|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: otroci v podtemnu Posted: 06:44 12. Sep 2008 |
|
|
Jak to vlastně chodí v podtemnu s otrokama? Myslím s těma strvořeníma, které jsou z povrchu a žijí v zajetí tených elfů. Kdyby někdo chtěl hrát jako otrok za člověka v podtemnu, je to možné?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 07:02 12. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Je to možné, černé huby jeden čas neustále na fórum házeli inzeráty. Ještě ti napíšu PM o jedné z možných, méně křečovitých cest.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 12:59 12. Sep 2008 |
|
|
Jeanes wrote: Jak to vlastně chodí v podtemnu s otrokama? Myslím s těma strvořeníma, které jsou z povrchu a žijí v zajetí tených elfů. Kdyby někdo chtěl hrát jako otrok za člověka v podtemnu, je to možné? Já to zkoušel, je to docela prdel, jenže momentálně je v podtemnu mrtvo takže sem s tím sekl. 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 20:35 12. Sep 2008 |
|
|
Tak mi dejte vědět jak na to. Jesi podtemno chcípá, tak se chci angažovat, stejně jsem ten špatnej, tak se do toho pustíme, ať se něco děje 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 02:01 13. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jesli chceš do podtemna tak se připrav na jedno Tvá postava nemá žádný práva Tvá postava se stane bezcenou oproti drowum.. at maj jakýkoli lvl Tvá postava bude mučena i bez pádného důvodu Tvá postava bude vykonávat věci které můžou bejt i pod její úroven Tvá postava neznámená v podtemnu nic pokovad není drow Žádná rasa není tak dobrá jak drow, sám drow všim ostatním pohrdá.. pohrdá i slabšim členum vlastní rasy Opravdu do toho chceš jít? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 12:37 13. Sep 2008 |
|
|
Jeanes wrote: Tak mi dejte vědět jak na to. Jesi podtemno chcípá, tak se chci angažovat, stejně jsem ten špatnej, tak se do toho pustíme, ať se něco děje  Já osobně sem si dal elfa a do podrasy napsal Otrok, udělal sem si to všechno, dal si normální elfskej vzhled (bílá neopálená kůže  ) ... při připojení vyjede rozhovor, že sem si napsal podrasu špatně, tak dáš drowa, to tě hodí do podtemna, a po každým restartu serveru se tě to bude znova ptát, tak si budeš dávat třeba běžnýho elfa (má postihy, takže nemusí být lehký přežít; strážní tě nechaj; v podtemnu zůstaneš pořát, ikdyž si budeš dávat podrasu elfa, tak by šlo teoreticky hrát i drowa na povrchu hned na začátku, to sem ale nezkoušel.. taky to může být zajímavý  ) )
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 12:45 13. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ono ti to zaroven rika, aby jsi to nahlasil DM. Tohle je zneuzivani chyby a myslim, ze uz jsme to spolu resili. Takze pro priste z toho ten rozhovor pro vybrani subrasy vyhodim. :-/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 14:24 13. Sep 2008 |
|
|
Krata wrote: Jesli chceš do podtemna tak se připrav na jedno Tvá postava nemá žádný práva Tvá postava se stane bezcenou oproti drowum.. at maj jakýkoli lvl Tvá postava bude mučena i bez pádného důvodu Tvá postava bude vykonávat věci které můžou bejt i pod její úroven Tvá postava neznámená v podtemnu nic pokovad není drow Žádná rasa není tak dobrá jak drow, sám drow všim ostatním pohrdá.. pohrdá i slabšim členum vlastní rasy Opravdu do toho chceš jít?  Rajská hudba  Ještě bych si ale poslechl něco od hráčů, kteří tam dole hrají. Budu se pak ještě moct dostat na povrch? Třeba si skočit do Karathy na nákup?
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 14:29 13. Sep 2008 |
|
|
to je na panech esi te vypusti...ale pochybuju ze nakymu poovlu budou verit, aby ho vypousteli hned na nakup  ...a zalezi natom esi te pri napadani drowu osad a mest nekdo uvidi zapojenyho v boji, to se s nakym nakupem asi budes muset rozloucit 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 11:22 14. Sep 2008 |
|
|
George wrote: ... To je vtip?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 14:25 14. Sep 2008 |
|
|
Rejty wrote: George wrote: ... To je vtip? Hm, ne 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 19:08 14. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
no sou takove nepsane pravidla:
1.) pokud chces byt v podtemnu, tak uz nikdy nemuzes jit na povrch. 2.) opravdu nemas jakekoliv prava
Jde o to, ze dole v podtemnu ses sam ztracenej. kdyz si otrok, kterej nepatri nikomu, muze te kdokoliv zabit na potkani a je to RP. Pokud nikomu nepatris, taky si te muze privlastnit. Tim se ziskava ale i pristup na forum, kde se treba mimojine planuji utoky no povrch a jsou tam pristupy k internim informacim rodiny a pod. takze je to takove osetreni veci. btw podtemnane uz maji celkem podtemno zmapovane a diky soudruznosti se jenom pristupem na forum da ziskat opravdeu hodne zneuzitelnych informaci. Bez pristupu na foru a presto byti v rodine to je takove polovicate. To uz radsi aby ten otrok zustal na povrchu.
Ale to se tyka otroctvi staleho. Nejake docasne otroctvi, treba ze te odvleceme dolu a tam te umucime k smrti je samozrejme mozne.. ale jelikoz se jedna o delsi casovy usek, urcite je nutna domluva s hracem. kdyz hrac neni ochoten spolupracovat (treba nechce, nebo nema cas, nebo proste cokoliv, ) tak staci napsat komukoliv tellem, at to zkrati a treba te nechame vysleceneho na ceste pred Ivory, ci jen nejakou ptakovinu.. jde hlavne at se bavi obe strany, a ne jen jedna !!!
P.S: ja treba taky zacinal jako otrok v podtemu, ale bez tech prav sem byl dost mimo deni, tak sem si pak radsi zalozil regulerni podtemnackou postavu ( protoze me to v podtemnu lakalo )
Urcite neni mozne se jen tak stridat podtemno , povrch. docasny stav nekterych momentalnich otroku z podtemna ma sve duvody..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 21:14 30. Sep 2008 |
|
|
Yop, tak jsem se definitivně rozhodl :/ Najde se nějaký tak "hodný" temný elf, který by byl ochoten zotročit Čvachtu? A hraje ještě někdo za otroka? Ať tam nejsem sam. Kdyby se chtěl někdo taky nechat zotročit a odrovnat svého hrdinu pojdte se mnou  Ideální by to bylo provést to víkendu, ať je na to hafec času.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 21:18 30. Sep 2008 |
|
|
obavam se ze si budes este muset chvili pockat az se to dole zas rozjede... nasi panove a paninky se nak nemaj ke hrani takze este s Kazukem chvili pockame a pak to vemem pevne do svejch rukou a podtemno proste bude patrit nam 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: otroci v podtemnu Posted: 10:16 01. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Podtemno teď neřeš. Musí se zas dát dohromady větši skupina hráčů, který tam vydržej, jinak se tam unudíte.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|