|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Instalace NWN Posted: 17:49 01. Sep 2008 |
|
|
Nainstaloval jsem si všechny věci na Thalii, ale nepřipojil jsem se protože už někdo používal stajný klíč. Tak jsem hru přeinstaloval, a dal keye z generátoru. No ale teďka pokaždé když pustím NWN tak mi to napíš hlášku "enter your original NWN CD KEY" Myslím, že ty klíče jsou uloženy nekde ve windows v registru, nevíte jak se k nim dostanu? Nemáte někdo zkušenost? Nechci předělávat windows  Jednou jsem se přez tu hlášku dostal, ale pak mě to zase nepustilo do multiplayeru, protože jsem měl špatný klíč. Soubor nwncdkey jsem taky zkoušel přepisovat
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 18:10 01. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
1. generator = nelegalni hra tzn Thalie by nemela toto podporovat. Pokud mas originalni hru a nemuzes se pripojit, da se kontaktovat s Igorem, kterej muze tomu druhemu accontu (kterej tim padem bude nelegalne vyuzivat generator) zakazat pristup. P.S: jediny, soubor kde se uklada CD key je nwnckey.ini s Windows to nema nic spolecneho. Tam se daji prepisovat kolikrat chces a nema to vubec vliv, na instalaci. tzn, kdyz je tam prepises = jako by si pri instalaci zadal klice z nwncdkey.ini 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 18:15 01. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Musíš se zaregistrovat na webu http://thalie.pilsfree.cz/index.php?page=registrace , kam musíš vyplnit kód spočtený z klíčů. Teprve potom tě to pustí do hry a hlavně to zabrání případům, že má někdo stejný klíč. Utilitu na spočtení kódu najdeš po přihlášení http://thalie.pilsfree.cz/index.php?page=login . Klíče najdeš v adresáři kde máš nainstalované nwn -> nwncdkey.ini. Pokud máš originální hru a jsi pod svými klíči registrovanej na bioware, není problém zjistit, kdo používá tvoje klíče.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 18:36 01. Sep 2008 |
|
|
Ee, orginalku nemam a zaregistrovanej na thalii jsem, hrál jsem tu půl roku. Problem je jenom v těch klíčích někde v registru je uložené info o NWN. Stačí to jenom smazat a napsat nové klíče a pofrčí to, kdysi jsem na tenhle problém narazil. Jenže teďka nemůžu na netu najít tu cestu... Nebo budu muset smazat windle a do toho se mi nechce
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 18:38 01. Sep 2008 |
|
|
O příspěvek vejš ti dvakrát píšem, kde ty klíče najdeš: NWN\nwncdkey.ini
Na webu musíš ty klíče vyplnit znovu. Ten systém se měnil.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 06:02 02. Sep 2008 |
|
|
Sorac, já zapoměl napsat o tom NWN\nwncdkey.ini I když si odtamaď vezmu ty klíče a pak je vyplňuju ve hře, tak mi to pořád píše že jsou špatné. Zkoušel jsem je v tom NWN\nwncdkey.ini změnit, ale pořád to samé. Hra po mě chce pořád klíč, podle mě chce ten který jsem zadal při úplně první instalaci NWN. Je to někde v tech windows
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 09:25 02. Sep 2008 |
|
|
V NWN\nwncdkey.ini jsou klíče, který jsi tam zadal. Pokud ti hra píše, že jsou špatné, tak máš nějakej mizernej generátor, nebo máš pomíchaný klíče originálních NWN, SoU a HotU.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 10:32 02. Sep 2008 |
|
|
kdy přesně ti to hází tu hlášku ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 11:09 02. Sep 2008 |
|
|
Vzdycky kdyz pustím hru, tak mi tam místo herního menu vyskočí "enter your original NWN CD KEY" a pod tím kolonky na zadání klíče. Nikam dál se nedostanu, už jsem to asi 4x přeinsalovával a furt na to nemůžu přijít
V tom NWN\nwncdkey.ini jsou přesně ty klíče, které jsem zadával při instalaci, je divný, že při instalaci fungují a pak když chci pustit hru tak je to odmítá. Přehážené je mít nemůžu, to jsem kontroloval. Zkusím ještě sehnat jiné generátory, ale moc tomu nevěřím, bo kámošovi fungují
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 11:31 02. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Urcite neni treba tolikrat preinstalovavat.. kdyz mas problem s CD klicema, vzdy to vyresi nwncdkey.ini
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 11:37 02. Sep 2008 |
|
|
eště přesněji...na co klikneš a co se stane...úplně po lopatě, když problém definuješ, je z poloviny vyřešenej
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 11:44 02. Sep 2008 |
|
|
Je dost divný, že ti to klíče vezme při instalaci a potom je to odmítne. Pokud je to opravdu tak, zkus sem strčit ten soubor nwncdkey.ini Někdo ti ho spraví a mělo by to fungovat.
Ujisti se ještě, jestli náhodou nemáš nainstalovaný nwn dvakrát na různejch místech. To by taky dělalo to samý.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 11:45 02. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
zkus ty klice nwncdkey.ini ruzne prohodit, zas tolik kombinaci to neni nektery generatory davaji sice fungujici klice, ale pro jiny datadisky, tak muze byt problem v poradi, v souboru byva jiny nez jak je zadavas ve hre
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 12:18 02. Sep 2008 |
|
|
Jako reseni problemu s hlaskou o spatnem klici pri logu na multiplayer bych doporucila postup z nasledujiciho textu... Windowsáci:V libovolném textovém editoru otevřete soubor [win]\system32\drivers\ect\hosts. [win] zastupuje adresář, kde máte nainstalovány Windows (pravděpodobně C:\winnt, C:\winxp, C:\win, C:\windows nebo něco podobného). Zpětná lomítka oddělují adresáře; za posledním lomítkem najdete název hledaného souboru - hosts. Až jej budete mít otevřený v textovém editoru, přidejte na jeho konec nový řádek a do něj napište: 127.0.0.2 nwmaster.bioware.com Takto upravený soubor uložte a je hotovo. Linuxáci:V libovolném textovém editoru otevřete soubor /etc/hosts. Na jeho konec přidejte nový řádek a do něj napište: 127.0.0.1 nwmaster.bioware.com Takto upravený soubor uložte a je hotovo. Vyresi problem s pripojenim na servr bioware ..pokud ale nekdo pouziva stejny klic na Thalii ,tak to uz to nevyresi. -Neni z moji hlavy...prevzato z jineho herniho servru. 
_________________ Dostaň se tam kde jsi nikdy nebyl a pak říkej že jsi něco viděl
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Instalace NWN Posted: 12:22 02. Sep 2008 |
|
|
jo, pěkný, děkuju za zvopakování ale jestli správně rozumím tomu, co Jeanes píše, tak nemá problém ani s multiplajrem, ani s thálií ale nepustí NWN vůbec, ani singla, ani hovno takže zpět k věci, Jeanesi, napiš přesně postup jak spouštíš, na co klikáš a co se po kliku objeví, na něco už přijdem
|
|
Top |
|