|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Chyby Stahování Posted: 12:12 21. Jun 2007 |
|
|
tak neni to nak zavazny ale hlasit se to prece musi  ...
- nepadaj kuze z Tygru u Ivory pred Taborem obru
- u Plivniku u Ivory by bylo dobry udelat aby to peri bylo v jedny kolonce
- u Orlu v Beldskejch skalach taky v jedny kolonce
kdyzby ste se nahodou nudili muzete to opravit 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 22:56 21. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
- srny u ivory nejdu stiahnut z koze
- banditom u karathy nejde urvat hlavu
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
566344
|
Post subject: Posted: 23:02 21. Jun 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
medved grizzly take nejde stahnout z kuze
a poznamka: vypada, ze skript na ziskavani masa ze zvere funguje jen tehdy, kdyz se podari stahnout zvire z kuze. Pokud se stazeni kuze nepovede, zadne maso neni (coz mi prijde drobet nelogicke...  )
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: ... Posted: 23:06 21. Jun 2007 |
|
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Re: ... Posted: 10:09 22. Jun 2007 |
|
|
Karathské stráži nejdou vyřezávat srdce , elfím hlídkám uříznout uši a hobitím mrňousům ufiknout palce... 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: skvrnité houby Posted: 16:55 22. Jun 2007 |
|
|
Nezapoměli jste na skvrnité houby ? bylo jich dřív všude plno, teď ať hledám jak hledám, nerostou. A ani když jsem vypsala vysokou odměnu za jejich nalezení, nikdo se nehlásí, že by je našel. Lucie.
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Posted: 17:14 22. Jun 2007 |
|
|
skvrnite houby nejsou prosla jsem skoro celou pevninu 
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
566344
|
Post subject: Posted: 09:49 23. Jun 2007 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Stahovani: Vydry (stezky na vychod od Karathy) - nezustavaji mrtvolky
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 10:08 23. Jun 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Skvrnité houby můžou bejt ale nemusej se tak jmenovat, v receptech se píšou nové názevy rostlin a hub např. bělovous ale ještě sem houbu bělovous nenašel, jenom starej název bíla houba
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 13:29 23. Jun 2007 |
|
|
Krata wrote: Skvrnité houby můžou bejt ale nemusej se tak jmenovat, v receptech se píšou nové názevy rostlin a hub např. bělovous ale ještě sem houbu bělovous nenašel, jenom starej název bíla houba
Jmenujou se tygrované - nebo tygří ?... ale stejně NEJSOU !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 20:52 23. Jun 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nerad bych kecal, ale myslim ze jsem je na pevnine nasel. A ne na zadnym zakernym miste.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Posted: 08:46 24. Jun 2007 |
|
|
kucik wrote: Nerad bych kecal, ale myslim ze jsem je na pevnine nasel. A ne na zadnym zakernym miste.
pokud jsi je našel, jsou vypsány odměny - Lucie nabízí 500 a Ranunkula 1000 zlatých za ukázání místa, kde rostou, a kromě toho obě je vykoupí a dobře zaplatí. Myslím ale, že jsi se spletl.
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Re: skvrnité houby Posted: 10:07 24. Jun 2007 |
|
|
monstera wrote: Nezapoměli jste na skvrnité houby ? bylo jich dřív všude plno, teď ať hledám jak hledám, nerostou. A ani když jsem vypsala vysokou odměnu za jejich nalezení, nikdo se nehlásí, že by je našel. Lucie.
A co když někdo ví ale nechce prozradit, protože jsi elfka  ( nejsem si 100% jistý, ale mám za to, že jsem je párkrát viděl)
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 11:16 24. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
Co som pochodil vychodnu cast Thalie az po baziny tak som videl len zlte, biele a fialove huby.
Rejty ved nam uz povedz, ci su vobec niekde tie tygrovane(skvrnite) a cervene huby. Nech aspon ja viem ze moje hladanie nieje len strata casu.
V minulosti som mal na svojej mape poznacene naleziska tychto hub:
- cierne
- cervene
- biele
- skvrnite
- zlte
- fialove
Cervene napriklad rastli v hojnom pocte u sovomedvedov. Skvrnite som videl rast u Ivory v lesikoch. Teraz prazdno...
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 13:13 24. Jun 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
monstera wrote: pokud jsi je našel, jsou vypsány odměny - Lucie nabízí 500 a Ranunkula 1000 zlatých za ukázání místa, kde rostou, a kromě toho obě je vykoupí a dobře zaplatí. Myslím ale, že jsi se spletl.
Premejslel jsem o tom, ale to bych tvoji postavu musel nekdy potkat. Vzdycky kolem me jen tak prosvisti a kdyzuz zrovna stala na miste, tak se mi z ni nic nez voice setovej pozdrav dostat nepovedlo. A krom toho mi prijde tisicovka za odkryti tajmestvi nejhledanejsi houby trochu malo. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|