|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:24 05. Dec 2015 |
|
|
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:39 05. Dec 2015 |
|
|
Já teď krom Gravu objevuju Starbound. Kdysi jsem byl fanda Terarie a SB je zatím ve všech aspektech lepší.
_________________ Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:46 11. Dec 2015 |
|
|
XŠevyX wrote: https://www.youtube.com/watch?v=F0ASQRRryBQ Devilian..dá se říct, docela věrohodná kopie Diabla III, takže pro ty, kteří se D trojky nějak přehráli je tu "nová verze" s nově zpracovanýma classama, spellama, bossema atd... Beta verze je ke stažení do 6.12 a 8.12 je oficiální spuštění hry... takže kdo si chce zkusit Stahuje se stejně jako D3 přes klienta, který je zde: https://glyph.trionworlds.com/account/p ... ction?dd=1Je to teď jako full release na steamu, tak to ozkouším. Ale moc šancí tomu nedávám.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:32 12. Dec 2015 |
|
|
Volgarr the Viking. Minula mě éra arkád, tka si to užívám teď 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:10 13. Dec 2015 |
|
|
Už jste někdo hrál Disciples ? No ty rusáci tam mají pár fakt dobrých novinek . No něco z toho dát do NWN to by byla bomba. Jo ozvěte se ti co už to hráli - hlavně nějakou novou trojku.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:27 17. Dec 2015 |
|
|
Life is strange https://www.youtube.com/watch?v=ZkvKUEiHWLMZkouším ten první epizodu, páč to stálo jen pět euro a vypadá to na zajímavou adventuru, ikdyž je fakt, že jsem adventury nikdy moc nehrál:
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:39 18. Dec 2015 |
|
|
Blackwell je prý skvělá adventura, Quest for Glory byl super, stejně tak Beneath the Steel Sky... příkladů je spousta.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:06 18. Dec 2015 |
|
|
Má to 30cm a je to pořádně tvrdý. Co je to?
...
Gnom warrior tank!
Jsme teď ve dvou ve wowku v sestavě gnom tank + gnom healer. Tak nějak začínám chápat svět víl.
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:29 18. Dec 2015 |
|
|
Kdyby mohla víla 2h tak ji tak jedu taky 
|
|
Top |
|
sandoftime
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 08:46 20. Dec 2015 |
|
|
sandoftime wrote: XŠevyX wrote: https://www.youtube.com/watch?v=F0ASQRRryBQ Devilian..dá se říct, docela věrohodná kopie Diabla III, takže pro ty, kteří se D trojky nějak přehráli je tu "nová verze" s nově zpracovanýma classama, spellama, bossema atd... Beta verze je ke stažení do 6.12 a 8.12 je oficiální spuštění hry... takže kdo si chce zkusit Stahuje se stejně jako D3 přes klienta, který je zde: https://glyph.trionworlds.com/account/p ... ction?dd=1Je to teď jako full release na steamu, tak to ozkouším. Ale moc šancí tomu nedávám. Ozkoušeno. Jako klad té hry bych určitě vyzdvihl, že melouny, kterými jsou obdařené všechny ženské anime modely se třesou jako rosol ať už s postavičkou otáčíte v menu při tvorbě postavy nebo pokud postavička běhá, kouzlí... nebo dělá cokoliv jiného. Jinak se nejedná o nic jiného než laciný diablo klon s pay to win systémem a modely postav jako by je někdo obkreslil z lineage 2. Korejské pseudo anime armory, meče, ženské v jehlách a samozřejmě nechybí ani gunner classa s lolitou v hlavní roli (aka lineage trpaslice). Po herní stránce se jedná o tuctové spamování skillů, kde by se hratelnost dala srovnávat s diablem, co oplývá možností měnit příšerku v přesíleného avatara (tzv. devilian, od toho onen název) s minimální invencí. Je vidět, že tvůrci se zmaěřili hlavně na to, aby ženské charaktery měly velká prsa, mužské chary velké meče, aby tam měli anime lolitu a hlavně co nejvíc světýlek a efektů i u základních kouzel. Že to nemá hlavu a patu nevadí. Z dalších pozitiv bych vyzdvihl, že odinstalace je svižná a funguje.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 02:14 21. Dec 2015 |
|
|
Popravdě já to hrál cca hodinu, možná dvě  byl jsem totiž nadmíru přehraný D3 a v tu chvíli mi to přišlo jedno a to samé... spamování spellů a nekonečné drcení mobek. Jako oddechovka dobrá, na nic víc to není.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 02:19 21. Dec 2015 |
|
|
Jinak ten Blackwell je hodně podobný známé hře Outlast. Nejednou jsem se u ní lekl a můžu říct že hra si umí vyvolat parádní atmosféru (obzvlášť když si pozhasínáte). Přikládám trailer pro ty, co neznají: https://www.youtube.com/watch?v=F80Wv66GYSs
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:46 04. Jan 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nadšeně vyhlížím Shards Online. Jednou koupíte hru a už nemusíte nikdy víc. Není to sice klasický DnD systém, ale docela jsem si oblíbil ty volnější systémy, kde si můžete dle chuti nebo potřeby přepínat své schopnosti. Navíc je v plánu umožnit hráčům vytvářet vlastní světy, možnost módovat a bude existovat DM mód. A pochopitelně to díky enginu Unity nebude zastaralé jako NWN, ale hra má stejný potenciál (né-li vyšší). 
_________________ .
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 13:53 04. Jan 2016 |
|
|
Jojo, to se mi velmi líbí. Vzhlížím k tomu jako k budoucnosti svýho online RP působení  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 14:22 04. Jan 2016 |
|
|
Taky po tom po očku kloukám.
|