|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: Mula a pád hry Posted: 12:32 21. Oct 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Měl bych jeden návrh na zlepšení.
Nejprve vysvětlím o co mi jde: Posledně jsem doručoval dva supertěžké balíky do elfího města - tj. lodí. Vzal jsem si mulu, naložil jsem jí nákladem, nasedl jsem na loď a když mě to vyhazovalo na pevninu v elfím městě - hra mi spadla. Jasně, moje chyba, nic neříkám. Přišel jsem tím o cca 800 za lístky, ručení balíků a mulu a ještě o možnost vydělat si 5000. Trochu to naštve, ale stane se. Bohužel se nestává až tak moc výjimečně - že hra na přechodu spadne.
Navrhované řešení: Nešlo by při odpojení zkontrolovat mulu a pokud není nikde nechaná/opuštěná, tak přesunout obsah jejího inventáře do inventáře postavy?
Jde jen o takový námět, třeba existuje lehčí řešení.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 13:36 21. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nejde, protože jakmile se hráč odpojí, postava přestává existovat a není tudíž kam věci přesunout. Navíc by to bylo dost obtěžující, protože by se při každym relogu mula vysypala do invu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 14:19 21. Oct 2008 |
|
|
Nejde, nejde, beru to, nedá si nic dělat. Jen bych nedal nevím co za to, kdyby se mi ty dvě truhly do invu vysypaly.
Nedá se tedy alespoň nějak udělat, aby se při „násilném odlogu“ neztratila mula (třeba se při nalognutí vygenerovala znova)?
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 15:30 21. Oct 2008 |
|
|
Mula se pri relogu neztraci. Pouze kdyz je restart (napr. pad) serveru. Mozna by s tim slo neco udelat.
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 15:34 21. Oct 2008 |
|
|
Mno ale po relogu je prostě tam, kde's jí nechal. Jedinej problém fakt může bejt, že je na moři.
BTW: Jak s tou mulou vlastně cestujete? Kupujete jí lístek, nebo jí jen táhnete za sebou?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 15:38 21. Oct 2008 |
|
|
Počkat. Chcete mi říct, že je technicky možné, aby zůstala na lodi a do přístavu to šouplo jen mě? Že kvůli pádu klienta nebyla přesunuta spolu s postavou? To by ale bylo fajn a možná šlo i vyřešit? Minimálně bych si pro ni mohl lodí znovu zajet. 
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 15:40 21. Oct 2008 |
|
|
Tak lístek jí fakt nekupuju  , beru jí jako „zavazadlo“. Vezmu jí do party a odtáhnu jí sebou na palubu, aby stála do nejblíže mě, stěžni a kapitánovi.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 15:49 21. Oct 2008 |
|
|
Mno takhle, nevim nakolik by se bouřil kapitán, že na jeden lístek jedete dva volové, ale když jí na moři dáš lístek, tak máš zaručeno, že jí kapitán doveze a tebe vykopne v přístavu z lodi taky.
Ta mula tě následuje až ve chvíli, kdy se v tý lokaci objevíš. Když to spadlo v nějakym mezičase, tak dost možná zůstala na tý lodi.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 16:20 21. Oct 2008 |
|
|
Moc děkuji za odpověď, teď už se určitě budeme oba (volové) přepravovat bezpečně. I když si myslím, že když mohl kapitán celé IR odpoledne vozit mého vola zadarmo, tak jednou navíc ho to už nezabije  Ještě jednou děkuji. Anderson
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 17:16 21. Oct 2008 |
|
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 23:41 21. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Na druhou stranu nikde nebylo napsaný že za mulu má být lístek.. jo je to logické ale málo koho to napadne... třeba mě by to taky nenapaldo že mám koupit list i mule 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Mula a pád hry Posted: 01:05 22. Oct 2008 |
|
|
Listek je na hmotnost. Platit za mulu a hmotnost navic tudiz musi jenom Berserk. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 12 posts ] |
|