|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 21:58 04. Sep 2008 |
|
|
Tak to si opravdovej hrdina 
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 22:07 04. Sep 2008 |
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 22:45 04. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Phantoris: dyk je to sakra paladin nee? 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 21:23 05. Sep 2008 |
|
|
Mohu snad všechny tři termíny a netuším, který by mi vyhovoval víc...vždy někdo nebude moci, zatímco někomu dalšímu to které čísílko bude vyhovovat líp. Takže jsem raději označil jen putyku, nikoliv datum...to abych svým nezainteresovaným a nepotřebným názorem nekazil velkolepé boje o ten pravý čas ostatních.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 08:25 10. Sep 2008 |
|
|
Hlasoval sem pro 27.9. a pro Kucikovu knajpu ale je mi to fuk..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 09:42 10. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak proč hlasuješ, když je ti to jedno? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 10:05 10. Sep 2008 |
|
|
Tohle datum je pro mě takové nejideálnější ale jesli bude jiné víc vhodné tak nejsem proti  .... Taky proto že se nudim v práci a nemám do čeho rejpnout 
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 15:53 11. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Zamluvím to teda na toho 27. tak pro 15 lidí. Myslím, že při větší účasti se tam nějak naskládáme.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 16:34 11. Sep 2008 |
|
|
Výtečně! 
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 14:50 16. Sep 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Jsem tam volal a požadují osobní zamluvení, cože je při mojí momentální vytíženosti na dvě věci. Snad se tam nějak v tejdnu dostanu, každopádně chtějí zálohu kilo na hlavu, takže za 15 lidí vypláznu 1500, absence tedy nebude tolerována 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 15:10 16. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: Zamluvím to teda na toho 27. tak pro 15 lidí. Myslím, že při větší účasti se tam nějak naskládáme. Tak si dejte něco pořádnýho i za nás  . Nějaký dobrý pivo a pořádnou flákotu masa. Rejty bude někdy v Listopadu? pořádat slezinu v Plzni takže se snad uvidíme tam ... jo a jestli to bude v té hospůdce u pivovarského muzea co jsme byli teď v sobotu tak se máte na co těšit ... pivo jako křen (nefiltrovaná plnotučná Plzeň) a k tomu betálná bašta, vypil jsem toho opravdu dost a ráno mě nebolela ani hlava ani břicho, takže nejlepší pivo na světě. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 15:45 16. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm, 27 tak zkusim prijit. minimalne si to napisu do denicku (.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 15:47 16. Sep 2008 |
|
|
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 20:01 16. Sep 2008 |
|
|
Shifter wrote: Jsem tam volal a požadují osobní zamluvení, cože je při mojí momentální vytíženosti na dvě věci. Snad se tam nějak v tejdnu dostanu, každopádně chtějí zálohu kilo na hlavu, takže za 15 lidí vypláznu 1500, absence tedy nebude tolerována  No teda, nejsem si jistej, jestli počet naplníme dle přání vydřiduch...eh, majitelů hostince. Osobně nemám s NWN srazy moc expů (míním zkušeností...tak tomu říkám profesionální deformace  ), ale třeba posledně než jsme se všichni došourali ke plzeňskému stolu, uplynula hodina a ještě jsme jej zaplnili tak ze dvou třetin. Si myslím, pokud to je skutečně prostorná knajpa, tak vzhledem k záloze může být lépe o trošku podcenit účast než přecenit - těch pár lidí se tam v tom případě nacpe stejně i bez rezervace. Což takhle pro...dvanáct, či vesele třináct hlav? Abychom na rychlo nesháněli někoho, kdo by nám naplnil aspoň jakž takž místo. Samozřejumě nechci nikoho podezřívat z pozdního, event. žádného, příchodu! *poposadí si brýle*
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Poprázdninový sraz - Praha Posted: 21:22 16. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Vic jak deset imho nema cenu zamlouvat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|