|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Žorž
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 18:51 18. Sep 2008 |
|
|
"Intervali" zrovna určitě ne. Ale co se týče procházek po lesích, co já vím, tak normálně agresivnější zvěř na druida a hraničáře prostě neútočí...stejně jako na jejich přátele v družině. Je to dáno tím, že tyto dva ve svém rajónu jezevci a další přemnoženci nepovažují za vetřelce a tolerují je. Tato povolání se mezi chlupatci dokážou pohybovat sama o sobě a nepůsobí na zviřátka jako hrozba.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 20:17 18. Sep 2008 |
|
|
On to spíš bude normální bug, nezávislej na jezevcích a druidech, protože se mi už nekolikrát stalo, že jsem měl modrý skřety - a u těch bych asi náboženské zanícení a spřátelení s klerikem nepředpokládal...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 09:43 19. Sep 2008 |
|
|
monstera wrote: On to spíš bude normální bug, nezávislej na jezevcích a druidech, protože se mi už nekolikrát stalo, že jsem měl modrý skřety - a u těch bych asi náboženské zanícení a spřátelení s klerikem nepředpokládal... Seš si jistej, že nejseš skřetí druid? 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 17:06 19. Sep 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: monstera wrote: On to spíš bude normální bug, nezávislej na jezevcích a druidech, protože se mi už nekolikrát stalo, že jsem měl modrý skřety - a u těch bych asi náboženské zanícení a spřátelení s klerikem nepředpokládal... Seš si jistej, že nejseš skřetí druid?  jistě nejsem, neposlouchaj mne
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 22:56 19. Sep 2008 |
|
|
Krata wrote: čim maj hraničáři a druidi víc bodů v Porozumění zvířatum, tim na něj neutočí více zvěře.. samozřejmě když zautočíš tak se na tebe vrhnou  Jen maličkaté upřesnění a pár reálných postřehů ze života druidky v přírodě. Je pravda , že čím je vyšší Porozumění zvířatům tím méně zvířat má druid červených , ale zároveň hraje velkou roli i level druida. Takže i když Sovička má hody na Porozumění na 45 nedokáže v lokaci "namodrat" víc zvířátek než je její aktuální počet levelů. Další důležitá věc je po příchodu do lokace chvilku počkat na místě a nechat zvířátkům čas "ucítit druida" a zklidnit se , rovnou běžet zkrz smečku lítých vlků a doufat , že jsou po večeři a mají fajn náladu ... špatný nápad. A ještě jedna zajímavost je , že pokud druid jde s přítalíčkem a k němu si ještě přibral přes Porozumění další zvíře tak se počet zvířátek , která lze v lokaci "namodrat" ještě snižuje. Není to přesně o -2 (přítelíček+přibrané zvíře) , ale záleží na síle přibraného zvířete. Je opravdu znát rozdíl mezi černou kočičkou ze vsi a samicí sněžného tygra na počtu přátelských zvířatek v lokacích. Prostě větší masožravci = více nervozních zvířátek.
_________________ Vrog Kurval - Velitel Temné legie
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 12:35 28. Sep 2008 |
|
|
Zvláštní postřehy  Asi jsem jediný, kdo ví doopravdy, jak to funguje  .
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 14:06 28. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jaara wrote: Zvláštní postřehy  Asi jsem jediný, kdo ví doopravdy, jak to funguje  . coz je stejne jenom docasny stav kdy ze je ten dalsi sraz v plzni? 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 19:26 28. Sep 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
jop házíš myslim porozumění možná se do toho počítá aj moudrost a proti něčemu co má jezevec  s Gem mi taky některý zvířata měli rádi třeba dva jezevci s pěti nebo naopak.. 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Re: Mirumilovni jezevci Posted: 20:08 28. Sep 2008 |
|
|
jaara wrote: Asi jsem jediný, kdo ví doopravdy, jak to funguje  . Tak bys měl taky vědět , u kterých to nefunguje.  Zimní vlk a Šavlozubé prase jdou nabrat do družiny ( jde tedy o normální zvěř nikoli o magické bestie jak jsou Vrrrci ) , ale vůbec "nemodrají" tedy není u nich nastven hod na uklidnění druidem. Mrkni na to prosím ... dík.
_________________ Vrog Kurval - Velitel Temné legie
Ptáte se jak zlepšit své hraní zlých postav na Thalii? Držte se vždy pravidla č.1 : Hraj tak , aby se hrou bavila PŘEDEVŠÍM DRUHÁ STRANA - čili oběť. Pokud si myslíte , že to nezvládnete tak trénujte na NPC ovládaných DM. Pak za vaše chyby nebudou ostatní hráči platit ztrátou zkušeností a víry , že na tomhle servru se hraje fajn a s dobrými hráči...
|
|
Top |
|