|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: UZAVŘENO - Lovec odměn Posted: 14:17 14. Feb 2017 |
|
|
Nemůžu to tvrdit 100% centně, ale přijde mi, že lovčí v hospodě v Kahzetu na první klik po restartu vždy odpoví, že nemáš štěstí a žádný lov nenabídne. Až když to zkusí buď někdo jiný a nebo za několik IC hodin, lov je k mání.
Neznám způsob určení (výpočtu) pravděpodobnosti, abych to mohl s jistotou tvrdit, ale když jsem hrál dole skoro sám, bylo to téměř pravidlem. První klik=nic. Bylo by možné ověřit funkčnost, zda- li se tam opravdu nedostává 0 pro prvního žádajícího (předpokládám, že podobné to bude i u ostatních, ale tam se asi častěji stane, že na něj klikne někdo jiný a není to tak jen na jednom hráči, aby to přišlo podezřelé)
Není tam nějaký časovač, který se spustí ne automaticky, ale až s prvním zájemcem?
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 14:38 14. Feb 2017 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Je to možné. Záleží, jak jsou za sebou v dialogu poskládané scripty no_love_q_gener a no_love_q_rictco.
Kdyby na to někdo mohl mrknout a hodit screen rozbalenýho dialogu no_lovectrofeji.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 17:52 14. Feb 2017 |
|
|
Posláno Kucikovi.
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 17:58 14. Feb 2017 |
|
|
Nepřipadá mi, že by tam byla chyba. Ale je tam vždycky jenom 25% šance na vygenerování nabídky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 18:15 14. Feb 2017 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
kucik wrote: Nepřipadá mi, že by tam byla chyba. Ale je tam vždycky jenom 25% šance na vygenerování nabídky. Já mám pocit, že ty questy celkově trvá po restartu než naběhnou. V dílnách když se po restartu ptám na výkup tak taky všichni řeknou, ž nic neshání a za 15 minut třeba už něco chtějí.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 18:29 14. Feb 2017 |
|
|
Tam je ta šance na vygenerování ještě menší. Ale řekl bych, že je to správně. Jinak bylo o tom, kdo tam doběhne první po restartu.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 19:36 14. Feb 2017 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
kucik wrote: Tam je ta šance na vygenerování ještě menší. Ale řekl bych, že je to správně. Jinak bylo o tom, kdo tam doběhne první po restartu. Já v tom taky nevidím chybu.
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 21:29 14. Feb 2017 |
|
|
Děkuju za kontrolu
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Paulus
|
Post subject: Re: Lovec odměn Posted: 21:40 14. Feb 2017 |
|
|
UZAVŘENO
_________________ Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 9 posts ] |
|