|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Phantorris
|
Post subject: Výheň na tavbu kovu Posted: 16:06 16. Oct 2008 |
|
|
Při čištění cínu v Tartenu mi najednou nešel dat castecne vycistený cín do výhně. Nejdřiv sem si myslel, že je chyba pouze v připojení takže sem chvilku pockal až se obnoví spojení, ale od te doby když dam cin do vyhne a zavru tak misto toho aby zacalo probíhat cisteni kovu tak se nic nestane cin zustane normálne ve výhni jak kdybych ho dal nekam do bedny. Na uhlí ale normálně reaguje.
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 16:28 16. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
castecne vycisteny cin do vyhne = co ? neco s *%* ?
mel jsi spravne nastavenou teplotu na cisteni? nebyla teplota nastavena na legovani? to by pak odpovidalo stavu, kdy se pec chova "jako bedna".
Pracoval s tebou nekdo na te peci? delal nekdo neco s tou peci, byl si tam sam, udelal to 1 vyrobek, 10 vyrobek, delaly to vsechny, nebo jenom jeden?
Tohle sou veci, ktere bohuzel offline vyzkouset nejdou.. bohuzel nemam ted ten net, ale dneska bych mel bejt pripojeny v praci tak jestli to prectes, pls uschovej mi ten vyrobek tak do cca 19 hodin, kdyu z v praci nikdo nebude a ja se lognu do hry a podivam se na to.
btw uz pry se to nekomu jinemu stalo, je to casty jev?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 16:46 16. Oct 2008 |
|
|
vsechno bylo nastaveno spravne. pred tim jsem vycistil asi 5 nugetu cinu a pak se to najednou pri cisteni seklo. zkousel jsem jestli jde jenom o cin a nereaguje to ani na med takze predpokladam, ze to nepude s zadnym kovem, ale jak sem psal na uhli to normalne reaguje( *uhli se krasne rozhorelo*) ted pujdu zkusit jak jsou na tom v doubkove
jinak byl jsem tam sam a nedelal jsem nic jinak nez jak sem to delal mnohokrat pred tim
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 16:48 16. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
hm a jde pouzit "menu" ? Jestli jde treba nastavit teplotu na legovani? nebo pec proste "zamrzla" a nefunguje ani "zpet". ze funguje uhli, by totiz melo zanmenat, ze script "on disturb" bezi, ale to jeste nemusi zanmenat, ze jede script "onclose". Kazdopadne jestli funguje jina pec mi pomuze.
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 17:00 16. Oct 2008 |
|
|
tak menu funkuje normalne - nastavim teplotu, dam tam potrebne veci, zavru a nic. zkousel sem legovani a taky nefunguje.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 17:16 16. Oct 2008 |
|
|
hm, tak ja se tam pak v tech 19 lognu a ukazes mi to . driv fakt nemuzu.. musim pracovat a hlavne mi tady furt nekdo trajda 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 17:18 16. Oct 2008 |
|
|
v doubkove to funguje v pohodě, takže se jedna asi akorat o ten tarten. jinak chces nechat ten cistenej cin u ktryho to prestalo fungovat nebo ho můzu dočistit v tom doubkove?
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 17:39 16. Oct 2008 |
|
|
No jestli se to porouchalo u pridavani *%*, tak mi prosim jeden nechej. Pokud to vsak nechtelo zacinat zadny proces( tzn neudelal se vycisteny cin *23%* atd. ), tak ho muzes spotrebovat. Vypada to, ze spolu stejne budem muset navstivit Tarten, abyh se podival, co je spatne a zda to blbne, i kdyz to zkusi jina postava.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 17:40 16. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můj tip je, že se jednou truhla prostě dvakrát otevřela aniž by se zavřela, nebo naopak. Stává se to kvůli lagům v připojení. V Singlu se to nedá odchytit nanejvýš procházet si script, představovat si různé možnosti chyb a zkoušet to udělat co možná nejrobustnější. Těžko říct, co se v těhlech případech stane, ale je třeba i možný, že truhla zůstane napořád(do resu) otevřená.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 18:03 16. Oct 2008 |
|
|
To jako myslis, ze i po dani tlacitka "zavrit" se proste script "onclose" nespusti, protoze proste server to jednou spatne zavrel? To by asi znamenalo, ze s tim nenadelam vubec nic.. pokud se script "onclose" nezpusti, tak se neda nic zrobustnovat, ani ztencovat, kdyz by se nezpustil tak je to proste neresitelna smula  nebo mas Kuciku navrh, jak se to da resit (pripadna moznost ze sem to blbe pochopil se taky pocita  )
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 18:08 16. Oct 2008 |
|
|
no potkal sem se tam se cmonem a tomu to tam taky nefunguje. no pred tim než to přestalo fungovat tak sem asi lagy měl takže to co psal kucik je asi docela mozny.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 18:35 16. Oct 2008 |
|
|
Tak ted jsem zkousel v Tartenu slejvat cin a taky mi to nejde, ale druha pec na keramiku jede v pohode.
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 18:36 16. Oct 2008 |
|
|
ta pec ma uplne jine scripty, takze to sem predpokladal. Ale diky za info. Sazel bych to na ten kucikuv NWN bug.. ale to by to bylo moc jednoduche 
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 18:43 16. Oct 2008 |
|
|
tak já budu kolem 19:00 v tartenu
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Výheň na tavbu kovu Posted: 19:21 16. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Stava se to napriklad u persistentnich trezoru, kterej muzete omylem nechat otevrenej a proste ho pak uz nezavrete. Teoreticky by snad bylo mozny ten objekt zkopirovat a puvodni vymazat, ale nejsem si jistej, jestli to s placeablama jde.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|