|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:05 17. Jul 2015 |
|
|
Druhej True Detective. Koukáte někdo? Já z toho uchcávám blahem.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:26 17. Jul 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
J.F.Payne wrote: Druhej True Detective. Koukáte někdo? Já z toho uchcávám blahem. Dobrá přestřelka, co? Creep jak svi... 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:51 18. Jul 2015 |
|
|
Novej terminátor je taky odpad. Letos zatím z avizovaných blockboosterů zaválel jen strejda Max.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:02 18. Jul 2015 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Hele, nevím jestli Ant-man je blockbuster, ale po dlouhý době jsem se u filmu nasmál a neměl dojem, že prachy za lístky (za poloviční cenu  ) byly vyhozený  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:21 18. Jul 2015 |
|
|
Souhlas, Ant-man je fajn. Rozhodně jeden z lepších komiksáků.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:55 18. Jul 2015 |
|
|
Bahnak wrote: Novej terminátor je taky odpad. Letos zatím z avizovaných blockboosterů zaválel jen strejda Max. Taky jsem se díval, že hodnocení a recenze nic moc, ale beztak si na to zajdu do kina  Já čekám hlavně na nové X-meny  , snad tam bude mít fajn roli moje oblíbená Mystique.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:35 18. Jul 2015 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Přitom Ant-man je tuším dost mimo, co se věrnosti předlohy týče... ale ještě jsem to neviděl.
_________________ .
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:47 19. Jul 2015 |
|
|
Puxina wrote: Bahnak wrote: Novej terminátor je taky odpad. Letos zatím z avizovaných blockboosterů zaválel jen strejda Max. Taky jsem se díval, že hodnocení a recenze nic moc, ale beztak si na to zajdu do kina  Scénář je toitiž fakt děsnej, logika se blíží k bodu mrazu, tedy nějaká tam na začátku je, ale pak to příliš překombinují a ke konci je z toho gulášek, akce a efekty jsou sice super, ale ten příběh je tak děsnej, že to ani efekty nezachraňují. Ještě bych zmínil nehorázně odbitý casting aneb pojďme vybrat herce co se na dané role vůbec nehodí: Ústřední postava Kyla Reese zahraná Varem ze Spartakuse bije do očí, tohle prostě není Kyle ani náhodou. A Daenerys Targaryen coby Sarah Conorová tomu taky moc nepomáhá. + fakt že Arnie se sice snaží, ale hraní mu nikdy moc nešlo. Některé scény kde je Arnie sám a mlčí jsou z filmu to nejlepší. Asi nejhůře v obsazení ale dopadl sám John Conor. Jason Clarke je herec vhodný na vedlejší role, ale Christian Bale ze Salvation byl prostě 1000x lepší volba než tendle "fatboy". Nemůžu si pomoct, ale asi jsem měl ty peníze hodit do koše. Říkáte že Antman se dá jo? Já viděl trailer a přišlo mi to jako Marvelovka kovaná pouze pro děti 6-10 let, je to teda zkousnutelný? PS: ať nejsem jen negativní, zkoukl jsem "v hlavě" a doporučuji, výbornej animák. http://www.csfd.cz/film/345734-v-hlave/
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:30 28. Jul 2015 |
|
|
Bahnak wrote: PS: ať nejsem jen negativní, zkoukl jsem "v hlavě" a doporučuji, výbornej animák. http://www.csfd.cz/film/345734-v-hlave/Teď jsem na to byl v kině  . Moc sympatická pohádka  , dohré scénky a hláškya dle mě povedený příběh.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:56 28. Jul 2015 |
|
|
Antman jhe fajn odpočinkovej film, kterej se nebere moc vážně 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 09:02 29. Jul 2015 |
|
|
Myslím si, že ten film V hlavě bude mít asi i pokračování....dle tlačítka puberty a toho co se událo těsně před koncem  . Byl by to dobrý námět na další díl. 
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:30 12. Aug 2015 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/4061-dabluv-advokat/ Povedený a dobře udělaný film a ten konec...paráda 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:02 13. Aug 2015 |
|
|
Puxina wrote: http://www.csfd.cz/film/4061-dabluv-advokat/ Povedený a dobře udělaný film a ten konec...paráda  Znám jej a je výborný, dnes se takový už netočí protože mi je už nechceme vidět. Stačí nám dobře udělaný trik v nějaké akční sraládě . Jak řekli dvě mladé angličanky v televizi " Válka , to alespoň adrenalín" . Takže Ďáblův advokát , ano ten je dobrý , a podobné sem pište , rád se podívám.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:18 13. Aug 2015 |
|
|
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:03 14. Aug 2015 |
|
|
To může být dobrý ,pokud to zase nezkoní , jak se jim to povedlo u filmu Yuma 13:30 (vlak do Yumy).
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|