|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:04 26. Aug 2008 |
|
|
Veliké poděkování zaslouží Krata za poslední dny co předvádí na Thalii.Díky za pěkné spestření hry a velkou aktivitu.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:04 26. Aug 2008 |
|
|
K tomuhle podekovani se musim pridat. Diky.
_________________ Isabel
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:21 27. Aug 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Děkuji všem za dnešní hru, bylo to opravdu super! Konečně jsem po dlouhé době potkal Isabel, člověk se kterým jsem v jednom kuse v družině a nikdy se nepotkáme Díky Simonovi za rozpolceného vojáka, díky Hakimovi za dobrou hru (další kterej tady hraje uherskej rok a teprve teď nás to svedlo dohromady). Díky DM teamu M+K za Péči s velkým "P", vězení bylo fakt pěkné! Jdu na pivo!
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:31 27. Aug 2008 |
|
|
Přesně tak.Skvělá práce od DM.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:42 27. Aug 2008 |
|
|
Já děkuju všem hráčům, třeba za už od začátku výstižné rozhovory.  A za to, že měli pochopení pro dlouhé přípravy a občas lehce krkolomné provedení. P.S.: Pivo? Už jsem nějaké měl...před tím, než jsem DMkoval. Bylo to vidět, že?  Třeba popisky, jak bude našei improvizace pokračovat, přesně napsané tak, aby to slyšela celá skupina. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:48 27. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já vám taky dík, dobře jste to hráli  Matlafousek: dáme jich pár na pláž, ale né moc.. tak dva Krata PJ: xD Matlafousek: // sakra Matlafousek: // nic na pláži nebude!! a basta!! Matlafousek PJ: dáme je kousek vedle jo?  U tohodle sem se válel smíchy  těšim se na další setkání  (rozhovor asi nebude přesnej ale takhle to nějak bylo  )
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:34 27. Aug 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Takhle to bylo přesně, aspoň to co jsme slyšeli my  u toho jsem se fatk řezal
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:46 27. Aug 2008 |
|
|
Díky Nomis_b za pěknou hru. Byla to vpodstatě moje první delší hra na Thalii. Vážně jsem se bavil.. a taky obával, ale. 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:49 27. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
George wrote: Díky Nomis_b za pěknou hru. Byla to vpodstatě moje první delší hra na Thalii. Vážně jsem se bavil.. a taky obával, ale.  vsechno prichodem do rodiny teprve zacina.. pockej az poznas me hodne sestricky 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Croden
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:23 29. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Chtěl bych poděkovat DM co semnou dneska hrály. Včera sem si thalii nainstaloval a dneska sem to pořádně ozkoušel a teda luxus =). 
_________________ Lea Vlčice - Zvláštní dívka, co NIC NEskrývá, protože ji nepovolili hrát.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:48 30. Aug 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Těš se až se dostaneš do nečeho většího, tohle bylo jen poštuchování  ... (jesli seš ten kdo si myslim  )
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Croden
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:05 30. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
No rozhodně už to na mě udělalo dojem =). Jen ty reakce světa, kdy vlastně sem někde číhal bo procházel se a všichni si hleděli své práce a reagovaly. Fakt super 
_________________ Lea Vlčice - Zvláštní dívka, co NIC NEskrývá, protože ji nepovolili hrát.
|
|
Top |
|
Croden
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:59 30. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
No nenapadlo mě kam jinam to dát, ale dám to sem jako opak poděkování bo tak nějak, protože se mi s tím chce vyjít na foro - taky abych se vykecal. Tak dneska sem hrál za svou "zvláštní" postavu a fakt se mi hra líbila. S Kratem a bůh ví kým vším fakt super. Mám tady jak dost lidí ví (teda měl sem) opravdu zvláštní postavu (narozdíl od Eq), když to takhle řeknu tak Kočkočlověka - takovýho mutanta (konečně něco zvláštního narozdíl od Eq, něco neobyčejného). S nějakýma DM (fakt si nepamatuju jména) sem řešil různý vychytávky, chyby co sem tam měl v příběhu a dělali jsme to tak aby to pěkně zapadlo do světa. Tím víc mě Thalie bavila a když sem zjistil, že od těch DM to mám schválený a mám podporu a šechno super ! Začal sem tvořit životopis, vymýšlet jak by to mohlo vypadat, existovat, jak vznikli kočkolidé, proč se o nich neví, proč jich tolik není atakpod a všechno sem to udělal, dodělal - prostě tak trochu sem začal rozšiřovat další vedlejší cestu světa a možnosti (subras). Byl sem nadšen jít dotoho všechno fajn než to ukončilo neschválení hlavního DM... Tak neděkujů. 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:46 30. Aug 2008 |
|
|
Neni zac! Kdyz chce nekdo hrat neco specialniho, je treba se domluvit... A i tak se povoluji jen rozumne napady. Ras je tu na hrani dost, zadne hromkocky a nic podobneho se tu bohuzel nekona. Staci cist forum a realie sveta.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Croden
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:39 31. Aug 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
S tou domluvou, sem teda myslel, že stačí domluva s, když to takhle řeknu, "jen" s 2 DM a ne se všema, takže to sem se asi mílil. Rozhodně hromkočky, je uplně něco jiného, než mělo být tohle. Dyť i v klasickém NWN tahle rasa "nepřátel" je (jméno v toolsetu mezi modely NPC je Guardinal Ayala). Když si to vemeš, vlk + člověk = vlkodlak. To je v pořádku. Kočka (bo jiná kočkovitá šelma, když u vlkodlaka není přímo "pes") + člověk - to už není v pořádku? Tahle rasa měla dávat smysl a měla mít různé zvláštní aspekty, výhody a nevýhody - a všechno tohle šlo dokonce hrát bez DM podpory. Hromkočky, cápci s mečma, a protáhlým ksichtem. Tady se mělo dbát na to aby nějaká, když to takhle řeknu, mutace od alchimisty ve mlýně (takhle sem se domluvil aby to zapadalo do světa) něco udělala a opravdu ty dvě rasy dala do sebe - sloučila. Tudíž by některé věci zůstaly normální, ale některé ne (př. do nohy by přibila jedna kost (viz. kostra kočky (v nwn je takový model nohou)), ale tělo furt zůstalo v "normální" lidské velikosti atakpod.).
No omlouvám se, že jsem se dotoho tak až moc pustil a i se vlastně o tom hádám. Chtěl sem si od dvou roků hraní na Eq vybočit trochu a dát si netradiční postavu (tam to opravdu nejde), ale asi to tady taky nepude, protože zas třeba tieflingů je tu natolik, že už to vlastně ani není nic speciálního - tady.
EDIT: Pokud mi dáš šanci si to zahrát, mohu ti dokázat, že to nejsou žádné hromkočky.
Last edited by Croden on 17:32 31. Aug 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|