|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:14 02. Nov 2008 |
|
|
Ja fakt moc diky včem ze včerejska a hlavne Kratovi! Včera to bylo supr! Ja byl děsně zmatenej, protože jsem behem celeho Q připíjel na čest a slávu! Takže sem občas něco nepobíral. Ale bylo to fakt boží! Všechny ty úkoly  no a nejvíc me rozsekalo na konci to mesto! Já to tam prece dobre znám! Uz se tesim az nás do nej pustíte!!  :D Prijmi Jeanesovo požehnání Óóóóóó Mocné_DM!!! *žehná mu*
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:35 03. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Timto bych chtel podekovat za bozskou prizen jenz se nam dostava.. jeho Kratovicnosti
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:12 03. Nov 2008 |
|
|
Tiez sa pridavam.... Particka damy bola super.Keby som ju prezil bola by este lepsia 
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:59 03. Nov 2008 |
|
|
*ukloni sa* nespocetne diky za celu tuto Questovu sagu 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Godried
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:32 04. Nov 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
Tez mi nezbyva, nezli s tim souhlasit, diky DM i vsem hracum. Moc sem si to uzil, i kdyz vstávani ve 4hod. uz tak ruzove nebylo 
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:58 05. Nov 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Ty kokso,už teraz ďakujem Kraťovi za výborný Q. (a to ešte teraz beží:) fantazijne ozdobený,krásne sa nám vyvíja každým dňom čoraz pestrejšie a zábavnejšie no dnes o čosi viac zaujimavejšie:) TakZě vopred díky 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:50 05. Nov 2008 |
|
|
*Vzdechne* Co na to říct, snad jen Díky Kráťo, perfektní hra... a taky díky celé družině  samozřejmě  . BTW: tu duši chtěl vydat já, ale blbá postava než se rozmyslí, tak je pozdě xD
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:19 06. Nov 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:15 06. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
Včerejší Kratův quest byl naprosto dokonalý. Dokonce „sny“ postav podle jejich historie - celé to do sebe perfektně zapadalo. Dokonalé. Díky Kratovi a celé partě za perfektní atmosféru a nevšední herní zážitek.
A jeden speciální dík - nevím, jestli za to může DM nebo WB, ale díky za zamčené dveře a pastičky, protože se konečně i můj low lvl půlčík cítil užitečný. Skvělé, bezvadně jsem se bavil.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:26 10. Nov 2008 |
|
|
Ja bych rad podekoval a vysekl poklonu za tu roznasku zasilek, je to prijemne zpestreni a snadny vydelek. (pac alchymie strasne zere penize  )
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:56 11. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
kaz wrote: Ja bych rad podekoval a vysekl poklonu za tu roznasku zasilek, je to prijemne zpestreni a snadny vydelek. (pac alchymie strasne zere penize  ) Pokud mnate nejakej napad na obdobny pevny Q jen pro vydelek penez, tak sem s nima ! Jak tak nejak pozoruju, vykup bylinek a kuzi neni az tak popularni jako prave baliky. Takze jestli mate napad, jeslti se jeste neco da prenaset z mista na misto, tak to hodte nekam do napadu a pripominek. Btw tusim ze nejake drogy se planovaly, ale zatim neni odkud kam je donaset.. snad az bude to temny mesto dokonale pristupne.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:54 14. Nov 2008 |
|
|
Musim (a chci  ) vyseknout poklonu tvurcum mest, ktere jsem zatim navstivil, Alwariel ktery jsem si konecne prosel a je nadherny, uplne jiny nez dalsi promakane mesto Karatha. Perfektni atmosfera obou mest, tak odlisna jak tyto dve rasy. (a porad je ve mestech co objevovat)
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:51 17. Nov 2008 |
|
|
Dakujem vsetkych hracom, ktori sa zucastnili zaverecneho Q s demonmi.
Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi
Specialne podakovanie: Kratovi-bohovi, diiky ti chlape za cely rozvoj, ktory bol vdaka tebe Mannazovi umozneny a za velkolepu smrt, ktora dokonale zakoncila celu hru za tuto postavu.
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Last edited by Marvin on 15:57 17. Nov 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:23 17. Nov 2008 |
|
|
Marvin wrote: Dakujem vsetkych hracom, ktori sa zucastnili zaverecneho Q s demonmi.
Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi
Specialne podakovonie: Kratovi-bohovi, diiky ti chlape za cely rozvoj, ktory bol vdaka tebe Mannazovi umozneny a za velkolepu smrt, ktora dokonale zakoncila celu hru za tuto postavu. Díky za hezký večer, bylo to .... obří, jo a ten parchant s tou ohnivou sekerou mi bude chybět. Nějak ten svět bez něj nebude ono .... Nord ho provázej.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:35 17. Nov 2008 |
|
|
Dekuji Igorovi (opet) za pomoc, a ze mel se mnou vcera trpelivost 
|
|