|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 11:01 14. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
My, Střevočeši sice nahrazujeme slivovici rumem, případně medovinou, ale jinak nemůžu než souhlasit.
A já se omlouvám všem, co mě chtěli vidět a dát mi přes hubu, ale musím pryč v neodkladné právní záležitosti a letadlo na Kubu mi odlétá již v sobotu. Tak mi přejte hodně štestí, ať mě ti kluci policajtský nelapnou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 11:03 14. Nov 2008 |
|
|
kucik wrote: My, Střevočeši sice nahrazujeme slivovici rumem, případně medovinou, ale jinak nemůže než souhlasit.
A já se omlouvám všem, co mě chtěli vidět a dát mi přes hubu, ale musím pryč v neodkladné právní záležitosti a letadlo na Kubu mi odlétá již v sobotu. Tak mi přejte hodně štestí, ať mě ti kluci policajtský nelapnou. Fidel by z nás měl radost ..... *zamává* příjemný let a hladké přistání
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 17:19 14. Nov 2008 |
|
|
Hanebný offtopic: Když tak pozoruju a děsím se z posledních politických čachrů a volebních výsledků, tak mám dojem, že ten let, Kuciku, ani nebudep otřeba.  Eště chvilku a ryzí Kubu nám zatáhnou k nám domů, ba přímo do obýváků. Enom ty pomeranče nám budou chybět.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 17:23 14. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Theogil I wrote: příjemný let a hladké přistání Ehm... jen tak jak vsichni vite jak sem zapometlivej, v kolik ze to mam byt zitra u BILLY? v 8 rano ? BTW nejede nekdo od Pivase, aby mi vzal tu moji bundu? Nejak sem an ni pozapomel..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 17:36 14. Nov 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Sežeňte mi krásnou mulatku, co mi bude na snědé pleti ladných stehen každý den ručně připravovat havanas a popřemejšlim o tom.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 18:05 14. Nov 2008 |
|
|
Nó....eh...tak ať se ti tam líbí. 
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 19:26 14. Nov 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Theogil I wrote: příjemný let a hladké přistání Ehm... jen tak jak vsichni vite jak sem zapometlivej, v kolik ze to mam byt zitra u BILLY? v 8 rano ? BTW nejede nekdo od Pivase, aby mi vzal tu moji bundu? Nejak sem an ni pozapomel.. Jasně v 8 u Billy ... a ano mysleli jsme ráno v 8 ráno. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 13:33 15. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Tak bohuzel nedorazime. Meli sme problem s technikou Ale aspon si udelame hromadne odpoledne a trosku se pobavime o Craftu. Uz ted vidim, ze craft Thalie se brzy hodne promenni. Nastesti mam uz doma pristup na net, tak snad ty zmeny pujdou docela rychle. Tak se tam mejte hezky a moc se neozerte 
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 13:50 15. Nov 2008 |
|
|
Vlakem to taky nejde? 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 15:50 15. Nov 2008 |
|
|
Do Plzne? No to bych asi k te castce musel pridat jedno desetinny misto.. uz tak to bylo hospoda + prespani a ja sem stale chudy student.. to je asi tak, proc sou srazy v Plzni. Na sraz v Praze si taky nedojel, pokud se nemylim P.S: mam uz vlastni net , hec !
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 16:55 15. Nov 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no ja radsi predem hlasim, ze na sestou urcite nestiham dorazit, pocitam prichod tak mezi 19-19.30 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 15:29 16. Nov 2008 |
|
|
Praha se ozývá: Pěkný pivní srázek, myslím si. Pivovar obzvláště. Pivo. Ač - pivo- stále hloubám a dumám nad - pivo - tím, proč že se - pivo - všechna - pivo - setkání po několika - pivo - hodinách - Pilsner Urquell - zvrtávají - Plzeň - v tak bujaré - pivo - pitky. Pivo. *nějak samo mu toto - pivo - slovo naskakuje do každé větičky, vážně neví proč* Chlapci moravští, docela jsem vás oplakal, neboť těšil jsem se, až konečně uslyším trpasličtinu v čirém reálu.  No, nevadí, technika je technika... tak při příští příležitosti. Pivo. Škoda jen, že se Nomis nemohl podívat a případně inspirovat, jak vypadá takový profesionální - pivo - craft ve velkém. 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 15:53 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Byl to mazec i kdyz sem prisel jak jinak nez pozde  Klidanko bych prijel nekda do Praglu na nejakej srazek nekdy, aby to meli vsichni aspon priblizne skoro stejne daleko.. !!!!PRIBLIZNE!!!
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 16:42 16. Nov 2008 |
|
|
Zdržel jsem se krátce, nevím jak to pokračovalo,a le ta obsluha byla příšerná. Příště změnit lokál... Ale to hlavní se podařilo - založení cechu je schválený...  díky Rejty
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: VELKÝ PODZIMNÍ SRAZ THALIE - 15.11.08 Posted: 17:06 16. Nov 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sraz byl dobrej, pivo bylo dobrý, těšim se na další 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|