|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: banditi u karathy Posted: 08:34 26. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
uz se to tu resilo, ale po posledni zkusenosti si dovolim to zas trochu nakousnout fakt nevim jestli by se tohle melo objevovat na tak frekventovany ceste, byt v noci, a v tesny blizkosti strazi... uznavam, ze to je do jisty miry moje chyba, vedel sem, ze tam je silnejsi spawn a risknul to, ale zas az tak brutal sem to necekal  Attachment:
bandita.JPG [ 52.45 KiB | Viewed 3556 times ]
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 10:49 26. Oct 2008 |
|
|
 Drsný
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 12:16 26. Oct 2008 |
|
|
huh 
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 12:32 26. Oct 2008 |
|
|
tak smrtící kouzla ve hře byly jsou a budou, holt prostě smůla...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 12:34 26. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no jakoze at jsou, ale na ceste z karathy do ivory? a pak omezeni kouzel na thalii plati jenom pro postavy? ze vylepsena neviditelnost dava normalne kryt 30% pro hrace a 50% pro monstra?
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
jaara
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 13:10 26. Oct 2008 |
|
|
Aznar wrote: no jakoze at jsou, ale na ceste z karathy do ivory? a pak omezeni kouzel na thalii plati jenom pro postavy? ze vylepsena neviditelnost dava normalne kryt 30% pro hrace a 50% pro monstra? Hm, to je divne..
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 21:42 26. Oct 2008 |
|
|
Aznar wrote: uz se to tu resilo, ale po posledni zkusenosti si dovolim to zas trochu nakousnout fakt nevim jestli by se tohle melo objevovat na tak frekventovany ceste, byt v noci, a v tesny blizkosti strazi... uznavam, ze to je do jisty miry moje chyba, vedel sem, ze tam je silnejsi spawn a risknul to, ale zas az tak brutal sem to necekal  Attachment: bandita.JPG Se silnějším spamem banditů u Karathy si to Sandra rozdává až od 15 lvl klerika ! dříve když ho uviděla, tak prchala....... Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul, by si s nima netroufala bojovat....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 22:42 26. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
monstera wrote: Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul no Ga asi nikdy nepotkala Grula nastesti pro ni 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 22:54 26. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
No tohle je možná trochu přehanný vzhledem k tomu že to je fekventovaná cesta.. proč by tam nemohli být zloději ale at nesjou tak silní
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 08:19 27. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jj to je presne to proc sem tohle tema zas otviral  prvni vec k zamysleni, tedy presne to co psal Krata, at tam banditi jsou, ale banditi se smrticim kouzlem je trochu moc, Grul neni zrovna zadny tintitko a pokud by ho bandita nezabil jednim kouzlem, tak by ho sundal Grul... no a druha vec, kterou jsem naznacil ja, nejsem si uplne jistej, ze thalijsky omezeni kouzel plati i pro monstra, minimalne pro vylepsenou neviditelnost neplati, ale to je jenom muj dohad, krome tohohle pripadu sem si toho nikdy nevsimnul
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 17:48 27. Oct 2008 |
|
|
Aznar wrote: monstera wrote: Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul no Ga asi nikdy nepotkala Grula nastesti pro ni  NO zdá se že Grul co jsem ho neviděl, trochu poporost, ale stále 12 je víc než 9 ....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 18:24 27. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
9 ceho? stop nebo snad metru?  nebo nejaky jiny jednotky myslis?
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 18:25 27. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Aznar wrote: 9 ceho? stop nebo snad metru?  nebo nejaky jiny jednotky myslis? asi levelovu jednotku mysli
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 18:26 27. Oct 2008 |
|
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: banditi u karathy Posted: 18:30 27. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Lord_Berserk wrote: Aznar wrote: 9 ceho? stop nebo snad metru?  nebo nejaky jiny jednotky myslis? ze by level ?  fiha tak to slysim prvne ze by se velikost postavy merila na levely a to plati v i realu? by me zajimalo jakej sem ve skutecnosti level 
|
|
Top |
|