|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 23:54 25. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
karatha - kel a hazr odjezd mel byt v 2h, ale nejel sem... ty predchozi uz nevim, spis je divny, ze vetsinou to funguje dobre a jenom vyjimecne ne... pokusim se to psat pokadzy kdyz se stane neco co by se stat nemelo  edit: jo a jeste ta lod co jela driv, tak to byla lod karatha - alwariel, mela jet v 5, ale misto toho jela uz ve 4
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 19:50 31. Jul 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
dalsi postreh: opet lod karatha kel a hazr ve 14h nejela, pri pouziti listku mi to hlasilo, ze pojede priblizne v 16h a nakonec jela v 15 osobne se domnivam, ze spravny cas odjezdu je 4,8,12, nikoliv 2,8,12, jak hlasi kapitan... i kdyz teda lod jede driv nez ve 4
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 14:34 02. Aug 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Neithan1 wrote: Mensia chybicka, dnes sme s partou nasadli na lod z Alwarielu do Karathy. Avsak nez sme stihli priplavat (cca par minut pred koncom plavby) tak sa restartoval server. Po restarte plny elanu sme sa logli do hry avsak namiesto v striebornom mori alw/karatha sme sa zrazu ocitli v striebornom mori Kel a hazr/alwariel. Listok sme na tuto cestu nemali tak sme tam ostali trcat asi 3 hodiny nez nas Zorz vytiahol. stejny problem, jenom opacny lokace, jel jsem z kel a hazru do karathy a po restartu jsem na lodi z kel a hazru do alwarielu, na kterou nemam listek pokud by zrovna nekdo nemel co delat, tak me muze vysvobodit, mozna by to slo i koupit dva listky z kel a hazru do alwarielu a jeden mi na lodi dat edit: tak nakonec to byla lod z alwarielu do kel a hazru... a diky hakimovi s julii za vysvobozeni 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:04 25. Aug 2008 |
|
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:52 25. Aug 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Lord_Berserk wrote: Lod do Alwarielu z Karathy proste v 1 nejela... Kapitan ani nerek aby se nastupovalo na palubu - kdyztak mrknete na casy, kdy to jede... je to naky divny  pokud me ma derava hlava neklame, tak v tento cas ani jet nemela 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 19:00 25. Aug 2008 |
|
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 19:24 25. Aug 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
beru zpet, sem z toho uceni uz nejakej zblblej a prohodil sem pocatecni a cilovou stanici  lod karatha - alwariel by mela jet v 1, 5 a 9... ale zrovna na tyhle trase sem na problemy nikdy nenarazil, proste kdyz jedes v 1, tak uz ve 12 tam musis byt, protoze lod odjizdi vetsinou hned co se prelomi cas problemy jsou jinde, jak bylo naznaceno uz vyse
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:20 03. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
system ma asi trochu problem, pokud jede vic postav najednou  ackoliv moje postava byla primo u stezne (tedy na miste, kde kdyz jedu sam, nemam zadnej problem), tak zustala v pristavu, zatimco jina postava z party odjela
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 18:06 03. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jééé, na tom jsem fakt mohl zapomenout a může to bejt to, co způsobuje ostatní dívný chování. Navíc v singlu to neotestuju. Dík.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 09:44 04. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Jééé, na tom jsem fakt mohl zapomenout a může to bejt to, co způsobuje ostatní dívný chování. Navíc v singlu to neotestuju. Dík. jenom podotykam, ze to tak blbne, pokud jsou lidi v parte, bez party ne, vyzkouseno nekolikrat
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 08:41 10. Oct 2008 |
|
|
Ty vyschlé mořské tresky si dělají co chtějí - předevčírem kolem 17:00 real. času - loď Karatha - Kel-A-Hazar plánovaný odjezd 2:00 po půlnoci, lístek zakoupen v 0:00, od té doby jsem se z lodi nehnul - odplutí přesně na přelomu 3:00 a 4:00. O těch půl hodiny čekání ani tak nejde, ale ten balík jsem nestihl dovést včas - málem jsem to prase tlustý kapitánský připíchl rapírem ke stěžni. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 08:47 10. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Aznar wrote: dalsi postreh: opet lod karatha kel a hazr ve 14h nejela, pri pouziti listku mi to hlasilo, ze pojede priblizne v 16h a nakonec jela v 15 osobne se domnivam, ze spravny cas odjezdu je 4,8,12, nikoliv 2,8,12, jak hlasi kapitan... i kdyz teda lod jede driv nez ve 4
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 09:12 10. Oct 2008 |
|
|
Aznar wrote: Aznar wrote: dalsi postreh: opet lod karatha kel a hazr ve 14h nejela, pri pouziti listku mi to hlasilo, ze pojede priblizne v 16h a nakonec jela v 15 osobne se domnivam, ze spravny cas odjezdu je 4,8,12, nikoliv 2,8,12, jak hlasi kapitan... i kdyz teda lod jede driv nez ve 4 Správně a z toho vyplívá, že ten línej parchat jezdí blbě v noci i ve dne. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 10:01 10. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja nerozlisoval AM/PM, proste lod ve 2, resp. 14 jezdi spatne
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:02 19. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aznar wrote: karatha - kel a hazr odjezd mel byt v 2h, ale nejel sem...
Ma jezdit 4,8,12,16,20,0, Opravim informace
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|