|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:19 04. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Báj d vej: Zhruba před rokem tu vznikla taková tradice týdeních srazů na Vyšehradě, což se teda později vymanilo z vlivů Thalie, ale pořád je tam možný skoro každou středu potkat více či méně známé ksichty.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 12:31 04. Sep 2008 |
|
|
Tak aby padlo víc návrhů na hsospodu, tak známej má v praze hospu tak se na to koukněte kdyby se Vám to zamlouvalo. http://belzepub.freetekno.cz/index.htmlMimochodem ten Kucikovo navrh vypada mooc dobre.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 15:51 04. Sep 2008 |
|
|
Si myslím, že by se tedy dal využít začátek října, co říkáte? Jak psal Theogil, může 4. a 5. mně by to snad taky vyhovovalo, s takovým předstihem si čas asi všichni zajistíme líp...a na tento srázek můžeme navázat následně plzeňským třeba v listopadu, ne?  Aby nebyly takové mezery mezi jednotlivými setkáními a každý si přišel na své.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:10 04. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Editace prvního postu + ankety, hlasujte znova. Kdyžtak rovnou pište ne/závazné přihlásšky, aby se vědělo kolik lidí nahlásit. Pro přehlednost klidně pište PM, seznam budu aktualizovat v prvním postu
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:47 04. Sep 2008 |
|
|
Tak 4. a 5. října vím už teď, že už něco mam 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 17:23 04. Sep 2008 |
|
|
Ajaj. Když mluvím za sebe, posunout by se to klidně na další nebo předchozí týden dalo...no, nechť rozhoduje Shifter, když se příprav tak pěkně ujal. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 17:30 04. Sep 2008 |
|
|
Žorž wrote: Ajaj. Když mluvím za sebe, posunout by se to klidně na další nebo předchozí týden dalo...no, nechť rozhoduje Shifter, když se příprav tak pěkně ujal.  Přesně tak!!!Tohle si vymyslel Shifter už ho nebaví chlastat sám.Jsem zvědavej kam se půjde.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 17:32 04. Sep 2008 |
|
|
Mě osobně by mi asi nejvíc vyhovovalo tohoho 27.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 19:17 04. Sep 2008 |
|
|
Pivo wrote: Přesně tak!!!Tohle si vymyslel Shifter už ho nebaví chlastat sám.Jsem zvědavej kam se půjde. Ty už to nehul Pivas  OK přidám do ankety víc možností , já můžu klidně i o tejden dřív, nebo dýl, samozřejmě bych tam rád viděl všechny RU, by se spáchala ta plánovaná porada in-real, misto in-game 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 19:25 04. Sep 2008 |
|
|
O tejden dřív bych taky asi moh, i když sem chtěl jít na jeden konzík,ale to vypadá že stejně neklapne . Takže mě je to asi jedno jestli 20. nebo 27. Ale potom toho 4., 5. určitě nebudu moct, protože od 2. do 6. budu na kalbě na slovensku.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 19:28 04. Sep 2008 |
|
|
Editace ankety...... Můj hlas je tedy pro 27.10. a jakožto VELKÝ POŘADATEL SRAZU mám právo VETA 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 20:12 04. Sep 2008 |
|
|
27.10.  Já měl za to, že jde buď o konec září a nebo začátek října.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 20:17 04. Sep 2008 |
|
|
sakra jsem se spletl, ma to bejt samozrějmě konec tohoto měsíce 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 20:19 04. Sep 2008 |
|
|
Tak aby to neskončilo tak že teď se tam sejdem jenom my dva a zbytek dorazí s měsíčním zpožděním. 
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 21:15 04. Sep 2008 |
|
|
Sem pro toho 27. protože je to ještě před začátkem školy...Sice mám druhej den fotbal, ale to se nějak zvládne... 
|
|
Top |
|