|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
igor
|
Post subject: Dveře - prodavač mul - Ivorské farmy Posted: 12:44 04. Aug 2008 |
|
|
V noci když se tam vleze, tak se dveře zamnkou a nejdou zevnitř otevřít - musí se buď čekat do rána nebo počkat na DM.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Dveře - prodavač mul - Ivorské farmy Posted: 12:47 04. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejsou tam nějaký starý scripty?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Dveře - prodavač mul - Ivorské farmy Posted: 15:49 04. Aug 2008 |
|
|
Tohle pokud vim se tu halasilo uz davno a zadna zmena.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Dveře - prodavač mul - Ivorské farmy Posted: 15:51 04. Aug 2008 |
|
|
zevnitr je nastaveny skript, ktery tam nema byt
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dveře - prodavač mul - Ivorské farmy Posted: 10:45 05. Aug 2008 |
|
|
stejný problém má radnice v karathě. vlezu dovnitř, padne noc, chci jít ve - šup, jsem uvězněn za dveřmi zevnitř, nemůřu tam ani zpět. naposledy pomohl relog, napotřetí mně to hodilo před dveře ven.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Dveře - runová hrobka na hřbitově v Ivory Posted: 13:26 20. Nov 2008 |
|
|
Dveře se otevřou, ale projít nejde !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|