|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:41 02. Oct 2008 |
|
|
Krata wrote: No jezevec s brkem v hubě je zajímavá představa  , ještě by si někdo stěžoval že jezevci nehulej *štouch*  Zase na druhou stranu skupinka jezevců zhulených z ďáblova kořene či jak se ten sajrajt od Roida jmenuje by mohla dobrodruhovi pěkně zatopit. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 14:20 02. Oct 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 13:47 02. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Roinda?! .. ten pulčík tě jednou málem zabil a ty si nepamatuješ jeho legendární jméno?! to je ROID! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:20 02. Oct 2008 |
|
|
Krata wrote: Roinda?! .. ten pulčík tě jednou málem zabil a ty si nepamatuješ jeho legendární jméno?! to je ROID!  
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 14:23 02. Oct 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Theogil I wrote: Krata wrote: Roinda?! .. ten pulčík tě jednou málem zabil a ty si nepamatuješ jeho legendární jméno?! to je ROID!   je videt, ze ho moc casto nenavstevujes 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:26 02. Oct 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:54 02. Oct 2008 |
|
|
Roid je večnej  .. to ještě nevíte že Roid jednou zabije Thala a nastoupí ja jeho místo, pak se Thalie přejmenuje ne Roidye..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:00 02. Oct 2008 |
|
|
Quote: Thalie přejmenuje ne Roidye.. Hehe. A to i s Roidovsky typickým tvrdým Y před "E".  Roidye...vskutku alternativní jméno.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:04 02. Oct 2008 |
|
|
Žorž wrote: Quote: Thalie přejmenuje ne Roidye.. Hehe. A to i s Roidovsky typickým tvrdým Y před "E".  Roidye...vskutku alternativní jméno. Sakra! až teď jsem si všiml, že Thalie se jmenuje po Thalovi 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 23:38 02. Oct 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
George wrote: Žorž wrote: Quote: Thalie přejmenuje ne Roidye.. Hehe. A to i s Roidovsky typickým tvrdým Y před "E".  Roidye...vskutku alternativní jméno. Sakra! až teď jsem si všiml, že Thalie se jmenuje po Thalovi   ale prece 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:32 03. Oct 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:36 03. Oct 2008 |
|
|
George: Ses přihlásil kvůli divadelnictví, že? A že tu hraješ jenom proto, abys obdržel cenu Thalie, co? 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 15:39 03. Oct 2008 |
|
|
Žorž wrote: George: Ses přihlásil kvůli divadelnictví, že? A že tu hraješ jenom proto, abys obdržel cenu Thalie, co?  Eh, jak to víš? to DM můžou číst tell nebo co? 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 19:55 03. Oct 2008 |
|
|
Muhehe 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:36 06. Oct 2008 |
|
|
Pre tych, ktory sa este neboja Zeleznej Pesti, berte si priklad z majtra Theogila (dufam, ze sa Theogil nenahneva  ): Attachment:
Theo utoci.JPG [ 11.91 KiB | Viewed 6691 times ]
sice BUG ale potesii 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 07:14 07. Oct 2008 |
|
|
Marvin wrote: Pre tych, ktory sa este neboja Zeleznej Pesti, berte si priklad z majtra Theogila (dufam, ze sa Theogil nenahneva  ): Attachment: Theo utoci.JPG sice BUG ale potesii  Theogil se lekl, že mu chceš něco ukrást, jak jsi mu tam probíral ty stojany.  Mít po ruce svou halapartnu tak jsi si házel na výdrž při kritickém ohrožení - devastující útok.  Jinak dost dobrý. 
|
|
Top |
|