|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 19:13 12. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: kucik wrote: Osobně mi stačilo už jen když jistá drowka začala pořád něco vykřikovat o kravách. Vzhledem k tomu, že v podtemnu žádná kráva není, tak je to trochu nesmyslný přirovnání. To mi připomíná jednu pěknou pohádku, snad se jmenovala sůl nad zlato. Já že jsem kráva?! Ty jsi kráva! Zaprvé nevím co to je a za druhé mě to to uráží.  Tam pokud si pamatuju nešlo o krávu, ale že mu řek, že je tajtrlík Mimochodem si myslim, že v období novověku na našem území(pokud se to dá takhle specifikovat) krávy znaly docela dobře. I když je možný, že jako panovník nevěděl kde se mléko a hovězí maso bere 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 19:40 12. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 20:07 12. Sep 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
je mi to jendo*pokrčí rameny*
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 08:08 15. Sep 2008 |
|
|
Rozhodně dávat přednost klidně výmyslům před ku.vama, pi.ama, čur.kama a podobně. Toť můj názor. Pokud hrát věčně naštvanýho prudivýho bručouna nevidím důvod proč třeba to sakrapes nepoužívat za každou větou - taková drobná charakterová vada  . Mě se hodně líbí takové to: "co na mě čumíš ty zavšivenej dopůlpase". Když tohle řekne elfka trpaslíkovi, tak asi brzo bude zpívat sekera nebo "ty vymaštěnej slouho bez mozku" když někdo řekne třeba Maricovi tak taky počítám má jen pár vteřin na rychlý taktický ústup. Takže dle mého jo, brblat, nadávat, urážet v rámci RP proč ne, ale volit při tom slova, která by mohla být mířena na hráče a ne na postavu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 17:21 15. Sep 2008 |
|
|
Quote: Takže dle mého jo, brblat, nadávat, urážet v rámci RP proč ne, ale volit při tom slova, která by mohla být mířena na hráče a ne na postavu. Volit, či nevolit? *pronese velkolepě* Možná v tomto případě bude výjimečně bezpečnější to nevolení. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: VULGARITA v RP Posted: 07:09 16. Sep 2008 |
|
|
No jo no  ... volit či nevolit nebo mohla či nemohla ... no snad to bylo pochopeno lépe než napsáno. Prostě pokud je to nutné tak urážet postavu, ale v žádném případě hráče sedícího mezi židlí a klávesnicí. Teď je to snad už dobře. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|