|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Druidka utoci na druidku Posted: 13:59 26. Jun 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
dneska me poradne ve hre dozralo ze druidka se promenila v pantera a kdyz za ni Gem sla z duvodu aby nebyl pruser ze panteri lezou do vsi a zerou psy.Kdyz Gem zjistila ze to zrejme neni prave zvire a snazila se prinutit pomoci RP aby se promenila ona druidka do sve podoby tak na ni zacala utocit az sem chcipla.Nevim proc,mohlo se to zahrat normalne stacilo kdyby na me zautocila jednou a ne asi 6krat.Jako nevim co to je za druidku , ale dozralo mi to fakt!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 19:14 26. Jun 2007 |
|
|
No, přemejšlel jsem dlouho jestli zareagovat či ne. Ale nedalo mi to, nebyl bych to já....
Za prvý bych měl takovej malej dotaz, nechápu proč si to tahala až sem, je to zbytečný ale co už. Vlastně jo, chápu to. Byla si rozhořčená ze ztráty xp bodů. No, nebudu z toho dělat tragédii a pokusím se ti co nejslušněji vysvětlit proč a co může být ano?
Tak, odkud začít? Mno asi od začátku, že ano.... Hm, popravdě si mě holka trochu zaskočila, když si zjistila že jsem druidka. Ano, máš pravdu, jsem druid, ale jen systémově, tzn. že nejsem druid ve hře, mám druida jen jako povolání, protože se nejvíc hodí pro charakter mé postavy. Nechápu trošku jednu věc, jak poznáš na panterovi, že to není panter ale že je to zrovna druid. Mohl to být klidně i panther od nějakého kouzelníka, mohl to být kdokoliv, proč zrovna druid? Řeknu ti proč, protože víš že druidi mají takovou schopnost na 5. lvlu. Kdybych měl nad sebou napsáno panther, tak ani nevíš že jsem hráč. To bylo od tebe možná trošku divný, ale nechci to hrotit. To, že si myslíš že existují jen hodní a neutrální druidi, je tvá hloupost. Jen ti chci říct že i ti zlí druidi jsou, a jsou to pěkný mrchy. Ještě jednou, moje postava není druid..... To že sem tě zabil, a vesměs si vlastně stěžuješ jen na to že sem tě zabil a né že to byl ,,druid´´ je věc má. A to že máš malý pud sebezáchovy, tak za to já nemůžu, měl sem podobný problém Měl sem k tomu ic důvod. Když na tebe naběhne npc bandita, taky si budeš stěžovat že tě zabil? ( když tě zrovna zabije) ne, protože to bylo npc a ne pc. Víc k tomu asi není třeba. Jen tě chci upozornit že ve světě jsou i zlé postavy, a některé ani důvod pro zabijení mít nemusí. Doufám že to pro vysvětlení stačilo a doufám že sem na nic nezapomněl.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 22:40 26. Jun 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
2 anurin: heh, no ja jen, ostrovani uz sou vymrety?
ja jen ze ani ostrovani nezabijeji a jsou to paradni padousi...palcnu pardni blbost nad blbost jako vzdy, ale uz to pisu rovnou aby se zase nekdo nedivil...mozna potrebujeme este jine oznaceni pro uplne nejzlejsi z nejzlejsich 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Posted: 23:14 26. Jun 2007 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ne jen ostrovan může být zlý.. i na pevnine může bejt padouch, proč by nemohl v Karathe začít řádit masovej vrah?.. ale je to tak, smrt v tuhle chvíli nejspíš byla asi fakt zbytečná, ale nebyl sem u toho, nevim jak to probíhalo
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Last edited by Krata on 01:10 27. Jun 2007, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 23:32 26. Jun 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
2 Kiri : co takto PK?
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Posted: 00:00 27. Jun 2007 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak ja jsem u toho shodou okolnosti byl, ikdyz ne uplne od zacatku. Souhlasim ze se smrti je treba setrit, protoze to moc hracu nepotesi. Problem ovsem je, kdyz postava tvari v tvar evidentne hodne nas**nymu tvorovi odmita ostoupit ale dal ho provokuje, protoze ,,prece ho nezabije hrac ...". Pokud se nepokusi zachranit ani kdyz na ni potvora utoci... pak uz zbejva jen velmi malo moznosti. Stejnetak nepochopim druhou, ktera tam jentak stoji a pozoruje, nez aby se pokusila treba dobehnout pro pomoc. Nechci zbytecne rejpat, ale myslim ze zrovna v tomhle pripade nikdo umrit nemusel, kdyby pud sebezachovy prevazil chut videt divadlo do konce.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Fidorka
|
Post subject: Posted: 08:12 27. Jun 2007 |
|
|
Kiri wrote: heh, no ja jen, ostrovani uz sou vymrety? ja jen ze ani ostrovani nezabijeji a jsou to paradni padousi...
Ostrovani jsou a to stále velmi nebezpeční  To že si nebyl na špatném místě ve špatnou chvíli je jen jedině Tvoje štěstí a přízeň bohů...
Ohledně smrtí od ostrovanů ... byli , jsou a BUDOU ! Ale je to velmi , ale opravdu VELMI vzácné koření hry a kořenit s ním každý den ? To by fakt nikomu nechutnalo.... Snad už všichni víte , že hlavy na kůlech patří těm co nedodržují "noční klid" a "večerku".
// Speciálně pro Lauru a Shiu ... po večerníčku ... máte jít spát ! 
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Posted: 09:58 27. Jun 2007 |
|
|
// No jooooo,ale to by jsme se musely jmenovat VROG:P
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 10:30 27. Jun 2007 |
|
|
Tato situacia sa da riesit v hre IC. Podla toho co vidim a v poslednej dobe som v Ivory videl. Tak myslim ze uz to dlho nepotrva a bude to vyriesene doslova a dopismena. The end is near.
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 11:53 27. Jun 2007 |
|
|
Sylmael wrote: 2 Kiri : co takto PK?
něco se ti nelíbilo že umřela?
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 16:26 27. Jun 2007 |
|
|
Anurin wrote: Sylmael wrote: 2 Kiri : co takto PK? něco se ti nelíbilo že umřela?
Mne to jedno. Bola to jej chyba. Len som Kirimu odpovedal na jeho otazku.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 21:28 27. Jun 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
ja jen, ze to urcite neni psany kvuliXP  , znam tu hracku a zna ji tu dost jinych hracu, ktery jiste reknou to same  , jen mela jiny prectavi a zrejmne ji zaskocilo jak se druha strana zachovala to je vse...a k tem smrtim, jak napsala Fidorka, smrt by nemela byt dennim poradkem na Thalii, ne?
este pro ostatni, se segrou sem o tomhle vubec nemluvil  , jen vim, jak hraje... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 10:08 28. Jun 2007 |
|
|
Nejenom na Thalii, na jakémkoliv podobném světě by se nemělo plýtvat se smrtí..... Tím chci naznačit že se snažím s ní neplýtvat. Zabil sem 1 postavu a tu ted, vlastně bych kecal, jedna už tam byla, ale bylo to nechtěné, dal sem ji kritikal 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Posted: 11:07 29. Jun 2007 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Anurin wrote: Nejenom na Thalii, na jakémkoliv podobném světě by se nemělo plýtvat se smrtí..... Tím chci naznačit že se snažím s ní neplýtvat. Zabil sem 1 postavu a tu ted, vlastně bych kecal, jedna už tam byla, ale bylo to nechtěné, dal sem ji kritikal 
ehm tak dal si mi jednu ranu v poho,pak si mi dal druhou a to sem byla tezce ranena a potom si name zacal utocit dal a dal..mam svedka postavu Asiam.Jo a ja nevim proc si mi napsal ze kdyz jsem byla u vetesnika:*slysis vrcet kocku*a tim to zacalo.Nejakej q nebo ukol od hrace mi nevadi,kdybych vsak vedela co zamyslis nesla bych tam.Pred tim nez si mi to psal tak sis relognul coz mi je taky divny.A taky je jasny ze druidka ktera tu zna pantery a vi ze by do ivory raci nesly protoze by je nikdo vedel.To ze si mel na sobe kuru byla vec dalsi(i kdyz to muze nikdo mit).Ale dobre pokud minis ze to byla moje chyba dobre.Ja mam na to svuj vlastni nazor!!
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Posted: 11:20 29. Jun 2007 |
|