|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Jazyky Posted: 12:05 12. Nov 2008 |
|
|
Jsem se chtěl zeptat, sem to nenašel. Jestli existují na thálii jiné jazyky než je ten obecný (čeština), je nějaká reálie o nich? Určo skřetí, trpasličí a podobně... Co kdyby se přišel potencionální hráč ne-čech a spustil svojí hatlamatilkou? Jak by se to odůvodnilo? Jako, že je třeba z nákýho dalekýho vidlákova, kde neuměj kloudně mluvit? Mě by se jiný jazyk hodil do RP 
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 12:11 12. Nov 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ja napriklad ako severan pouzivam hlasky v norstine, nikdo tomu aj tak nerozumi a znie to tak cudzokrajne *caka na potlesk*
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 12:19 12. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
*Nabije do ruky rajče a míří*
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 12:32 12. Nov 2008 |
|
|
no ja som vedel ze krata boh a spol s.r.o a ma miesto ruky pulzny kanon
+ k teme : myslim ze vacsina ludi rozne jazyky ktore existuju v realite neovlada, takze by sa mohla v klidku pouzivat a na nete slovniky idu najst rozne..
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Jeanes
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 13:04 12. Nov 2008 |
|
|
Krata wrote: *Nabije do ruky rajče a míří* někde to tu je!  sem slepej?
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 13:28 12. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
jj, v podtemnu se dost využívala drowština, elfština jde taky dobře najít, trpasličina už ne ale pár sovíček se taky dá
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 14:43 12. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jsem chvilku uvažoval o on-fly překladači. Hráč by psal česky/anglicky, to by se překládalo do drowštiny pro ty, co nejsou drowové a ostatní by dostali drowštinu + překlad.
Ale zas je to zbytečná zátěž pro server.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
George
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 15:27 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Jsem chvilku uvažoval o on-fly překladači. Hráč by psal česky/anglicky, to by se překládalo do drowštiny pro ty, co nejsou drowové a ostatní by dostali drowštinu + překlad.
Ale zas je to zbytečná zátěž pro server. Ale zas je to hodně hustý 
_________________ And YOu dO It LikE ThI S!!! In a name of Sehanine Moonbow!!
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 15:41 12. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: Jsem chvilku uvažoval o on-fly překladači. Hráč by psal česky/anglicky, to by se překládalo do drowštiny pro ty, co nejsou drowové a ostatní by dostali drowštinu + překlad.
Ale zas je to zbytečná zátěž pro server. Kdyby se tak udělaly třeba jen ty hlášky co se vybíraj přes písmena tak by to tak hrozný nebylo ne? Sice by to nefungovalo pořád, ale když by si třeba potřeboval říct "zaútočte" tak by to stačilo na to aby druhá strana stojící vedle tebe nerozumněla. A asi by to tolik nezatěžovalo.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Anderson I
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 16:38 12. Nov 2008 |
|
Joined: 17:37 08. May 2007 Posts: 188 Location: Hradec Králové
|
igor wrote: Kdyby se tak udělaly třeba jen ty hlášky co se vybíraj přes písmena tak by to tak hrozný nebylo ne? Sice by to nefungovalo pořád, ale když by si třeba potřeboval říct "zaútočte" tak by to stačilo na to aby druhá strana stojící vedle tebe nerozumněla. A asi by to tolik nezatěžovalo. No 10 hlášek se snad můžete naučit ne? Jak říká Labir: „To na všechno potřebujete systém?“ 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 16:38 12. Nov 2008 |
|
|
bohate stacia makra podla mna.. a vacsina by mala ovladat obecnu rec
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 16:50 12. Nov 2008 |
|
|
Neithan1 wrote: bohate stacia makra podla mna.. a vacsina by mala ovladat obecnu rec drowové na to mají speciální předmět... kdo neobstojí ve zkoušce, není připuštěn k výpravám na povrch a je považován za podřadného, neboť nedokáže rozkazovat otrokům z povrchu 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Jazyky Posted: 19:34 12. Nov 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
s Elewy´el sem používala elfštinu občas a jedna postava mluvila jenom elfsky..obecnou chuděrka neuměla 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 13 posts ] |