|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|
Author |
Message |
Harlequin
|
Post subject: Licence na zvíře - Orel Posted: 21:05 12. Dec 2014 |
|
|
V krámu u dobrodruha je prodejce mazlíčků, dá se u něj koupit licence na zvíře, který přivolá orla
Předmět: Licence na zvíře Popis: Tento kus papiere potvrdzuje pravoplatne zakupene zviera
1. chyba 1. Pokud klepnu na licenci v inventáři a použiji vlastnost Use, objeví se Orel 2. Pokud klepnu na licenci v inventáři znovu a použiji Use, objeví se další Orel Není zde limit na přivolání jednoho modelu orla max, zkoušeno na 3 vyvoláních, ukáží 3 stejné modely se stejným jménem
2. chyba nepřišel jsem na to, jak ptáka odvoloat - v rozhovoru možnost není - v kruhovém menu jsem ji nenašel, mohl jsem to přehlednout
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Licence na zvíře - Orel Posted: 19:55 22. Jan 2017 |
|
|
Již opraveno. Uzavírám.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 2 posts ] |
|