|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 19:05 29. Oct 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Noo...
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Q Posted: 01:57 30. Oct 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: Este toto vysvetli a skladacka je uplna. V lokaci Česká republika - Kolín našel DM mini přechod šikovně schovanej v hospodě na dámských WC. Tenhle přechod hodil postavu do lokace Slovensko... hříšník bude potrestán abstinencí na srazu 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 08:06 30. Oct 2008 |
|
|
To je blbost.. co já bych dělal a dámskym WC?  jesli se náhodou třeba Marvin nevydává za mě!
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Q Posted: 15:48 30. Oct 2008 |
|
|
Krata wrote: To je blbost.. co já bych dělal a dámskym WC?  jesli se náhodou třeba Marvin nevydává za mě! ...a je to vonku .... 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Q Posted: 11:32 02. Nov 2008 |
|
|
Srdecne Vas pozyvam na dnesne pokracovanie Q s demonmi, ktoreho zaciatok je o 19:00 v Ivory . Pridte sa zabavit na akciu plnu dobrodruzstva, novych poznatkov, adrenalinu i napinavych dialogov. Mozno ste to prave Vy, kto zmeni osudy sucasnej thalie! Ucast kazdeho je vitana! Prijemne prezitie hadok s trpaslikom Vam zela spolocnost Krata-Buh s.r.n.
Tlacovy hovorca riaditela Dr.DM Kratu b.u.h.
Generalnymi partnermi su: Smelickovo vetesnictvi a Hostinec u Racka
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 08:32 03. Nov 2008 |
|
|
Otázka za 1200 exp:
Kdy bude další Q? _ t _ _ d _ kolem 19:00 na námku v Karathe
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Q Posted: 09:34 03. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Otázka za 1200 exp:
Kdy bude další Q? _ t _ _ d _ kolem 19:00 na námku v Karathe středa? 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Q Posted: 10:19 03. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Otázka za 1200 exp:
Kdy bude další Q? _ t _ _ d _ kolem 19:00 na námku v Karathe hehe este ze nikdo nepochopil, ze tam jsou ve skutecnosti tecky splyvajici v carky, takze jedna carka muze byt vic pismen _ t _ _ d _ v lis topa du expy mi muzes pripsat vecer az budu ve hre, se postupne lognu za vsechny postavy 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Q Posted: 10:26 03. Nov 2008 |
|
|
Aznar wrote: Krata wrote: Otázka za 1200 exp:
Kdy bude další Q? _ t _ _ d _ kolem 19:00 na námku v Karathe hehe este ze nikdo nepochopil, ze tam jsou ve skutecnosti tecky splyvajici v carky, takze jedna carka muze byt vic pismen _ t _ _ d _ v lis topa du expy mi muzes pripsat vecer az budu ve hre, se postupne lognu za vsechny postavy  Šak sa hukáže, babice jedna bláznivá. Místo teho haby doma pivo vaříla ha vo pohodlí domova se starála tak po světě trajdá, různy kejkle jak póťové fámulus předvádí ha bláznivý nápady do světa svojou pusou póští. Kdo to kdy slyšál v listopadenci v sedum vodpoledná. *zakroutí očima* Já porád poudám, že terpaslice patří k plotně ha k děckám a přemejšlení má nechat pořádném ogarům. *kření se*
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 10:36 03. Nov 2008 |
|
|
Když se nedokžete ohodnout tak nic nebude 
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Q Posted: 10:43 03. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Když se nedokžete ohodnout tak nic nebude  *zamraci se* tak tohle jsme si nedomluvili tvoje prohlaseni melo jednoznacne charakter verejneho prislibu ve smyslu ustanovení § 850 až 852 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném zneni, takze vecer ocekavam pripsani expu jinak na tebe zitra podavam zalobu 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Q Posted: 11:02 03. Nov 2008 |
|
|
Správně, žaloba bude vedena v součinosti obou poškozených stran a to pro trestný čin podvodu podle § 250 trestního zákona. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Q Posted: 11:36 03. Nov 2008 |
|
|
Vzhledem k tomu že nemáte žádný jasný důkaz o tom, že sem s timto souhlasil, či sem to dokonce sám napsal, tak s timto nesouhlasim.. tuto zprávu mohl napsat kdokoliv a k odevzdání vám požadované mnou zadané částky experience je naprosto nesmyslná a neprůkazná Přineste mi smlouvu s mým pospisem a podpisem svědka, který byl svědkem u mého příslibu, pak začnu uvažovat o poskytnutí stanovené částky. Pokud tak neučiníte tak tvé příspěvky jsou jen výstřel do prázdna, což nemá žádný vlivl na to, zda ti poskytnu či neposkytnu poskytovatelné experience. Naopak pokud v těchto křivých obviněných budete pokračovat, zažaluji vás za křivé obvinění a požadování neoprávněných mnou poskytovatelných výhod.. Edit: PS: taky se v práci nudíte co? 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Q Posted: 11:48 03. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Edit: PS: taky se v práci nudíte co?   Ne zrovna sepisuju a kompletuju pár dokumentů k jednomu prokázanému pojistnému podvodu.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Q Posted: 12:21 03. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote:  Ne zrovna sepisuju a kompletuju pár dokumentů k jednomu prokázanému pojistnému podvodu. Eh... sakra ... ale to já... to bylo jen takový nedorozumění.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|