|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
KaTo
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 17:05 04. May 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
TomasDrakeX wrote: Ki damage nefunguje, spustí to běžný útok.
ACC: TomasDrakeX postava: Borabuch Usekávač to je v pořádku, že po spuštění Ki dáš "běžný" hod na útok. Ale při zásahu to má dát maximální možné zranění (jde to 1x za lvl za rest). To platí?
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 17:16 04. May 2015 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
John_Faker wrote: jsem na 11 lvl pána zbraně a měl se mi zvýšit rozsah o 2 (od 10 lvl). Toto se však nestalo... zbraň: Falchion síla: 23
Aktuální rozsah 15-20 Mělo se změnit na 13-20
Kdyžuž zjišťuju info, nějak se nemůžu dopočítat. Falchion má základní rozsah 18-20 +1 za Improved critical +2 za Ki critical. A počítáš to asi bez Keen?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 17:21 04. May 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
kucik wrote: John_Faker wrote: jsem na 11 lvl pána zbraně a měl se mi zvýšit rozsah o 2 (od 10 lvl). Toto se však nestalo... zbraň: Falchion síla: 23
Aktuální rozsah 15-20 Mělo se změnit na 13-20
Kdyžuž zjišťuju info, nějak se nemůžu dopočítat. Falchion má základní rozsah 18-20 +1 za Improved critical +2 za Ki critical. A počítáš to asi bez Keen? Je to malinko jinak: Pokud máš Imp.Crit, je to (18-20)*2 = 15-20 Pokud máš Keen, je to (18-20)*2 = 15-20 Pokud máš Keen a Imp.Crit, je to (18-20)*(2+2) = 12-20 Ki crit, se napevno přičítá +2 do rozsahu, tj, sniž rozsah vždy o 2. Takže maximum na které se dá dostat je rozsah 10-20 (Imp.Crit, Keen, Ki crit.). Bez Keenu je (Imp.Crit + Ki crit) rozsah 13-20. edit: záměna znaménka
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 17:38 04. May 2015, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
TomasDrakeX
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 17:36 04. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
KaTo wrote: TomasDrakeX wrote: Ki damage nefunguje, spustí to běžný útok.
ACC: TomasDrakeX postava: Borabuch Usekávač to je v pořádku, že po spuštění Ki dáš "běžný" hod na útok. Ale při zásahu to má dát maximální možné zranění (jde to 1x za lvl za rest). To platí? Nedá to maximální zranění. Ki zranění se neaktivuje, spustí se běžný útok.
|
|
Top |
|
TomasDrakeX
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 17:55 04. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
Weapon of Choice falchion jsem určitě vybíral, byla to jediná možnost výběru, jelikož jsem měl Weapon focus atd jen na falchion. Asi to není nastavené a s falchionem to fungovat nebude ale vybrat šel. Feat Weapon of Choice asi zmizel / nezobrazuje se a tím pádem nefunguje skoro nic z WM.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 18:53 04. May 2015 |
|
|
Třeba u mého Wmka se to zobrazuje ve featech (nemam falchion).. tak bych hned neodsuzoval že z wmka nic nefunguje ...
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
TomasDrakeX
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 19:22 04. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
-darkvision- wrote: Třeba u mého Wmka se to zobrazuje ve featech (nemam falchion).. tak bych hned neodsuzoval že z wmka nic nefunguje ... Asi jsem se nevyjádřil dost jasně. WM funguje správně, nebyla to kritika nebo shazování celeho WM. Jen sem poukázal na to, že pokud si zvolíte Weapon of Choice falchion, tak se to neimplementuje správně a tím pádem nefungují další "ability" na to navázané. (Ki zranění atd.) Poukázal jsem jen na to, kde si myslím že je zakopaný pes.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 10:43 05. May 2015 |
|
|
-darkvision- wrote: Třeba u mého Wmka se to zobrazuje ve featech (nemam falchion).. tak bych hned neodsuzoval že z wmka nic nefunguje ... A tyhle featy ti fungujou? Pak bude nejspíš zakopaný pes v tom weapon of choice.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 10:45 05. May 2015 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
kucik wrote: -darkvision- wrote: Třeba u mého Wmka se to zobrazuje ve featech (nemam falchion).. tak bych hned neodsuzoval že z wmka nic nefunguje ... A tyhle featy ti fungujou? Pak bude nejspíš zakopaný pes v tom weapon of choice. Funguje mu to normálně, protože má zbraň která je v seznamu.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 10:48 05. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj, včera jsem se již nestihl zapojit do diskuze: 1/ Ki-zranění není funkční (tedy cca ještě před 2 měsíci nebylo), již jsem to tak přijal a neřeším... 2/ Vybrat falchion pro WM mi šlo a vlastně až teď jsem splnil první požadavek 10 lvl WM a síla 23 bez equip...tak to řeším  Postava: Azzadal Zurfa acc: tipek.pb klidně zašlu i přístupové údaje k postavě. Vím, že tento problém je tu již dlouho a vlastně nefunkční Ki-zranění se do teď zřejmě taky nedořešilo. Proto prosím, pokud by se jednalo větší komplikaci, klidně si za pomocí DM změním zbraň na jinou, kde bude WM funkční.... Děkuji, J_F
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 10:56 05. May 2015 |
|
|
Buď jde o to vyřešit, aby Weapon of Choice feat pro CEPovky nevypadával ze seznamu správnym nastavením a v tom případě to zkusíme opravit a znovunahodit feat. A nebo to nezabere. 
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 14:41 05. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Buď jde o to vyřešit, aby Weapon of Choice feat pro CEPovky nevypadával ze seznamu správnym nastavením a v tom případě to zkusíme opravit a znovunahodit feat. A nebo to nezabere.  ok ... držím palce  děkuju..
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 20:58 09. May 2015 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Buď jde o to vyřešit, aby Weapon of Choice feat pro CEPovky nevypadával ze seznamu správnym nastavením a v tom případě to zkusíme opravit a znovunahodit feat. A nebo to nezabere.  Ahojky, chci se zeptat, zda není potřeba nějak pomoci screen něčeho, nebo něco vyzkoušet atd...díky JF.... 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 09:35 11. May 2015 |
|
|
Já jsem z toho zatím pobral že máme počkat až to Kucik fixne a pak tě relevlit.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Pán zbraně Posted: 13:37 11. May 2015 |
|
|
Sorry, já jsem se poslední dobou moc nedostal k PC.
|
|
Top |
|