Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:13 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Par napadu RES
PostPosted: 10:41 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

vela veci neni moc realnych ale bolo by to praveze zaujimave, zranenie tam nemusi byt neviem ake vysoke alebo caste, pripadne miesto zranenia tam moze hrozit naka ta "choroba" v horach a v chlade prechladnutie, zapal pluc atd. v pusti zas upal, spalena koza od slnka atd., dalo by sa tomu vyhnut prave adekvatnym oblecenim v horach nieco hrube, teple, plast atd. v pusti nieco lahsie, volnejsie a pohodlnejsie a zaroven naka lahka pokryvka hlavy ako klobuk (ktory sa da s novym patchom nasadit ako plast) alebo kapucna a aj ta zizen by bola vcelku logicka.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 10:45 05. Aug 2008 
Urozený
 Profile

Daanri wrote:
Odjezdy lodi byli stanovene podla logickych ukazovatelov odlivu a prilivu na Thalie, ktore sa odvyjaju od faz mesiaca a jeho vplyvu na more. Stanovit presne casy najvhodnejsich odjazdov dalo zabrat mnohym astromagom jak z veze Azurovych magov v Karathe, tak Strieborneho kruhu z Targothu, ci Ohnivych magov z Kel-a-Hazru, pricom viedli na tento problem dlhe predlhe odborne debaty a prednasky na Magickej univerzite a vysvetlit ti to tu nak jednoducho by bolo neuveritelne narocne jak pre nas tak pre teba na pochopenie, ale mozno niekedy niektori z velavazenych magov usporiada prednasku o tychto zaujimavych veciach na Magickej univerzite aj pre sirsiu verejnost. :wink:

Jo tak páprdové za to můžó, dyť si ti dědulové ani nevzpomenó co měli dneska k vobědu a estli vůbec neco ke gáblíku měli. A vo tom kdy zapadá a vychází noční slunko nemóžó mít hani tucha bo v tej době už a ešče tlučó špačky. Načmárali pár ciférek na kus pergamenu ha nějaké ouřada v tom hned viděl vyhlášku vo vodjezdu lodí, hale na tu přednášku si teda dondu habych měl veselé celé den a vostatním habych mohl ty humorný pindy poudat. :lol:

Co sa tyka tych obchodov a craftu, ked to bude zavedene v hre tak sa dozviete vsetko podstatne a dolezite a potom mozte zacat hodnotit, pak sa mozu pripadne chyby upravit do nakej zelanej a vhodnej podoby, dovtedy nieco hodnotit resp. spekulovat co nie je nema moc velky zmysel. :wink:

Dobrá jsem umlčen, prdím na to v tom rejpat, z vás nic nevyrazíme, tváříte se jak tajemný hrad v Karpatech, tak si odpíchneme další neúspěšný pokus o nabourání se do systému a jdeme něco dělat jinak nás vyhodí. :D

Reply with quote  

PostPosted: 10:55 05. Aug 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Daanri wrote:
"choroba" v horach a v chlade prechladnutie, zapal pluc atd.

A za chvili budeme muset chodit na zachod. Stejne kazdou chodobu vyleci lekarna hned. :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:10 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

no praveze take ochorenie je tam logickejsie ako nake zranenie chladom a na druhu stranu da sa tomu vyhnut spravnym oblecenim, lekarna nato nema preco ucinkovat, mozno nake specialne bylinky na choroby by sa mohli potom zaviest, pripadne kuzlom od klerika :wink:

EDIT: nevravim ze to ma byt v style ze pachnes do hor a hned si chory, malo by to by na spestrenie hry a aby si niekto kupil rozne druhy oblecenia napr. do hor a do puste.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 11:10 05. Aug 2008 
Urozený
 Profile

Rejty wrote:
Daanri wrote:
"choroba" v horach a v chlade prechladnutie, zapal pluc atd.

A za chvili budeme muset chodit na zachod. Stejne kazdou chodobu vyleci lekarna hned. :mrgreen:

Každou ne ... třeba já se snažím seč můžu a nic z lékárny nepomáhá, a to žeru to černý uhlí i splatíčkama. :cry:

Reply with quote  

PostPosted: 11:22 05. Aug 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Theogil I wrote:
Každou ne ... třeba já se snažím seč můžu a nic z lékárny nepomáhá, a to žeru to černý uhlí i splatíčkama. :cry:
to je ta chyba. zkus ho před použitím z toho plastu vybalit... :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:27 05. Aug 2008 
Urozený
 Profile

DenGrasse wrote:
Theogil I wrote:

To bych si musel pořád brát nový, takhle to vydrží na víc pokusů, stačí to jen najít a omýt. :mrgreen:

Fůj to je hnus ... ale zase se cítím líp když je veselo. :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 12:55 05. Aug 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Theogil I wrote:
DenGrasse wrote:
Theogil I wrote:

To bych si musel pořád brát nový, takhle to vydrží na víc pokusů, stačí to jen najít a omýt. :mrgreen:
Fůj to je hnus ... ale zase se cítím líp když je veselo. :lol:
tajemství trpasličí dlouhověkosti odhaleno... pravidelná recyklace!!! :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 13:38 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
hm, no to bych spis videl na pousti, ze by postava byla tak 3x rychleji vyziznivela, nez jinde, tzn kazdych cca 10min REAL nuntost napit se z vody.. no a v horach?? to me zadnej ekvivalent nenapada :(

Reply with quote  

PostPosted: 14:25 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Jen v rychlosti k jednomu už rozebranému bodu:

Dopad extrémních teplot samozřejmě plně podporuji, pomáhá to více vnímat ledové/pálivé prostředí a dokresluje atmosféru. Asi nejlépe se mi zamlouvají návrhy podobné těm Daanriho (nachlazení, úpal, zápal, podpal), i když alespoň jakýkoli přiměřený projev moc horka/moc chladna/moc mokra/moc smradlava...považuji za přínosný.

Vyvstává toho potřeba provázání ohrožení krutými, leč krásnými, krajinkami s oblečením. Jak píše Theogil, plnoplátovka nepotěší svou kovovostí nikde nikoho...stejně jako naopak vyzývavé společenské "šatičky" vybraných zaklínaček vás před sněžnou bouří nespasí. Označení jednotlivých předmětů nejspíš nebude nejsnadnější, ale o to dokonalejším a úžasnějším se stane, když se to povede. ;)
Tedy základem by bylo na výpravy nosit nejen zásoby, ale připravit si i vhodné hadry.

A pokud by nebyla postava chráněna vhodným oděvem, případně nějakou to mááágií, měla by si házet občas na odolnost....a poté by se objevily lehce nepříjemné efekty rýmičky, kašlíčku a bebé ze sluníčka. Prosté a moc pěkné, zdá se.

Jinak musím pochválit tvůrce té ideje s objevováním lokací. :) Jednodfuše geniální, být hráčem, kochal bych se krásami thalijských končin o ještě radějc...můj DM tučňák-cestovatel nedostává XP, fňuk, tak oceňuje alespoň hlášku o objevení nové lokace. A bonusy při průzkumu Podtemna jsou výbornou vodou na mlýn pnlánovanému Expedičnímu sboru.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

PostPosted: 14:30 05. Aug 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

S těma hadříkama je trošku problém, protože při stávajícím počtu vzhledů je težký říct, jakej by kolik měl hřát.

Ale bylo by to fajn.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 14:35 05. Aug 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Žorž wrote:
Jinak musím pochválit tvůrce té ideje s objevováním lokací. :)
ne že bych chtěl někomu upírat zásluhy, ale tu myšlenku jsem tady citoval já a vymysleli jí na EfU. :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 14:37 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

jenom varovnej prstíček - opatrně s tou odolností, nerozhazujte ability, jednu z mála slušně vybalancovanejch věcí, už to zvýhodnění síly nadělalo dost škody, nevytahujte eště odolnost
pokud se má něčim vzdorovat chorobě, tak fortitude savem, ne abilitou

Reply with quote  

PostPosted: 14:49 05. Aug 2008 
Šlechtic
 Profile

darmonlor wrote:
Uhrát si začínající lykantropii a sestavit autoquest na hledání léku by snad nemusel být problém :D

no tohle opravdu neni tak tezky zahrat, ale je to na druhou stranu vazany na podporu od DM...
ja si tim prosel a bylo to docela dlouhy obdobi (cca 3 tydny), ze zacatku docela sranda pro me i jiny hrace, ale postupem casu me to zacalo hodne omezovat v hrani a ve hre sem se pak vylozene nudil :-(
narazilo to jednak na to, ze "promena" mi prinesla jenom samy omezeni, bonusy byly vzhledem k postihum uplne minimalni (nemoznost pouzivat veskere me vybaveni vcetne zbroje vymenou za +1 obnoveni) pak taky na nepochopeni nekterych hracu (ne, opravdu mi neprijde normalni kdyz nekdo pozdravi vlkodlaka jmenem co mu sviti nad hlavou :mrgreen: ), coz mi vadilo mozna jeste vic :-( samotna interakce vetsinou mohla byt jenom velice kratka a doba cekani nez sem nekoho potkal zas velice dlouha (casto se stalo, ze sem proste 2h co byla tma cekal a nepotkal vubec nikoho), tak me dokazalo docela vytocit, kdyz uz sem pak celej nadsenej mohl na nekoho vyskocit z rosti a on ani nemel snahu neco zahrat...

casem to proste nejak vysumelo a ani Q s vylecenim se nakonec nekonal :-(
dneska pokud bych mel do neceho podobnyho znova jit, tak uz se budu asi hodne rozmyslet a diktovat si podminky predem, aby to melo smysl nejak rozumne hrat, coz v mym pripade neslo...
jak presne to nastavit a jestli vubec ma smysl to delat systemem neposoudim, ale delat to kvuli jedne nebo max dvema postavam (vic lykantropu uz by se asi na thalii neveslo) by bylo asi vic prace nez uzitku, lepsi je to nechat na fantazii hracu a lepsi podpore DM :-)

Reply with quote  

PostPosted: 15:07 05. Aug 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Photter má pravdu, i napsal jsem to ukvapeně...záchrana na "fortitude" (teď i nevzpomenu, jak to je ve hře...výdrž?) je vhodnější.

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]