|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jachym
|
Post subject: Re: HP Posted: 08:48 27. Oct 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Edit : Jachyme, co sledujes tymto tematom ? Nechapem to ja a ani nemusim predpokladat ze to nechapu aj ostatny, co sa stalo ? Dostal si menej zivota nez by sis prial ? Ja by som si prial jachtu a tiez ju nemam, DOSPEJ System je asi nastavený že dává od 50% do 100% HP nemýlím se? Jinak opět stará věc - nic nikomu nevyčítám , nikoho nenapadám, jen si povzdehnu nad osudem , většina to pochopí v klidu ale někdo musí mít utočný tón , že . Neithan1 přece ví že jsem druhý nejstarší na serveru a přesto se ze mne alespon pokusí udělat troubu, poznámkou na konci. A to jsem tu skoro půl roku nic nenapsal, už ani nenapíšu a ani to nebudu raději číst to forum.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: HP Posted: 09:13 27. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Systém není nijak nastavenej, NWN kostka je svině a každej to ví, taky sem neviděl nikoho jiného že by si stěžoval že si blbě hodil a ani nevidim důvod proč to sem píšeš.. jesli si chceš povzdechnout tak to někomu napiš do tellu nebo PM a nepiš na forum, kde to každej pochopí tak, že to chceš řešit..
Pak se nediv že se každej ozve podrážděnym tonem když sem práve napíšeš po takové době a vypadá to že si stěžuješ zase na blbosti
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: HP Posted: 09:15 27. Oct 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
ježííííííííííííííš to tady řešíš životy jenom , aby byla postavička co nejsilnější??To je blbost..Já mam taky málo životů na 8lvl a vůbec si nestěžuju sice mi zabije všechno , ale nejde jenom vo to jak je postava silná , ale vo to jak jí ráč hraje 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: HP Posted: 02:34 28. Oct 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jachym wrote: System je asi nastavený že dává od 50% do 100% HP nemýlím se? Jinak opět stará věc - nic nikomu nevyčítám , nikoho nenapadám, jen si povzdehnu nad osudem , většina to pochopí v klidu ale někdo musí mít utočný tón , že . Neithan1 přece ví že jsem druhý nejstarší na serveru a přesto se ze mne alespon pokusí udělat troubu, poznámkou na konci. A to jsem tu skoro půl roku nic nenapsal, už ani nenapíšu a ani to nebudu raději číst to forum. Tedy, vetsina z nas pise na forum neco, co chce probrat s ostatnimi, co chce zmenit, nebo cim chce ostatni pobavit (to je zrejme tento pripad). Vzhledem k anonymite internetu malokdo vi, kolik ma ten clovek na druhe strane klavesnice let, vil s bazenem, nebo chlupu v nose, proto se nema smysl divit, jedna-li s Tebou nekdo jednou jako se seniorem a jindy jako s ditetem. Ver, ze trouby (a jine kuchynske spotrebice) z nas nedelaji komentare jinych, ale nase vlastni. 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: HP Posted: 03:00 28. Oct 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Jachym wrote: ... Ja z teba troubu nerobim, viem ze si jeden z najstarsich ale to nic nemeni na tom ze lutovat sam seba na foru je detinske.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Sveneld
|
Post subject: Re: HP Posted: 15:33 28. Oct 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|