|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: snezni vlci Posted: 15:10 10. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kuze sneznych vlku v krynskych horach je neidentifikovana a pri stazeni mi to pise, ze jsem ziskal kord, asi chybka
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 15:55 10. Jun 2008 |
|
|
Aznar wrote: kuze sneznych vlku v krynskych horach je neidentifikovana a pri stazeni mi to pise, ze jsem ziskal kord, asi chybka takhle je to co jsem tady ale normalne to prodas
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 16:09 10. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
danielfojt wrote: takhle je to co jsem tady ale normalne to prodas to ze to tak je uz dlouho neznamena, ze to je spravne a pokud nejsou identifikovany, tak je neprodas
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 16:12 10. Jun 2008 |
|
|
Aznar wrote: danielfojt wrote: takhle je to co jsem tady ale normalne to prodas to ze to tak je uz dlouho neznamena, ze to je spravne a pokud nejsou identifikovany, tak je neprodas ale ja jsem mel nejake body ve znalostech tak jsem to identifikoval
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 16:17 10. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Identifikovat by je měl každý, protože ten item sám o sobě má nulovou cenu. Rejty na to určitě koukne a opraví je v paletě.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 16:19 10. Jun 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
me identifikovat nesly vetesnik za ne i tak nabizel spravnou cenu, ale nevykoupil je, musel je identifikovat nekdo jiny
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 18:38 10. Jun 2008 |
|
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 22:51 10. Aug 2008 |
|
|
Vůdce ledních medvědů v krynskych horach.Za jeho zabití je 1 exp.Za normalni lední jsou 3expy na mém lvl.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 07:06 11. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Pivo wrote: Vůdce ledních medvědů v krynskych horach.Za jeho zabití je 1 exp.Za normalni lední jsou 3expy na mém lvl. treba si dostal vyjimecne nepoznani  No jeste je otazka, zda se ti to stalo 1x, nebo vicekrat.. protoze tusim, ze ty dynamicke boosty vsech potvor se tusim vazou i na bosse a meli by primerene upravovat i xp za danou priseru, podle toho , jak moc byla zrovna "dynamicka" . Ale to by mohla byt jedna z mala moznosti.. stalo se to vice lidem?? je moznost, ze je na nem spatne nastavena promenna obtiznosti. EDIT: no jeste me napadlo, kdy se to stalo.. tusim ze v patek kdy sem se snazil hrat tak dochazelo k castym restartum a zmenam na serveru, kvuli chybam xp systemu. Ja sem treba v ten den dostaval uplne za vsechno 1xp. At to byl skret, skret lucistnik, skret knez, skret berserkr.. no ono toho zas tak moc dole nezije 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 09:16 11. Aug 2008 |
|
|
Myslim, že v pátek upravoval Jaara script a udělal tam chybu, kvůli tomu byl asi večerní restart. Nevim jak je to nastavený teď, ale 1xp za bosse kdyby byl podboostovanej mi přijde jako přehnaný, leda že by to byla hodně velká náhoda.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 09:53 11. Aug 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
1 xp je nesmysl. Snad tam neni zas nějaká krpa. Nevim proč je nutný v tak jednoduchejch věcech používat goniometrický funkce 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 10:11 11. Aug 2008 |
|
|
kucik wrote: Nevim proč je nutný v tak jednoduchejch věcech používat goniometrický funkce  Jaarovo - Gaussovská pravděpodobnost 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
darmonlor
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 10:57 11. Aug 2008 |
|
|
kucik wrote: 1 xp je nesmysl. Snad tam neni zas nějaká krpa. Nevim proč je nutný v tak jednoduchejch věcech používat goniometrický funkce  Dokud to nezačne derivovat, je to v pohodě 
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: snezni vlci Posted: 13:41 12. Aug 2008 |
|
|
Trošku to upřesním.Jedná se o potvoru Prastarý lední medvěd pořád je za 1exp.
Lokace: Krynské hory-Horský průsmyk-medvědí jeskyně
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|