|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:16 23. Oct 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Jo jo, rozhodně moc dík, bylo to skvělé. Když už jsme se konečně rozhýbali správným směrem, tak to nemělo chybu. Také dík za trpělivost při vytahování hobitů z průserů  A speciální uznání za nápaditost. Např. hláška „přidal jsi do kroku a partu jsi doběhl“ poté, co jsem se zasekl a ztratil mi skvěle dokreslila atmosféru. Takže smekám.
|
|
Top |
|
Dark_Sidius
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:42 24. Oct 2008 |
|
|
Díky DM za vyřešení problému!
_________________ Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
|
|
Top |
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:23 25. Oct 2008 |
|
|
Děkuji za krásné spestření odpoledne jedné utopenecké dvojici, která mne přinutila dělat věci, které jinak nedělám *utře si mečík a strčí si ho k pasu* 
_________________ Joana Adamsova
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:42 26. Oct 2008 |
|
|
Tak dneska opět poděkování Kratovi, tentokráte jako hráči.. Jeho včerejší koncert, které předvedl on a jeho přítelíček - moc pěkné. Tleskám a klaním se.
|
|
Top |
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:18 27. Oct 2008 |
|
|
díky moc hráčúm Sinty a Ravangorna za krásné večerní posezení U Racka. Byli jste skvělí. 
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:38 29. Oct 2008 |
|
|
moc bych chtel podekovat za vcerejsi vecerni parbu na ktery se seslos dodt lidi.moc bych chtel podekovat vsem co tam byly.(Rhonin,Bolak,Amywiel,a dalsi..omlouvam se ale vsechny si vas uz nepamatuju).byla to nadherna hra ikdyz ted uz vim ze se mam nekterym lidem vyhybat. (Bolaku fakt si to nerozmyslis?)
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:34 29. Oct 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
taky děkuji všem kdo se toho zdlouhavého večera včera zůčastnili  ... p.s: Bolák si to rozmyslí jen těžko možná až všichni orci a jim podobné rasy budou mrtví 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:21 29. Oct 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:06 30. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Ja dekuju Melvikovi, za posledni polozku v jeho WB deniku 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:17 30. Oct 2008 |
|
|
Včera mě neuvěřitelně překvapil quest, který končil hádankami. Hodně dobré, děkuji Kratovi za skvělou zábavu, tohle si budu dlouho pamatovat. 
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:09 30. Oct 2008 |
|
|
Tiez chcem podakovat za vcerajsi Q, ako Kratovi tak i hracom, ktori sa nakoniec dostavili v celkom hojnom pocte 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:19 30. Oct 2008 |
|
|
Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek... 
|
|
Top |
|
Calime
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:28 30. Oct 2008 |
|
|
zuuzza wrote: Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek...  Byl to příklad toho, že quest nemusí zákonitě obsahovat i peněžní odměnu, ba co - quest může postavu o finance i připravit Já také děkuji za pěknou hru. Navíc můj obdiv... u většiny hráčů by se dalo čekat, že se o odměnu přihlásí  (nehledě na to, že se ten quest konal těsně po pádu serveru) -cal-
_________________ DeMus Universalis (universální DM)
|
|
Top |
|
zuuzza
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:57 30. Oct 2008 |
|
|
Calime wrote: zuuzza wrote: Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek...  Byl to příklad toho, že quest nemusí zákonitě obsahovat i peněžní odměnu, ba co - quest může postavu o finance i připravit Já také děkuji za pěknou hru. Navíc můj obdiv... u většiny hráčů by se dalo čekat, že se o odměnu přihlásí  (nehledě na to, že se ten quest konal těsně po pádu serveru) -cal- náhodou to bylo supr! škoda že jsem neměla víc času na hraní, zrovna se mi nahrnula domů návštěva 
|
|
Top |
|
Salyr
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:12 01. Nov 2008 |
|
|
chtel bch podekovat za vcerejsi celodeni parbu a nekolik dobrodruzstvi u kterych sem se hodne dozvedel a zasmal diky Ravangarovi,Derekovi a dalsim z party.
diky za hru
_________________ Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
|
|
Top |
|