|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
orcbutcher
|
Post subject: Prestižní povolání Posted: 08:38 03. Oct 2008 |
|
|
Na internetu jsem viděl vlastnosti prestižních povolání do 30 lvl, Chtěl jsem se zeptat jak je to v Thalii, jelikož sem učedník docela by se mi líbilo pokračovat dál tímto povoláním.
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 09:31 03. Oct 2008 |
|
|
jak to myslíš? nic ti nebrání pokračovat v prestižním povolání i na epickém lvlu
|
|
Top |
|
orcbutcher
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 09:45 03. Oct 2008 |
|
|
Tak to jo, jen sem se ptal, neříkám že mi někdo brání 
_________________ Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě. Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 10:51 03. Oct 2008 |
|
|
Já si taky myslel, že max lvl prestižního povolání je 10.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 11:14 03. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Phantorris wrote: Já si taky myslel, že max lvl prestižního povolání je 10. Ne, to je minimum. Technicky nemůžeš vzít druhého povolání míň jak 10, než se vrátíš k původnímu. To platí tím pádem i pro všechny prestižky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:01 03. Oct 2008 |
|
|
Já sem si to myslel protože při volbě povolání jsou vždycky uvedený schopnosti u prestižek do 10. lvl, proto sem měl za to, že to je max. A to potom na vyšším lvl už žádný schopnosti prestižkám nepřibudou?
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:17 03. Oct 2008 |
|
|
Zadny povolani, ani zakladni, nema uvedeny epicky schopnosti... Otevrou se az na 21. levelu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:21 03. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Phantorris wrote: Já sem si to myslel protože při volbě povolání jsou vždycky uvedený schopnosti u prestižek do 10. lvl, proto sem měl za to, že to je max. A to potom na vyšším lvl už žádný schopnosti prestižkám nepřibudou? Teď nevim, kde to čteš, ale myslim že přímo v nwn se to automaticky změní na epic* (ale jistej si tim nejsem). Na wikině jsou ty povolání popsaný i nad 21. lvl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:33 03. Oct 2008 |
|
|
Normálně ve hře když si tvoříš postavu nebo zvyšuješ úroveň. Teď sem koukal na wikinu a na český je to napsaný taky jenom do 10. lvl, ale na normální je to do 30.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 20:36 03. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
To je pro mě taky novinka, myslel sem že prestižka jsou jen do 10 lvl.. ale nikdy sem tak vysokého lvl nedosáhl tak sem si to nikdy neověřil 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:02 04. Oct 2008 |
|
|
Ale pozor, myslim ze se nemusi objevit ani na epice kdyz ti chybi nektere body ve vlasnostech.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 12:59 04. Oct 2008 |
|
|
To jako že musim splňovat určitý body ve vlastnostech aby mě to pustlo na epic?( ne že by mě to teď muselo nějak aktualně zajimat, ale abych se poučil ) To sem nikde uvedený neviděl...
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 13:40 04. Oct 2008 |
|
|
Phantorris wrote: To jako že musim splňovat určitý body ve vlastnostech aby mě to pustlo na epic?( ne že by mě to teď muselo nějak aktualně zajimat, ale abych se poučil ) To sem nikde uvedený neviděl... Na to abys měl určitej epickej feat potřebuješ nějaký body ve vlastnostech.. stejně jako třeba na normální feat potřebuješ nějakej jinej feat... Na epickej lvl nepotřebuješ nic.. jen 20. (nebo 21.?) lvl... na epickej prestižní potřebuješ 10. lvl prestižky a celkovej větší než 20. (nebo 21.?) (u toho desátýho lvlu prestižky nevím). //Hmpf, koukám, že já sám bych zase z toho svýho příspěvku moc nepochopil.. no co už 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 14:02 04. Oct 2008 |
|
|
Diky, pochopil jsem to v pohodě, myslim že je to vysvětlený dobře  edit: To co potřebuju na nějakej epic feat je někde uvedený nebo se mi prostě otevře to na co mam a víc nevim?
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Prestižní povolání Posted: 14:39 04. Oct 2008 |
|
|
Phantorris wrote: Diky, pochopil jsem to v pohodě, myslim že je to vysvětlený dobře  edit: To co potřebuju na nějakej epic feat je někde uvedený nebo se mi prostě otevře to na co mam a víc nevim? Je to jako normálně, takže pokud na něco nemáš, tak se ti tam ani neukáže  Takže koukni na wikinu a už se na to pomale připravuj  ... (anglickou wikinu, na český se dočteš maximálně to, že je NWN hra) 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|