|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:54 03. Mar 2016 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
*pěje chvalozpěvy na Kucika* Od nynějška máš přízvisko "Lagobijec".
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:21 03. Mar 2016 |
|
|
Ač jsem ještě po opravě nelogla.. tak bych taky ráda poděkovala všem.. co se na opravě podíleli.. nejen kucíkovi.. ale i všem přispěvatelům 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:19 03. Mar 2016 |
|
|
Hail Sithis.....ehhh mocného mága Kucika!....díky 
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:58 03. Mar 2016 |
|
|
Kdo umí ten umí Děkujeme 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
RainMan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:44 07. Mar 2016 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Děkuji za dnešní podvečerní výpravu do Strašidelného majáku. Všem zúčastněným. Jsem rád, že jsem mohl být při tom.
Rovněž děkuji Fioně a jejím pomocníkům za uspořádanou módní přehlídku. Byť jsem šel spíš jen proto, že jsem to slíbil, než že bych se na ni těšil, nakonec se z toho vyklubala velmi pěkná a povedená akce.
_________________ Alkin - potulný minnesänger Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:44 07. Mar 2016 |
|
|
RainMan wrote: Děkuji za dnešní podvečerní výpravu do Strašidelného majáku. Všem zúčastněným. Jsem rád, že jsem mohl být při tom.
Rovněž děkuji Fioně a jejím pomocníkům za uspořádanou módní přehlídku. Byť jsem šel spíš jen proto, že jsem to slíbil, než že bych se na ni těšil, nakonec se z toho vyklubala velmi pěkná a povedená akce. Taky, taky. A to i DMku, které to mírně osolilo 
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
NesQe
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:55 07. Mar 2016 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Včerejšek byl bezva! Od Vejpravy po Přehlídku! Díky všem  Pak i May za zbytek večera a hru až do rána!
_________________ ------------------ =^.^= Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
|
|
Top |
|
Fallout
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:30 23. Mar 2016 |
|
 |
Nováček |
|
|
Asi nejpovedenější hláška dnešního večera za daných okolností na daném místě. Nick: kdo má šikovnej nosík nůů *podrbe Medíka* PS: Přítomní si snad vzpomenou a ještě jednou dík. 
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:32 25. Mar 2016 |
|
|
Dík povrchňanům za dnešní "rychlovku"
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:59 28. Mar 2016 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Musím opět obdivovat lokace od Aillen. Ač jsem náhledy Alwarielu viděl, tak přímo se v něm postavou projít byl naprosto odlišný zážitek. Když pominu nějaké drobné chybky, tak Alwariel vypadá úžasně, má to pravé elfí kouzlo. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Ikstremist
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:55 05. Apr 2016 |
|
Joined: 04:34 21. Mar 2010 Posts: 163 Location: Psychedelict
|
Díky DM Silencerovi za včerejší zpestření 
_________________ Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli. PSYTRANCE POWER
Laelaan Caana
|
|
Top |
|
pavad
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:43 05. Apr 2016 |
|
 |
Bůh |
|
|
Diky za ukazku lokaci.
Jeste vetsi diky za ubezpeceni nad nastavenim shardu. Maji-li i bezna NPC hody v zakladu EDIT 39+ EDITEND a jsou imunni i na "side-efekty" kouzel (treba zblbnuti na ta 2 kola od phantasma killera) - tak za prskavku mohu po meditu pouze nakouzlit partu. Do dalsihoo meditu jiz pouze tocit prsty a kibicovat. Popripade byt pochybnym prinosem stylu "navnada" - kdy nejaky dil kouzel urceny pro partaky stahnu na svou postavu. Jine vyuziti... jsem nebyl sto pozorovat.
Edit: Oprava, bezna NPC maji v zakladu 39+. Bossove od 40 do 50.
_________________ Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti, kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti, porazíš-li je, co z toho budeš míti, a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti. . . . . . . . . . Holan, V.
|
|
Top |
|
JAH
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:13 05. Apr 2016 |
|
|
Rozhodně dík za nové lokace, které nejen působí dobře pro různorodé party, ale také čiší skvělou atmosférou, která vtáhne do děje.
Asi neudržím nutkání, kde podotknu, že mág / zaklínač se na těchto místech hodí pro skupinu, ale i útočně naprosto bezkonkurenčně a slušnou část by zvládl v klidném tempu i sám.
_________________ "Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:46 06. Apr 2016 |
|
|
Také se připojím k poděkování za nové lokace
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Zeerit
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:20 11. Apr 2016 |
|
|
Pěkně děkujeme za opravy a těšíme se na další, třeba druida  *nápadně se přibližuje ke Kucíkovu řitnímu otvoru*
|
|
Top |
|