Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:46 20. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Lagy
PostPosted: 07:45 27. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Také samozřejmně přispěji , do třetice všeho dobrého. Stačí napsat číslo učtu , peníze bych poslal převodem.

Reply with quote  

PostPosted: 19:16 28. Jan 2016 
Ďábel
 Profile

Škyty škyty škyty škyt

Reply with quote  

PostPosted: 21:22 28. Jan 2016 
Velmistr
 Profile

ja mam teda vetsinou vylety do podsveti a ne skytani :D

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 09:50 29. Jan 2016 
Bůh
 Profile

Dejte vědět, až s tím něco uděláte. Tohle je nehratelný. Na fotku můžu koukat i v albu (a bez stresu)

...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii

Reply with quote  

PostPosted: 10:32 29. Jan 2016 
Obyvatel
 Profile

Barbar321 wrote:
Dejte vědět, až s tím něco uděláte. Tohle je nehratelný. Na fotku můžu koukat i v albu (a bez stresu)

Pleteš se.. V jiných hrách se chodí dungeony na hard, elite, epic mode, a tady je nová featura pro pokročilé hráče - LAG mode. Uměle ztěžuje hru silným postavám, aby jim dungy nepřišly tak jednoduché. Bylo to defaultně přednastaveno pro všechny na žádost hráčů kteří si stěžovali na malou obtížnost potvor a množství XP za ně. My například byly v Chrámu vševidoucího a Lag mód jsme úspěšně pokořili i když na hlavní LAGoko jsme si raději netroufli... ovšem ty přemrštěný XP byly tentokrát o trochu víc zasloužené, i když, i tak je to masakr. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Reply with quote  

PostPosted: 10:57 29. Jan 2016 
Velmistr
 Profile

já mám IC teorii, že si nějaký zlý zlounský mág hraje s časem protože. Člověk jde a má pocit, že stejným místem prošel před několika vteřinami. Potvory, které nemají žádné schopnosti se najednou teleportují přes celý dung, no a kolikrát fakt trvá, než vám lidi odpoví na celkem jednoduchou otázku a nezdá se, že by problém byl v jejich inteligenci.

Takže... pojďme toho pomatence ulovit :D

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche

Reply with quote  

PostPosted: 13:53 29. Jan 2016 
Rytíř
 Profile

Jsme svědky zániku NWN v čechách . Hra která měla tisíce příznivců a hráčů , hra která disponovala okolo deseti serverů dokonce občas i současně běžicích. Hra se silným nábojem a velkými možnostmi. Končí , Na Kandošce proto že se tam admín zcela zbláznil a server si neustálími upravami zlikvidoval a odradil asi 60 kandošských hráčů , Na Demoně jim nefakčilo připojení a tech problémy drží asi 40 hráčů mimo . Vzpomínám na Dragon Hammer , vždy někdo server vezme do svých rukou a bohužel je má levé a server není obnoven a přestane existovat , stejně jako Ilandrie a další servery.
Tak se nám stalo že z tisíců hráčů NWN máme něco přez sto . Bohužel Thálii nám likvidují lagy a hrozí že jí zcela sežerou . Už mi nejde ani meditovat , taková činnost jako kraft v dílnách je už také o nervy , lagy vám hází nedodělané výrobky do inventáře. Bojová činnost je neuveritelná , nejhorší je že NPC ještě chodí po té co vám se čas zastavil . Příjdete do oblasti kde nic nevidíte ale najednou se kolem vás objeví min 8 nepřátelských NPC . Někdy přejít oblast je prostě šou na několik minut.
Takže prosím odpovědné osoby - dejte to dohromady než začnou lidi vážně odcházet.

Reply with quote  

PostPosted: 14:29 29. Jan 2016 
Bůh
 Profile

pavad wrote:
Zedral wrote:
Tak po dnešním dobrodružství v Krat Photu, který mi tedy spíše připomínal spíš Alenku v říši lagů, bych se chtěl optat, zdali již víme kam až vede králičí nora? :-) Nezačneme již něco vybírat? ať se věci hnou?
AJtak az do ctvrtka v Reichu - takze nevim nic.
Takze nas IT by doporucil zustat u klasickeho HDD.

Duvody:
- nove HDD (klasicke) maji dost vetsi cache nes starsi typy (zminil jsem ze puvodni mel 80 GB)
- neni problem ve velikosti ukladanych dat
- cena
- delsi zivotnost a lepsi spolehlivost ve srovnani s SSD

Pokud SSD, tak by doporucoval 2x 120 GB, mirrorovane. Tohle jde poridit pry uz cca za 1500 za jeden.
Pokud klasicky HDD, tak doporucuje notebookovou velikost (2.5") z duvodu vyssi spolehlivosti (HDD delany pro notebooky). Pokud bude HDD od Western Digitalu - tak doporucuje cervenou serii (vysi spolehlivost&zivotnost & 24/7 oprava vymenou)

porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.

Reply with quote  

PostPosted: 14:49 29. Jan 2016 
Obyvatel
 Profile

Já co mám zkušenosti z práce, tak i když se jedná úplně o něco jiného, ale zkoušely používat SSD disky, ale nakonec se pak právě kvůli spolehlivosti opět vrátili ke klasice...

Reply with quote  

PostPosted: 14:49 29. Jan 2016 
Obyvatel
 Profile

Já co mám zkušenosti z práce, tak i když se jedná úplně o něco jiného, ale zkoušeli používat SSD disky, ale nakonec se pak právě kvůli spolehlivosti opět vrátili ke klasice...

Reply with quote  

PostPosted: 16:07 29. Jan 2016 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Díky pavadovi za info. Ačkoliv vzhledem k počtu odborníků ve spamu jsem očekával zaníceně erugované debaty.

Navrhuju tam nacpat následující:
WD Re (ABYZ) - 250GB 2 107 Kč
250GB je více než dost. 64MB cache je maximum, co jsem našel za rozumnou cenu a tenhle model má 5let záruku a prý má být určen na 24/7 provoz.

Kdyžuž se do toho vrtá, tak bych zdvojnásobil paměť, aby server nemusel tolik swapovat
Corsair XMS3 4GB (2x2GB) DDR3 1333 966 Kč

Nicméně ještě před nakupováním by stálo za pokus vyměnit diskový řadič, jestli to náhodou nezpůsobuje on.
Kouwell PE-115 645 Kč

A teď je otázka kdo a kdy to udělá.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 17:37 29. Jan 2016 
Ďábel
 Profile

Tedy, celková cena 3 718. Navrhuji, aby přispěvatelé přispěli dle svých možností a co zbyde, tak aby se použilo pro motivaci kucika tam zajet a nainstalovat to :D

Jinak spíš vidím úzký místo v tom dojezdu a instalaci, jak v komponentách, takže bych se spíš přemlouval k tomu to prostě nakoupit šecko a instalovat naráz, než to pižlit postupně.

Za sebe příspěvek 1000 kč, kuciku, postni mi prosím konto.

Reply with quote  

PostPosted: 17:41 29. Jan 2016 
Obyvatel
 Profile

kokosak wrote:
Tedy, celková cena 3 718. Navrhuji, aby přispěvatelé přispěli dle svých možností a co zbyde, tak aby se použilo pro motivaci kucika tam zajet a nainstalovat to :D

Jinak spíš vidím úzký místo v tom dojezdu a instalaci, jak v komponentách, takže bych se spíš přemlouval k tomu to prostě nakoupit šecko a instalovat naráz, než to pižlit postupně.

Za sebe příspěvek 1000 kč, kuciku, postni mi prosím konto.

Pošlu 500,- jelikož tomu nerozumim, určitě tam nemůžu jet něcoinstalovat :D Prosím číslo účtu PM.

Reply with quote  

PostPosted: 17:52 29. Jan 2016 
Urozený
 Profile

Přispěji 1000,- Kč, ale musím složenkou, prosím o zaslání jména a adresy do PM.

Děkuji.

Reply with quote  

PostPosted: 18:01 29. Jan 2016 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Já peníze nechci. Prostě z toho bude vejlet do Plzně. Současnej stav konta byl prý 2600,- což znamená, že chyběla cca tisícovka.

Ještě prosim přibrzděte. Nevim, jestli je dostupnej jaara, jakožto správce účtu :D. Finance směřujte radši na Rejtyho.

Já teda zkusim vyprudit Plzeňský správce serverovny a vymyslet, jak to provést. Ale ne dříve než za týden.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 116 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]