|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:43 22. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
po uprave by lode mely jezdit kazde 2h, coz se mi zatim ani jednou z nekolika pokusu nepovedlo, ze bych odjel v tomto intervalu... nejprve to zacne odpocitavat tak, jako kdyby lod melo odjet nejpozdeji do 2h po minutach a pak v case, kdyz uz by lod mela odjet to nahlasi, ze jede az v urcitou hodinu... mozna trochu kostrbate napsany, tak davam priklad  napr. v 20h mi to pri pouziti listku napred hlasilo, ze pojedu za x minut a kdyz uz to pak hlasilo, ze za minutu, tak pri dalsim pouziti listku se objevila hlaska ze lod jede v 23h :_) nejak se nema rado tohle dvoji urceni casu odjezdu, obecne se asi da rict, ze napred to vzdycky odpocitava odjezd po minutach a neodjedu, a az pak nasledne to nahlasi, ze lod jede v urcitou hodinu a opravdu jede... takze ve vysledku jedu vetsinou az za 4h, ne za 2, protoze napoprvy to nejde
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 16:10 23. Oct 2008 |
|
|
Zdar me se stalo neco obdobnyho s tim ze teda cekam na ty lodi a cekam na odjez padla hodina na kterou jsem cekal a taky jsem nikam nejel!Ale postrehl jsem ze jsem stal u kapitana jakoby nahore na lodi a to jsem prave nikam neodjel.....Kdyz jsem sesel konecne dolu na palubu a pockal na dalsi odjezd tak uz jsem normalne odjel  To zkus!Trebas je to nastaveny na to ze musis stat v urcitym miste...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 17:07 23. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Waipointy jsou u stožáru a měří to vzdálenost. Je možný, že jí to počítá nějak divně, to jsem nezkoumal.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 22:27 23. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
v tom u me urcite problem nebyl, jsem vzdycky prakticky na stejnym miste, teda u stozaru problem bych videl v tom hlaseni odjezdu, ze napred to odpocitava za jak dlouho lod pojede a pak teprve nahlasi konkretni hodinu, kdy opravdu odjede
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 01:47 02. Nov 2008 |
|
|
Loď plující do Hag Graru nikam nejede... což se ani moc nedivím.. sem to ani nenašel na mapě, ani v infu o městech... Když si chci koupit lístek, tak mě to nesebere peníze (mělo by 180) a když použiju lístek, tak se napíše "Takova lod nejede". 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 03:26 02. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
chvilku strpení.. jak bude hotov tak přibyde určitě hláška na IC sekci, ted tam je ještě je věc co potřebuje dodělat.. a jelikož sem včera skoro nebyl u kompu tak to musí počkat mimochodem.. jak DM uvidí nějakou postavu s dobrym přesvědčenim jak v Har-Graru nakupuje nebo si povidá s místníma.. jeho přesvědení jde okamžitě na neutrál, paladinové a jim podobní by tam už ze svého kodexu nešli nikdy, krom války
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 13:04 02. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: chvilku strpení.. jak bude hotov tak přibyde určitě hláška na IC sekci, ted tam je ještě je věc co potřebuje dodělat.. a jelikož sem včera skoro nebyl u kompu tak to musí počkat mimochodem.. jak DM uvidí nějakou postavu s dobrym přesvědčenim jak v Har-Graru nakupuje nebo si povidá s místníma.. jeho přesvědení jde okamžitě na neutrál, paladinové a jim podobní by tam už ze svého kodexu nešli nikdy, krom války Nj, jen vědět co je zač Har-Grar že? xD Já sem se teda nikde nedočetl co je to zač... bych tam jel na haluz kdyby to fakčilo.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 13:59 02. Nov 2008 |
|
|
George wrote: Krata wrote: chvilku strpení.. jak bude hotov tak přibyde určitě hláška na IC sekci, ted tam je ještě je věc co potřebuje dodělat.. a jelikož sem včera skoro nebyl u kompu tak to musí počkat mimochodem.. jak DM uvidí nějakou postavu s dobrym přesvědčenim jak v Har-Graru nakupuje nebo si povidá s místníma.. jeho přesvědení jde okamžitě na neutrál, paladinové a jim podobní by tam už ze svého kodexu nešli nikdy, krom války Nj, jen vědět co je zač Har-Grar že? xD Já sem se teda nikde nedočetl co je to zač... bych tam jel na haluz kdyby to fakčilo. jj suhlasim keby som sa to tu nedocital co je to za mesto, 100% ze by sa tam Lili sla pozriet... 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 14:36 02. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Informace taky přibudou 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 15:09 02. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Informace taky přibudou  oka tesim sa 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 12:47 09. Nov 2008 |
|
|
Loď plující z Hag Graru nikam nejede, po zakoupení lístku u jednoho kapitána se seberou peníze ale lístek nedostanu (bez prstenu) u druhýho kapitána líste sice dostanu, i se píše že loď odjíždí v tolik a tolik, ale nikam mě neodvezla. Po koupení prstenu sem žádnej prsten nedostal do invu. Takže se asi v brzký době nedostanu domů. 
|
|
Top |
|
paja13
|
Post subject: Lodě Posted: 22:16 09. Dec 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
odjezdy lodi porad nejak blbnou
trasa elfie ---> karata
listek hlasi odjezd priblizne ve 3 hodiny dorazim pred treti uderem treti hodiny zacne listek davat presny cas odjezdu za tolik minut a tolik vterin ale cas vyprsi a nic a pak mi listek rekne ze lod jede az v pet
krome toho ze clovek stravi realne spoustu doby cekanim az lod konecne odjede tak mu propadaji balicky - hlavne pokud se maji dorucit do 4 hodin od vyzvednuti :o/
navic pokud si clovek koupi vic listku (aby nezustal zablokovany na lodi pri padu spojeni) tak mu to vzdycky sezere celej jede nbalicek listku bez ohledu kolik jich tam bylo - v mym pripade vzdycky schlamstne 2 kusy v jednom balicku a ten 1 kus v druhym mi necha
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 07:48 10. Dec 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
když tam člověk přijde tak ve 2 a lod ma nahlaseny odjezd ve 3 tak mě to ještě nikdy nevzalo... nejlepší je u te lodi stát přibližně 2 hodiny předem.
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 08:54 10. Dec 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
to mna to vzalo aj hodinu pred odjazdom.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Lodě Posted: 12:47 10. Dec 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.