|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 22:10 05. Aug 2008 |
|
|
steel_martin wrote: Vím, že je to kruté, ale dříve nebo později by se stejně někdo našel...
... Ježíšek neni Pajky. Hrom do palice, já vím, že Ježíšek není Pajky, Pajky mi totiž nenosí dárky! Tak mi ale, zatraceně, někdo už povězte, kdo že jím Ježíškem ve skutečnosti je! Pídím se po tom celej život a ještě nikdo mi na to nebyl schopen pořádně odpovědět, všichni se jenom culili, ti odvážnější couvali! Víte...je to děsně vyčerpávající. Chtěl bych mu konečně po těch mnoha letech přízně poděkovat...na to Jej však musím znát.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 22:18 05. Aug 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
steel_martin wrote: Vím, že je to kruté, ale dříve nebo později by se stejně někdo našel...
... Ježíšek neni Pajky. fákt?hehe to sem envěděla..ale ve fantasy bejt může náhodou 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 22:19 05. Aug 2008 |
|
|
Daanri wrote: hh s tou zasnezeou Ivory to byla vtedy sranda, ono taky vplyv pocasia by mohol byt naoza zaujimavy a nedajboze aj naky system pocasia co by sposobil ze neprsi len v jednej lokacii ale v nakom celom uzemi, myslim zenieco aj niekde existuje, pripadne v zimnych mesiacoch by miesto dazda padal sneh aj v Ivory a dodalo by to taky urcity vyznam mesiacom na Thalii...teraz si ich nikto aj tak nevsima
rozdelit oblecenie podla vzhladov by sa dalo, niektore su jednoznacne ci sa jedna o oblecenie do zimy alebo nie, pripadne by sa urcilo jedno oblecenie (naka promenna na nom), ktore by bolo urcene do zimy a v ochodoch by sa nastavili rozne vzhlady tohto oblecenia na predaj o ty vzhledy bych se klidne postarala 
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 22:19 05. Aug 2008 |
|
|
Proboha neee, zadnej Jezisek, zadnej Santa Claus, zadnej Velkonocnej zajic a zadnej Harry Potter a podobna havet tu teda nie su. Edit> Co takto pouzivat Edit a davat to do jednych prispevkov, ci taky sa snazis huntit prispevky jak Kiri kedysi? Vdaka za ochotu na tie vzhlady ak bude treba nake dotvorit vieme na koho sa obratit. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 22:26 05. Aug 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
jakozto vyhlasenej, jak se teda eika hunter topicu, se chci odvolat proti tejdle kravine kterou stale vsici zerou, do ted sem predpokladal ze to ma bejt lehrace, ale netusil sem ze to berete vazne  :D:D nic mene sou tu i dalko horsi nez sista co dokazou psat i vic jak dva prispevky pod sebe...takze na segru stimhle nelzte!!! a jestli je snaha prosadit si nazor hunterstvi...tak je mi vas lito...... .... no napsal bych toooho zase hafec a asi pekne hot. tak si dam voraz nejen ve hre.... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 06:22 06. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
JEŽÍŠEK NENI?!?! PANE BOŽE!! celej život kterej sem žil do ted už nemá smysl... to umřel nebo co? kdy má pohřeb? Ale představa že by o vánocích přiletěl Harry Photer na koštěti a rozdával v Ivory dárky by se mi líbila  .. a co by se dostávalo za dárky? +3 věci?  a Thalii oficiálně žádný vánoce nejsou co vim.. to je jen v našem světě, začalo to takvym malim klukem kterej se narodil pod hvězdou a všichni mysleli že je svatej.. na Thalii by se mohl oslavovat Thal ale to by to někdo musel pořádně vymyslet a sepsat..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 07:20 06. Aug 2008 |
|
|
Takze to sepises? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 09:16 06. Aug 2008 |
|
|
V prahvozdu se usídlili legendární stvůry... že by Ježíšek a Harry Potter změnili adresu?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Par napadu RES Posted: 12:34 06. Aug 2008 |
|
|
žé sém zasejc něco řekla*kroutí hlavou a de pryč*