|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Salyr
|
Post subject: Mirumilovni jezevci Posted: 13:23 17. Sep 2008 |
|
|
myslim ze se to tu uz resilo ale nemuzu najit kde a jak se to vyresilo.v ivorskem lesiku sou mirumilovni jezevci muzu se mezi nema prochazet jak cu a stejne mi nic neudelaj.nevim jak ostatnim ale me porad. 
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 13:41 17. Sep 2008 |
|
|
Skus vybehnout z lokace a vratit se, pripadne relog, pripadne je muzes napadnout...snad si to nenechaji libit 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 13:43 17. Sep 2008 |
|
|
Nejses nahodou hranicar nebo druid?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 14:08 17. Sep 2008 |
|
|
hranicar ale to vidim poprvi ze by hranicar mel souziti se zviraty.vim ze ma akorat ochoc zvire (nebo jak se tomu nadava).
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 14:10 17. Sep 2008 |
|
|
hraničáři maji nějaká zvířata přátelská... myslím že je to podle toho kolik máš v Porozumění zvířatum
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 14:11 17. Sep 2008 |
|
|
asim oje chyba o tom vubec nevim 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 15:33 17. Sep 2008 |
|
|
Hacanus wrote: Skus vybehnout z lokace a vratit se, pripadne relog, pripadne je muzes napadnout...snad si to nenechaji libit  ano, to pomáhá, ověřeno praxí...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 16:26 17. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
čim maj hraničáři a druidi víc bodů v Porozumění zvířatum, tim na něj neutočí více zvěře.. samozřejmě když zautočíš tak se na tebe vrhnou 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 10:33 18. Sep 2008 |
|
|
Krata wrote: čim maj hraničáři a druidi víc bodů v Porozumění zvířatum, tim na něj neutočí více zvěře.. samozřejmě když zautočíš tak se na tebe vrhnou  to je docela rozumná vychytávka... a hází se na to nebo ne? protože já v porozmění určitě nic nemám a čas od času je mám taky modré... minule to bylo zajímavé, protože byli modří a když jsem přišel blíž tak zčervenali 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 12:22 18. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: ... a když jsem přišel blíž tak zčervenali  Asi se před tebou styděli 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 12:25 18. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: Krata wrote: čim maj hraničáři a druidi víc bodů v Porozumění zvířatum, tim na něj neutočí více zvěře.. samozřejmě když zautočíš tak se na tebe vrhnou  to je docela rozumná vychytávka... a hází se na to nebo ne? protože já v porozmění určitě nic nemám a čas od času je mám taky modré... minule to bylo zajímavé, protože byli modří a když jsem přišel blíž tak zčervenali  pokud jsi v partě s hraničářem/druidem tak je máš taky modré..nebyl to tenhle případ? nebo to byl prostě jen nějaký lag
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 12:37 18. Sep 2008 |
|
|
igor wrote: DenGrasse wrote: ... a když jsem přišel blíž tak zčervenali  Asi se před tebou styděli  no to se ale styděli jenom když jsem stál daleko... pepa48 wrote: pokud jsi v partě s hraničářem/druidem tak je máš taky modré..nebyl to tenhle případ? nebo to byl prostě jen nějaký lag nebyl, ale byl jsem neviditelný  může to mít na to vliv?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 13:01 18. Sep 2008 |
|
|
Jo hážeš si na to nějaký časový intervali... když hodíš blbě, tak se na tebe vrhnou 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 13:57 18. Sep 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krata wrote: Jo hážeš si na to nějaký časový intervali... když hodíš blbě, tak se na tebe vrhnou  Cože? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 15:48 18. Sep 2008 |
|
|
Nebo ne? 
|
|
Top |
|