|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shifter
|
Post subject: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:16 02. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Sraz se koná tuto sobotu (27. září) v Kučíkově knajpěJe zamluveno 15 míst, při větší účasti se určitě nějak poskládáme, menší doufám nebude, jelikož se platila záloha. nechtěl jsem riskovat nedostatek míst, knajpa je fakt skvělá a bejvá dost našlapaná. Nejpozději by jsme měli dorazit v 18h, já jsem do 14h ve škole, takže to dřiv než v 16h nestíhám. Dorazím podle domluvy s Pivasem. Pokud chce někdo číslo na můj foun, písněte PM. Hospa je na škroupově náměstíMetrem "A" se dostaňte na Jiřího z poděbrad, dále dle pergamenu.... 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Last edited by Shifter on 13:02 25. Sep 2008, edited 7 times in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:26 02. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
huh zajem by byl, ale s prespanim by to bylo asi trosku tusim spatne.. ranim vlakem se mi nechce, a hostely v praze stoji asi tak 3x vice nez v plzni  ale jinka je to jedinej problem. do Brna je celkem solidni spojeni, takze kdyz by se udelala nejaka parta, ktera me vzbudi, az mi to pojede, tak proc ne.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:32 02. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já bych možná taky jel, jen otázka kde přespat či v kolik zpátky
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:41 02. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Já proti chlastání nic nemám.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:32 02. Sep 2008 |
|
|
Stačí říct...  Kdyžtak se dá v Praze kalit až do rána a pak spát ve vlaku, vyzkoušeno 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:41 02. Sep 2008 |
|
|
Grrr jede to o půl jedné nebo až v pět ráno, to je prekerka .... neznáte kluci Pražský nějaký levný ubytování v Praze ... něco jako "Hotel Plzeň" to je vyhovující jak po finanční tak hygienické stránce. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:47 02. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Bych to viděl spíš na ubytování v nonstopáči.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 13:54 02. Sep 2008 |
|
|
Pobyt v nonstopu vyjde asi levněji  Zkusím něco najít, možná by u mě mohli přespat dva lidi, ale spíš s tím nepočítejte. Nesměla by bejt doma mladá, takže buď kalba do rána a přijít až odejde do práce, nebo by musela jet k mámě, tak nebo tak by se spalo na manželské posteli 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 14:03 02. Sep 2008 |
|
|
Uvidíme, jak půjde zajistit, ale určitě bych něco menšího bral. A dopravou problém v mém případě nebude, tramvajenku mám. Sám jsem chtěl lokální pražský srázek naplánovat, ale to víte, jak je to s mou akceschopností...  Určitě skvělej nápad, setkání nikdy není dost, i když nemusejí být zrovna hromová....nazval bych to takovou...pražskou, předplzeňskou přípravkou na další velký sjezd v Plzni.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 14:54 02. Sep 2008 |
|
|
Žorž wrote: Uvidíme, jak půjde zajistit, ale určitě bych něco menšího bral. A dopravou problém v mém případě nebude, tramvajenku mám. Sám jsem chtěl lokální pražský srázek naplánovat, ale to víte, jak je to s mou akceschopností...  Určitě skvělej nápad, setkání nikdy není dost, i když nemusejí být zrovna hromová....nazval bych to takovou...pražskou, předplzeňskou přípravkou na další velký sjezd v Plzni. Što éto takoja "tramvajenka" .... nemyslíš ty šalinkartu? A s tou Pražsko - Plzeňskou přípravkou to myslíš tak, že kluci Kolíňáci a my z Velkomoravské metropole tam nesmíme jó. Cssss *zasyčí a mlaskne* Ale teď vážně ... táhnout to do 5 do rána je nanic, člověk je pak druhý den rozsekaný na cáry a o půl jedné mi to přijde zase brzo. Takovej bráchy by to asi nevydržel sedět do 5 v hospodě, zkusím prošmejdit net a zjistit, jestli se něco nedá v Praze schrastit. Jen mi pánové poraďte po kterých čtvrtích se dívat, lépe řečeno, kde by jste si chtěli sednou ... nějaký dobrý podnik, který nám chcete ukázat .... a já se vrhnu do víru vyhledávání. T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:27 02. Sep 2008 |
|
|
No, začnu teda regenerovat játra... 5:00 asi neni problém, minule sme jeli s Photterem v 6:30 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:40 02. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
igor wrote: No, začnu teda regenerovat játra... 5:00 asi neni problém, minule sme jeli s Photterem v 6:30  chtel si rict vezli jsme phottera jinak sraz zatim nevim, pred statnicema urcite ne, kdyby byl az po nich, tak mozna
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:50 02. Sep 2008 |
|
|
2Theo: Na knajpě se teprv domluvíme, poradím se s Pivasem.Zatím je to předběžné, jestli by byl zájem.
No jak je vidět, zájem by byl, takže každej pomalu začněte přemejšlet nad možným datem konání, pokud možno volte víc termínů. Já musim ještě čekat kdy budu mít školu, ale vypadá to na soboty, takže pátky asi nebudou nejvhodnější.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 17:13 02. Sep 2008 |
|
|
Hmm...myslim, že by to nemusel bejt špatnej nápad a vydržet do rána by se myslim taky dalo, když bude dobrá zábava. Otázka je spíš jestli bude čas a prachy. A co se týče nocování, tak si myslim, že by se pro pár plzeňáku dalo domluvit nějaký to místečku u Brejchuse doma.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 17:21 02. Sep 2008 |
|
|
Ja preferuju Plzen. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|