|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:07 13. Nov 2008 |
|
|
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:09 13. Nov 2008 |
|
|
 je to trapas
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:11 13. Nov 2008 |
|
|
hele, ze to neni na furt to se asi jeste nikomu nestalo to mam z toho, ze su hodnej na pritelicka 
|
|
Top |
|
Prometheus
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:25 13. Nov 2008 |
|
|
_________________ ACC Brik - Amywiel Luelven ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 19:33 13. Nov 2008 |
|
|
Prometheus wrote: aha no snad za par let nekoho napadne ze to neni socha, ale zkamenelej alchymista 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 21:58 13. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jelsi to bylo někde u kotle tak máš šanci že tě někdo najde a možná ti pomůže... jesli tě teda nepotká Berserk 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 23:07 13. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tenhle lektvar je trosku upravenej oproti normalnimu zkameneni. Jsou do sebe spojene efekty kamenne kuze a zkamaneni. Priznavam, je to takovy muj chytak. Postava se stava prakticky nezranitelnou, dokud z ni nekdo doslova neomlati tu redukci, pak pomine i zkameneni. Takze resenim je tentokrat hruba sila 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 23:08 13. Nov 2008 |
|
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 00:48 14. Nov 2008 |
|
|
*polk* a sakra, to jsou vyhlidky nova vyhlaska v Karathskem kralovstvi: "vsichni jsou povinni, nosit u sebe svitek odkameneni, nebot nikdy nevite, komu tim pomuzete, v pripade ze se vam penez nedostava, sezente si aspon tupou zbran"
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:18 14. Nov 2008 |
|
|
vidíš.. kdyby se to stalo v budoucím cechu, mohl bys stát v koutě jako věšák... hezky v tepla a bezpečí 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:31 14. Nov 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: vidíš.. kdyby se to stalo v budoucím cechu, mohl bys stát v koutě jako věšák... hezky v tepla a bezpečí  Tak to dekuju, same lepsi vyhlidky, bud me nekdo proda jako sochu, nebo me nekdo rozbije na material kamenne zidky, a nebo ze me bude vesak 
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:43 14. Nov 2008 |
|
|
Tak nevim jestli to sem mam napsat(uz to bohuzel pisu  ) Tedka jsem se lognul, a uz nejsem kamenej  asi to zrusil restart v noci, nebo nekdo rozbil sochu, kdyz jsem nebyl ve hre (coz je asi blbost) Takze delejte vseci, jako ze nic *Otevrel oci. Zmatene se rozhlizi. Lezi v trave, kousek od karathskeho alchymisty. Boli ho cele telo, ztezka dycha. Je cely pokryt jemnym kamennym prachem. Snazi se premyslet co se vlastne stalo. V krecovite zatnute ruce, svira malou lahvicku. Pricichne k ni a zamraci se, zacina chapat co se stalo.....* 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:49 14. Nov 2008 |
|
|
kdyby tam byly ještě ztráta paměti, bylo by to zajímavější... kaz wrote: *Otevrel oci. Zmatene se rozhlizi. Lezi v trave, kousek od karathskeho alchymisty. Boli ho cele telo, ztezka dycha. Je cely pokryt jemnym kamennym prachem. Snazi se premyslet co se vlastne stalo. V krecovite zatnute ruce, svira malou lahvicku. Pricichne k ni a zamraci se, nic si nepamtuje.. opatrně olízne pár posledních kapek... a cítí, jak jeho tělo tuhne.....* 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 10:53 14. Nov 2008 |
|
|
 to jo, jako ze bych si nasel v poznamkach posledni objeveny lektvar, a zkusil ho vypit, protoze nevim co dela? 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Upravy kouzel - informace Posted: 11:06 14. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, já myslim, že jsem to nenastavoval jako permanentní, ale jenom jako hodně dlouho trvající. Ono vypít to někde v odlehlém koutě světa a čekat rok, než tam někdo zavítá...
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|