|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 22:26 22. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sigurd by měl počítat se smrtí na jakymkoliv lvl.. prostě smolař 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 08:20 23. Oct 2008 |
|
|
Taakže díky za účast, tenhle počet hráčů a různých osobností se mi zamlouval  Další Q plánuju na neděli taky okolo 19:00
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Tretas
|
Post subject: Re: Q Posted: 10:10 23. Oct 2008 |
|
Joined: 13:12 01. Oct 2008 Posts: 1450 Location: Rožnov p. R.
|
 no tak na ten další Quest na 100% nedojdu  no nedá se nic dělat. na dalším Questu přeji všem příjemou zábavu!
_________________ Hant Sendt - Ztracen neznámo kde. Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
|
|
Top |
|
fuxxo
|
Post subject: Re: Q Posted: 17:20 23. Oct 2008 |
|
|
noo Lili bude mat teraz dlhsiu pauzu nielen s Q ale aj celkovo s hranim takze taky ten Q asi velku cast pokracovania prepasnem... ale ta vcerajsia akcia bola ppc 
_________________ Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve acc in game: black_smith
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Q Posted: 18:53 23. Oct 2008 |
|
|
Pokracovanie Q by som mal v pohode stihat.Zaujal ma pribeh a celkova myslienka takze urcite sa budem snazit byt pri tom.
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Garett
|
Post subject: Re: Q Posted: 21:35 23. Oct 2008 |
|
|
Tak jestli nevadi neucast na predchozim tak bych se taky pridal:)
_________________ Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar Jalamyn - uznavany sperkar podtemna Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku a par dalsich...
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Q Posted: 21:43 23. Oct 2008 |
|
|
Nevadi... staci si prejst najnovsie IC novinky od Kratu + Pribeh od Human wrecka allias Shadi-"Demoni, demoni" a budes v obraze 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 22:26 23. Oct 2008 |
|
|
to nepíšeš kvůli tomu že seš dobrák ale aby si každý všiml "hérose Manaze" 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Q Posted: 22:30 23. Oct 2008 |
|
|
Krata wrote: to nepíšeš kvůli tomu že seš dobrák ale aby si každý všiml "hérose Manaze"  psssst 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Q Posted: 22:58 23. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ja som ti vravel ze to heros je cudne.. kazdemu to uviazne v pamati
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Q Posted: 17:28 29. Oct 2008 |
|
|
Dnes opat pokracuje Q odboja proti demonom. Kto ma zaujem nech sa prida, nezalezi ci ste boli na predchadzajucich alebo nie, ak mate chut zahrat si tak Q zacina o 19:00 v Karathe na namesti.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Q Posted: 17:48 29. Oct 2008 |
|
|
Tak z teba je uz DM ?  somnou ratajte
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 18:14 29. Oct 2008 |
|
|
můj novej tiskovej mluvčí 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Q Posted: 18:24 29. Oct 2008 |
|
|
Spíš se zapomněl lognout za správnej account... Kráťa se vydává za Marvina 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Q Posted: 19:00 29. Oct 2008 |
|
|
Brilantny plan.. cez den Marvin v noci Krata... cez den slovak v noci cech z volajakeho Kolina..malo mi to byt hned jasne ze to mesto je vymyslene, ked som ho nansiel na globuse.. len nechapem ako si stihal prebiehat cez vikendy z hospod na slovensku do hospod v cechach aby si zmiatol obe strany.
Este toto vysvetli a skladacka je uplna.
|
|
Top |
|