|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Jeanes
|
Post subject: Balíčky Posted: 12:25 08. Nov 2008 |
|
|
   No tak tohle fakt naštve  všechny ty baličky jsem vezl prez moře, takže mohl bejt vejvar :/ žádný prachy jsem za ně nedostal, baličky se prostě vypařujou  Nedostávám peníze ani za doručování balíčků po pevnině. Zálohu si zaplatit nechají, to jo  :D:D Co mám dělat, abych zase mohl nosit baličky? Ja nevim jak jinak vydělat prachy :/
_________________ Bůh s náma a dobré pryč!
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 15:53 08. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
asi nejaka chybka pri oprave posty
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 16:08 08. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jo, to vypada na moji chybku FIXED
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 19:45 12. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
knihovnik v karathe mi sice rekne, ze mi za balik da penize, ale kdyz mu ho davam, tak vytrvale rika, ze u sebe nemam zadny balik pro nej... takze tam nejaka chybka asi jeste bude
edit: resp. kdyz se zeptam, kolik mi da za balik, tak rekne castku, ale kdyz mu ten balik pak chci dat, tak tvrdi ze pro nej nic nemam, ve vypisu se krome toho jeste objevi "tady mas svych 0 zlataku"
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 19:52 12. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
pomohl relog  tak mozna jenom nejaky erupce na slunci
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 20:16 12. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kralovsky palac v alwarielu, stejny problem, opet pomohl relog... takze to asi nebude nahoda
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 20:19 12. Nov 2008 |
|
|
To me dela take pokud mam vic baliku, zda se ze posledni zasilka prebije predchozi zasilky, a ty pak nemuzes odevzdat prvni, staci ostatni baliky polozit a pak mu to zopakovat, a on ti zaplati.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 20:33 12. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kaz wrote: To me dela take pokud mam vic baliku, zda se ze posledni zasilka prebije predchozi zasilky, a ty pak nemuzes odevzdat prvni, staci ostatni baliky polozit a pak mu to zopakovat, a on ti zaplati. tezko rict jestli to je tim, zkusim, kazdopadne pred upravou tohle nedelalo a i po tom, co se relognu, sem mel vic baliku a uz to nevadilo
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 10:41 14. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
jasne.. vim kde je problem, ale podivam se na to az vecer. vypada to, ze sem sice prepsal ten script pro vykup tak aby bral jen 1 balik, ale zapomnel jsem prepsat ten script, kdy vam rika cenu.. Btw vypada to, ze vecer uz budu mit net  tak se moc moc tesim !!
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Skipp
|
Post subject: Re: Balíčky Posted: 13:22 16. Nov 2008 |
|
Joined: 13:38 17. Apr 2008 Posts: 520 Location: Slovensko, Nitra
|
Akožéé,teraz mám the same problem....nesiem tri baliky z Alwarielu a zatial dva mi nevzali..ked sa spytam na cenu tak to este funguje ale ked mu ho chcem odovzdat,zahlasi ze nemam prenho ziadny balik....uz mi raz aj napisal..dobře,tady máš svých 0 zlaťáku
_________________ Sinta
http://img213.imageshack.us/img213/553/lotrdurex.gif
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|