|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:48 16. Sep 2008 |
|
|
Já taky děkuju Kratovi za včerejší hřbitov, byla to fakt sranda  jsme pak o tom celou noc kecali a taky vzpomínali jak jsme kdysi se Zayl Wallem, Vrogem Kurvalem, Fernem, Saugrinem, Kurikem a mojí Kačenkou Kakaočokoládovou táhli do bažin  Thalie je supr Mimochodem, nemátě někdo fotku z toho tažení? Jak jsme se tam fotili pod praporem Legie temnoty? ...nemám co na pozadí
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:38 16. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Joooo časy ostrovů... ty byli dobrý  , taky sem tam hárval chvíli
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:03 17. Sep 2008 |
|
|
Chtěl bych moc poděkovat hráčům Jeanes a G14 za to, co dělají-- Jeanes za IC fórum hry, který mě vždy rozesměje potěší a překvapí A G14 za dokonalou a uplně báječnou hru!
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:08 18. Sep 2008 |
|
|
Rád bych poděkoval Rejtymu za úterní večerní skvělý příběh, za přítulného medvěda velkého jak Doubkovské baráky a za suprovou zábavu .... takže díky moc, ostatní se můžete v brzké době těšit na první dobrodružnou povídku z pera Wahibaha, sběratele znalostí z jihu. Bylo to fajn.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:00 18. Sep 2008 |
|
|
Obrovske podakovanie dvojici Krata a Zorz za skvely Q v Alwarieli, bola to vyborna a prepracovana vojenska akcia, detailne prepracovana... uprimne som nevedel ze ide urobit taka fajnova vec i v nwn. Noazaj klobuk dolu. Naramne som sa bavil V neposlednej rade dakujem i pritomnym hracom za ucast, bol to jednoducho prijemne straveny vecer hranim  PS: Tato vyprava naozaj potvrdila, ze NWN a Thalia ma stale co ponuknut a cim prijemne prekvapit. Dakujem za to a len tak dalej 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Hacanus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:20 19. Sep 2008 |
|
|
Taky bych rad podekoval za zabavu pri vcerejsim Q v Alwariel, skoda ze jsem musel odejit pred uplnym zaverem ale rozhodne jsem se dobre bavil, take bych chtel dopredu podekovat za navraceni kone ktery mi zustal na lodi a uz se neobjevil...dnes bych mel byt kolem pate-seste pripojen, jestli to bude mozne rad bych sveho kone dostal zpatky... 
_________________ Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi .. Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:16 19. Sep 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Akce to byla dobrá, dobrý chování hráčů  .. díky žoržovi že pomohl a za pár vtipných chvil  Ten kůn nebyl ani na lodi, neutopil se?  .. dneska ti ho vrátim
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:44 19. Sep 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
taky velký dík kratovi a žoržovi
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Uradin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:49 20. Sep 2008 |
|
|
ARIGATO GOZAIMAS(Děkuji mockrat) žoržovi za supr quest a orcbutcherovi za to že sem mohl být s ním vubec sem se nenudil bylo to super všeeecičko tady jsou o dost lepší questy než v EQ to garantuju  takže se těším na další questy věřím že budou tak super jako tenhle (zpotil sem se jak prase což pro mě znamená že sem se bavil  )
_________________ ___________________ Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní všichni jsou blázni jen já jsem letadlo. "Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer "přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:25 22. Sep 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
taky se pripojuju s podekovanim za alwariel - akorat sem musel resit nejaky problemy okolo takze sem si ho enuzil tak jak sem chtel - kazdopadne jinak dobry 
_________________ nwn
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:12 25. Sep 2008 |
|
|
Chtěl bych moc poděkovat hráči "Zachy" za dlouuhoou hru.. moc se mi ta hra líbila.. a zároveň bych se chtěl omluvit za jisté výpadky. Takže díky moc. 
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:48 26. Sep 2008 |
|
|
Chtěl bych poděkovat kratovi za super quest s upíry  a všem hráčům co tam byli... bylo to super!
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:13 26. Sep 2008 |
|
|
Chtěl bych poděkovat moc Žoržovi... Gotriedovi  & JackBasovi! ..+ orcbutcherovi  ale hlavně těm třem O:-) Díky.. btw než mě někdo našel, tak sem tam ležel asi hodinu IRL.. A zároveň bych se chtěl omluvit za můj výpadek, nedokážete si ani představit jak mě bylo blivno 
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:11 27. Sep 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ja se tez pripojim k tomu podekovani, diky vsem za peknej vecer 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:30 30. Sep 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
DIKY DIKY moc Kratovi za paradni Q, moc sem se bavil...tesim se na dalsi spolupraci. Zase je chut hrat  Dik. 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|