale na akční scény se kouká dobře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:36 20. Mar 2015 |
|
|
kucik wrote: Puxina wrote: Rozhodně doporučuju - dnes už je to klasika. Teď jsem si v souvislosti s tím, jak ten chlapík o sobě tvrdil, že je z jiné planety vzpomněl na tenhle film. http://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/Taky hodně zajímavě udělané.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:36 20. Mar 2015 |
|
|
kucik wrote: Puxina wrote: Rozhodně doporučuju - dnes už je to klasika. Taky jsem viděl a můžu doporučit. Sice nepatří k mým TOP, ale rozhodně za jedno shlédnutí (a zamyšlení nad omezeným pohledem světa) stojí.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:45 20. Mar 2015 |
|
|
Momentálně hltám všechny serie Bleache... Už jsem párkrát přišel málem pozdě do práce  jen abych ten díl mohl dokoukat 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:17 20. Mar 2015 |
|
|
Puxina wrote: Teď jsem si v souvislosti s tím, jak ten chlapík o sobě tvrdil, že je z jiné planety vzpomněl na tenhle film. http://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/Taky hodně zajímavě udělané. To jsem doporučoval nějakej ten pátek dozadu, jde o velice specifické dílko, které posadí člověka do křesla a donutí ho dumat. Za mě 5*
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:09 21. Mar 2015 |
|
|
Puxina wrote: G-ladiator wrote: kokosak wrote: Stejně si o moc nepřišel. Holt úplný zatmění je úplný zatmění :/ Jo. Já chci supershcopnosti. To byl zajímavý seriál, ale já zkoukl jen první sérii. Doporučil bych ti film Chronicle. Stejná tematika, krapet temněji pojatá.
|
|
Top |
|