|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
pepa48
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 20:34 08. Nov 2008 |
|
|
docela jo.. je to prostě nesmysl, v přírodě máš ohnišť dost na to, aby se tam dalo spát a druid v permanentní proměně je trochu příliš...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 21:15 08. Nov 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 21:29 08. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
ja sem proto, aby to platilo i pro kouzelniky premenne kouzlem polymorf. Vzdyt ziskavaji vsechny vlastnosti bytosti, tak proc by pak nemohli spat v lese kdekoliv a kykoliv stejne jako druidi. Uz tak sou kouzelnici strasne slabi a kouzleni je dost vysiluje, takze by meli mit pravo prespavat kdekoliv a ne se furt trpane vracet k nejakym ohnistim 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 21:44 08. Nov 2008 |
|
|
Jenže druid je druid od toho, že pobívá v divočině  ..magič je většinou městská krysa. Zkus si například zahrát druida, kterej nemá rád lidi (elfy ...) a žije jen sám... to budeš najednou omezenej na pár ohnišť ve volný přírodě a nikam se nehneš.
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 21:51 08. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
nomis_b wrote: polymorf. necital som teda tvoj prispevok tak to bude vytrhnute z kontextu..ale myslis polymorvfneho emocuca z red dwarfa ? 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 22:11 08. Nov 2008 |
|
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 22:12 08. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Skipp wrote: MFP  polymorfuj to  a mozno mozes spat aj bez ohna 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 00:22 09. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neithan: zkoušel sem ukázat své drsnější a nediskuvotalné já a celý si mi to pokazil Skipp: Ber to takhle, zvíře může spát kde chce ale druid zvíře neni, může vzít jeho podobu a získat jeho vlastnosti ale v jádru to je pořád postava (elf,člověk....) a na druhou stranu by si tim i zvýhodnil druidy, zatimco jiní musej hledat ohníček tak druidovi by stačilo vběhnout do lesa, hodit si formu medvěda a vyspat se
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 00:51 09. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Skipp wrote: V pořádku,tak se budu i nadále přecpávat ocelkou a troudem ať mám plnej inv do kterého mi pujdou proudem  Druid ma kouzlo "nulteho kruhu" (Cantrip) Flare a ohen muze zapalovat tim, takze se troudem precpavat nemusi  To, ze jde spat jen u ohniste, ma opravdu svuj smysl a aby to zrovna pro druida neplatilo, to se mi fakt nelibi.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Také malé prianie Posted: 01:57 09. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: Ber to takhle, zvíře může spát kde chce ale druid zvíře neni, může vzít jeho podobu a získat jeho vlastnosti ale v jádru to je pořád postava A čo taký druid introvert, taký čo sa rád vracia do toho svojho sveta, jak u nás hovoríme "do tej svojej krabice" ,prevtelí sa do vĺčika a nejaký čas nechce chodiť po dvoch nohách...viete si vôbec predstaviť aké to musí byť fajné pospať si v takom teplom kožúšteku? 
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|